Отговори
# 585
Joya ЧЕСТИТО! Много се радвам за теб!

Нинчето за теб също!

А това за силните периоди къде може да се прочете!

Това, което Нинчето е написала, че подобното привлича подобно е наистина много вярно, често ми е ценен помощник.

Прекрасен и усмихнат ден!

# 586
..........

.........

На страница 37, поста на Лени и тук
http://dreamland-bg.com/index.php?topic=100.msg2406#msg2406

# 587
  • Universe
Почерпка по случай Европейски ден на шоколада

Нинчето Трудов договор за  нова длъжност... и други

joya   Heart Eyes Hug  bouquet

..........

.........

Ето  ТУК

Бъдете усмихнати и успешни, още един поздрав с пловдивски адрес - Соня Йончева

http://www.youtube.com/watch?v​=NP6vkt9tKR8&feature=related

# 588
Лени,
Ми то аз днес празник съм имала  Grinning, ооооо любимото ми шоколадчеееее!

Аз като ви казвам, че всеки път като вляза тук и ме усмихвате.

Благодаря и за линка за договора! Прекрасен ден!

# 589
  • Universe

За !Diva!   Heart Eyes

И, разбира се, за всички вас голяма доза ендорфини с любов

# 590
  • София
Случват ми се мнооого странни неща, оккато ме поканиха на новата работа.
Първо вчера ми се обадиха сутринта, че съм аз и да се видим по-късно. Разбрахме се в края на раб. ден нещо да уточняваме. Аз решавам да изчакам с предизвестието, за да видя какво ще уточняваме. Следобяд, обаче, решавам да видя какво пише за фирмата из нета и попадам на сайта Работодател, където хора споделят за различни фирми, в които са работили, впечетления. И попадам на 4 мнения за въпросната фирма крайно лоши в стил - договаря едно, пък плаща друго после. И се изприщам аз. Решавам, че ще искам трудовия ми догвор да е на реалното възнаграждение като не казвам нищо за сайта. И шефа сам си каза,че имало такива писаници от хора, които напуснали неправомерно и той си позволил да им плати само по ведомост. Бил готов да ме подсигури със запис на заповед, ако трябва.
До тук добре.
Тази сутрин идвам с идеята да говоря с шефките, но ме посрещат с чудната вест, че съм направила една грешка и съм подала грешни данни към държавна институция. Грешката е от невнимание. Трият ми сол, но не шефките, а пряката началничка. А шефките насрочили интурвюта по повод на едни атестации, които правим веднъж годишно. За днес точно.

Та очаквайте продължение.

# 591
# 592
  • Tам през Атлантическия океан
luna Hug, хубав подпис  Peace

Най-ожесточен е човек, когато убеждава себе си...

Mr. Green

# 593
luna Hug, хубав подпис  Peace

Mr. Green

Mr. Green Вярно. Hug
ЛуАн, зачетох се в линка ти.  Hug  Винаги съм се чудела, как да избегна лошите мисли... Не успявам все още. Има ли някой по-напреднал?

# 594
  Винаги съм се чудела, как да избегна лошите мисли... 
чрез заместване с положителни(с утвърждения) -трябва натрупване, още повече ако човек има проблем по хороскоп с положителното мислене.  Също и концентрация върху положително действащи образи, символи, картини, др. - за развиване на еднонасоченост на съзнанието.

# 595
  • Бургас
Минавам само да се похваля, изпитът мина - падна се една от любимите ми теми. Резултатите утре, но го взех, въпросът е дали ще е 5 или 6, но това няма значение, защото се дипломираааах. Много съм щастлива, усещането е невероятно. Пожелавам и на вас такива чувства и много поводи да се радвате. БЛАГОДАРЯ, че ми давате сили и ме подкрепяте, дори и индиректно.

# 596
  • Universe
  Винаги съм се чудела, как да избегна лошите мисли... 
чрез заместване с положителни(с утвърждения) -трябва натрупване, още повече ако човек има проблем по хороскоп с положителното мислене.  Също и концентрация върху положително действащи образи, символи, картини, др. - за развиване на еднонасоченост на съзнанието.

Да... После ти става навик.

Имаме интересна тема при нас  Как да обърнем словесни и мисловни модели, които ни пречат?  Heart Eyes

lili-lilian Честито!

# 597
  • Tам през Атлантическия океан
luna Hug, хубав подпис  Peace

Mr. Green

Mr. Green Вярно. Hug
ЛуАн, зачетох се в линка ти.  Hug  Винаги съм се чудела, как да избегна лошите мисли... Не успявам все още. Има ли някой по-напреднал?

Смени си доставчика  Mr. Green

Сега сериозно  Wink lune  'що да ги избягваме  newsm78 е да ако са натрапчиви , параноични и изпаднем в депресия тогава е зле  Tired ама иначе си е нормално от време на време да ни идват такива мисли  Mr. Green
А сетих се ако искаш да ги избегнеш "ползвай" подписа си  Mr. Green почни да се убеждаваш  Whistling

Иначе аз като се хвана че мисля "лошо" примерно почвам да си говоря на ум  Sunglasses "Ей че съм смотана, как може да си мисля такива неща"  та така Mr. Green Някои тук могат да го определят като говорене с АЗа други като шизофрения  Joy

Балансиран оптимист. Някои се преструват, че нищо лошо не може и няма да им се случи. Това може да доведе до вземане на лоши решения и да прикани хората да се възползват от Вас. Вместо това, бъдете  рационален оптимист, който е настрооен положително и с надеждата за добро в крайна сметка. Пригответе се и за лошото, но се надявайте на най-доброто.*

*от тук http://www.spodelisi.com/m/articles/view/kak-da-badem-optimisti

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 03:10 от Desss

# 598
lili-lilian супер,браво!!! "Визуализира" ли си темата преди това?

Вени* честито и на теб!!! Беше "забравила" за желанието си,така ли?

Чудя се аз коя ли техника не съм пробвала за тая работа,дето я искам. Остана ми пеликана,но там се страхувам да не би да се наложи да започна нова,каква да е работа,а не тази,която искам. Или да "забравя",което ми се вижда невъзможно май Rolling Eyes

# 599
  • София
Не, забравила, но ми беше все едно дали ще ме вземат или не.
След малко слизам за интервюто и ще си подам молбата за напускане. Да видим какво ще стане.

Иначе снощи чудесата продължиха. Малкия нали е болен, заведохме го пак на място, където не бяхме ходили от есента на преглед и попадаме на гост-лектор от Индия, хомеопат, който ни питат дали сме съгласни да го прегледа с учебна цел в процеса на обучение, което им провежда. Ние се лекуваме с хомеопатия, но до сега никой не успява да се справи с алергията на сина ми. Та естествено веднага се съгласихме. Прегледа го и даде лекарство за сегашния случай, а и ще го поеме за големия проблем. Това е голям шанс. Дано вече се оправи, защото всеки месец кризи...на мен ми идва много, на него да не говорим.

Общи условия

Активация на акаунт