Отговори
# 570
  • I want it all and I want it now.
Съвета не е енергиина помощ и какво лошо има в това да искам съвет от по напреднали от мен.
Мислех,че съм намерила сродни души които четат същите книги и се занимават с подобни техники,но явно съм сгришила,бах сама преди да ви срешна и се оправях някак,пак ще продължа сама и пак ще се справя,благодаря ви за всичко.Не съжелявам,че попитах,така получих повече отговори от колкото съм искала.Пожелавам ви успех на всичка.

Не приемай нищо лично. Не се засягай. Има много хубава книга "Абсолютна неограниченост" - Джо Витале и д-р Хю Лен  - нека да я прочете. Има я в спиралата. Сподели после дали е имало ефект. Не спирай да пишеш.   bouquet Успех на приятелката.

# 571
  • Tам през Атлантическия океан
От теб зависи

ГОВОРИ ЗА ЩАСТИЕ!

Светът е достатъчно тъжен и без твоите неволи.
Пътищата не са само неравни и стръмни.
Вгледай се и виж къде твоят път е бил чист и гладък
и говори за това!
Дай отмора на изтерзания слух на Земята,
наранен от човешката скръб,
недоволство и болка...

ГОВОРИ ЗА ВЯРА!

На света му е къде по-леко
без твоето изречено невежество и съмнение.
Ако вярваш в Бога,
или в човека, или в себе си, кажи го.
Ако не вярваш,
скрий в мълчание своите мисли,
докато дойде вярата...

ГОВОРИ ЗА ЗДРАВЕ!

Непрекъснатото приказване
за неизлечими болести
е ненужно.
Не можеш да зарадваш никого,
когато му говориш за болката.
Кажи, че си добре
и че всичко ти е наред.
Бог ще чуе твоите думи и
ще ги превърне в истина...

Ела Уилър УИЛКОКС

* * *

Говори за Здраве,
говори за Вяра,
говори за Щастие...
И нека те изпълват дните ти
и осмислят Живота ти!

сама и пак ще се справя,благодаря ви за всичко.Не съжелявам,че попитах,така получих повече отговори от колкото съм искала.Пожелавам ви успех на всичка.
Peace Разбира се че ще се справиш с и ли без "съвети" . Винаги сами се справяме , никой вместо теб не взема решения  Rolling Eyes или ?
Духовната и езотерична литература помага но може и да се превърне в капан , т.е. да следваме чужди , съвети, животи и да забравим за себе си изграждайки  едно люстро  Wink Бъдете себе си с хубави и с лоши качества  Grinning
   Няма лошо в това де сме понякога малко егоисти , няма лошо понякога да изкрещим недоволството си , да се разсърдим за малко  , да обидим неволно  някой   Hug  Случва се Wink

Heart Eyes Това горе ми е любимо и е от любим сайт http://www.jenite.net/2008/12/blog-post_15.html

# 572
# 573
 А от мен и този материал за размисъл, любов и още нещо...

Когато небесата се разтварят, на земята слизат ангелите, за да изпълнят желанията на тези, които действително вярват в тях.

Малкото момче седеше на перваза на прозореца, подпряло брадичката си на коленете и унило гледаше дъжда през стъклото.
-Мамо, може ли да изляза да поиграя на двора? - попита тъжно то.
-Не, скъпи, още си болен, а навън вали.
-Защо на земята толкова често вали?! - изхлипа момчето.

Гледах го през стъклото и не можах да сдържа сълзите си. Но ако не престана да плача, дъждът никога няма да спре.
Ние, ангелите, сме същества вечни, но също имаме "криза на средната възраст", преоценка на ценностите, опит да се върнем назад и да поправим грешките си. А в моя живот такива имаше немалко. Всеки път, когато на хората предстоеше да направят най-сериозния избор в живота си, аз бях зад гърба им и слагах ръка на рамото им. Това ми е работата и им помага да направят първата крачка, с която да променят живота си. Но бях толкова пламенен, толкова нетърпелив и толкова разсеян, че те не винаги правеха правилния избор.
И сега трябва да открия всички, които направих нещастни. Но нещастните хора са загубили вярата си. Така ми казаха, всичките до един, че не вярват в ангели.
Те даже не знаят, че всички ангели някога са били хора, а всички хора някога са били ангели. Живеем толкова близко и се срещаме толкова често, че сме престанали да вярваме в съществуването един на друг.
Не можем да направим щастливи тези, които не вярват в чудеса. А хората вече не вярват. Затова всички ангели плачат и на земята вали толкова често.
Дъждът, това са моите сълзи, дребосъче ...

