Качествена дограма

• 302 132
  • 821
  •   2
Отговори
# 330
 ooooh! намери някой да ти измаже отвън покрай дограмата, вероятно ще трябва да свалите щората. С тия дупки дограмата нито ще топлоизолира, нито ще шумоизолира.

# 331
  • Пловдив
Шайн, дограмата трябва да се обърне и отвън след монтажа. Иначе ще тече, то е ясно...

# 332
Ясно, значи ще се демонтира щората Sad.
Няма да ви описвам каква сума оставихме за обръщането и другите измазващи дейности с идеята, че наемаме надежден майстор.
Ама да съм знаела, че едни майстори правят само вътрешно обръщане, а за външното да търся друг ooooh!.

# 333
  • Пловдив
Добре де, що не е обърнал и отвън?!
Може и аз да съм в грешка, ама си мисля, че един и същ майстор може да обърне и отвън, и отвътре...Не знам кво да ти кажа... Hug

ПП: у нас мъж ми си ги обърна, без да е обръщал прозорци дотогава...бавно и славно, с проби и грешки, ама успя..и отвътре, и отвън. Свекър ми също сам си ги обърна у тях, без да се занимава с това професионално... Wink
Та майстори не сме търсили и не съм наясно.

# 334
Ами и според мен е редно един да свърши всичко или поне да предупреди каква бомба със закъснител оставя ooooh!.

# 335
Прозорче нависоко и с отваряне отдолу никой  ли не е правил ?

И отделна тема пусках -  никакъв отзвук  newsm78

# 336
  • Варна
Има такива механизми, различни видове са, но ме съмнява някоя фирма да се ангажира. Връткава работа е. Не знам и дали още се предлагат. Аз съм правила такива прозорци преди години във фирмата, в която работих. Трябва да се пита в складовете за профили и обков.

# 337
Прозорче нависоко и с отваряне отдолу никой  ли не е правил ?

И отделна тема пусках -  никакъв отзвук  newsm78

Deborana, за кой град ти трябва?

# 338
Здравейте,
търся фирма за изработка на прозорец за баня с размер 186 на 50, бял, матирано стъкло, 5 или 6 камерна. Останалата дограма в ап. е от Братя Градеви, които не бих препоръчала в никакъв случай! ooooh!

# 339
  • Варна
Здравейте! Имам един въпрос - в северната стая на апартамента ни сме с ПВЦ дограма /слагана от предният собственик/. Стаята е изолирана с гипскартон отвън и отвътре . Дълго време беше неизползваема, но скоро започнахме да спим в нея. Проблема обаче е, че след 4-5 часа при затворена врата и прозорец, въздуха става уникално тежък, а прозорците запотени. Видимо няма никъде мухъл. Проветрявам редовно, но няколко часа след като затворя е същото. Cry Не може да се ползва така. Според мен проблема идва от дограмата, но мъжа ми смята, че всичко е заради изолацията, един вид сме прекалили. Така или иначе нещо трябва да се направи. Идеи ?
Благодаря. Hug

# 340
Сложете от клапите за постоянно проветрение

# 341
Не сте прекалили щом е северна стаята. Но сложете клапи. Какво има под гипсокартона?

# 342
Здравейте.Искам да попитам хората които са сложили стъкла 4 сезона намират ли полза от тях?При нас  преди 2 дена монтираха такива в стая която  температурата достига 30 градуса.Сега отново са 30 градуса.Или са ме прецакали или по-принцип това е една голяма лъжа.Днес свалих до 25 градуса температурата в стаята(с климатик) на обяд и в 18.00 в стаята е пак познатия ад.
Знам,че това не са щори но пък при мен ефекта е нулев.Иначе си имаха лепенка на която си пише че са такива.Стори ми се странно,че на лепенката пише:От вътрешната страна"Така го и монтираха-с лепенката от вътре.Идеи??

# 343
Чудеса няма да се случат от стъклопакет с 4сезона , имат покритие но си е едно от най ниския клас енергийно масово стъкло, но все пак по добре енергийно отколкото бяло/бяло,
и да ако слагат етикета на бялото правилно ти е монтиран стъклопакета.

# 344
Съгласен съм но при нас ефекта е нулев.Ако зависи от мен ще си търся правата,защото в случая съм бил подведен за качеството на този продукт.И няма никаква разлика между бяло-бяло и високоенергийно-бяло.Поне у дома така се получава.
На лепенката е записано само"високоенергийно" и това е.Няма производител,няма нищо.Направо съм отвратен за момента.160лв вътрешно отделение,ама.....

Последна редакция: сб, 14 юни 2014, 17:32 от NO FEAR

Общи условия

Активация на акаунт