http://prit4ite.blogspot.com/2011/07/blog-post_05.html

# 574
  • нейде там, където ....
Вени, в подобни моменти ми идва на ум само "Внимавай какво си пожелаваш!".
Когато аз си търсех работа преди няколко месеца, ми се получи - визуализирах, повтарях си Н пъти на ден, че почвам там работа. Е, междувременно се подготвях за интервютата и четях във всяка свободна минута.  Mr. Green Все пак, от време на време вмъквах - това или по-добро. Та накрая получих три предложения - до едно поискани. На едното в началото дори не исках да подавам документи, мислех, че прекалено много ни се разминават изискванията. Ама на, сега съм там.  Party Промяна - да. Но когато е за добро - по-скоро е лек за стреса. Направих един месец на новата работа и ми се случват още куп чудни неща. Включително комплименти - колко спокойна съм станала. Сега вече опитвам да "видя" други области от живота си, в нова светлина. Слушам повече интуицията си и правя неща, които не съм предполагала, че мога.
Та ... не винаги промяната е стрес. Понякога е просто нещо ново и ... по-добро.  Hug

Дес,   bouquet

# 575
jd, дай Боже всеки му! Hug

# 576
КЛОНКА,
права беше, стана, но по друг начин, не както очаквах, ако си спомняш какво ми каза преди време, когато се бях отчаяла Hug
Изискваше повече усилия и ресурси от моя страна, но мисля, че се получи по-добре, отколкото ако беше станало по стария, безпроблемен начин....

Много е нереално да си изживяваш желанията.....

# 577
  • Tам през Атлантическия океан
Дори да излекуваш болестта на другия, не можеш да спасиш съдбата … те си............

Peace Хубава статия на д-р Ван Циенцюн  Laughing

Hug

# 578
Момичета, влизам само да споделя,
помните ли преди моите терзания с едно неполучено писмо.
Накрая чак забравих, оня ден четох за най-мощният ни период, моят се оказа между 17.06 - 17.07
Та седнах и написах 6 мои желания, едното беше да дойде това писмо, по какъвто и да е начин.
Снощи дойде, по мейл-а. Направо не повярвах, щастието е голямо и цяла нощ не спах да мисля за живота си от тук нататък. Освен това ми се сбъдна и още едно от тези 6 желания, също по странен начин,  но точно навреме.
Днес очаквам и другите 4 да се сбъднат  Mr. Green
Целувки на всички, лек и спорен ден, и едно огромно БЛАГОДАРЯ от мен!

# 579
Здравейте!  Hug Попаднах на този сайт и съм сигурна, че някой има нужда от него точно.
http://www.bruno-groening.org/bul/ueberblick/defaultueberblick.htm
Хубав ден!

# 580
Здравейте Simple Smile
Да ви споделя какво ми се случи...вчера докато четях темичката и се възхищавах на момичетата, които при чудни условия са си намерили работа, ми "дойде"гениалната мисъл да затворя сайта на jobs.bg реших вече да не стои нон стоп отворен, а да го отварям 2-3 пъти дневно.Реших, че нали е сайт за безработни, може би една от причините все още да нямам работа, е че се "вторачвам"много в проблема, нали подобното привлича подобно, щом съм безработна, гледам сайт за безработни.Незнам доколко се изразих добре, мисля че ме разбрахте.Казах си, не съм безработна, нямам нужда да го гледам толкова често.И познайте-преди половин час ми се обадиха за интервю, за длъжност, която искам да работя! Party Е, утре ще видим какви условия ще ми предложат, затова дайте някакви техники или ваш опи, който ще ми е от полза!БЛАГОДАРЯ на БОГ!  bouquet

# 581
Нинчето, не е от темата, но ще ти кажа моята техника.
Аз отивам на интервю, с идеята, че не те ме избират, а аз избирам тях.
След като са ми се обадили и са ме пресяли на предварителният подбор, значи са се впечатлили от св-то и опита ми. Аз съм професионалист, имам голям стаж и се гордея с това.
Не мънкам, не се червя, не се притеснявам. Имам самочувствие, знам какво съм и какво искам.
Успех  Peace

# 582
joya, мерси!  bouquet
Каква поръчка да задам на Вселената, за да стане така че да ми предложат условия които са идеални? Mr. Green

# 583
Здравейте, момичета,
Нова съм в темата ви, но вече съм много впечатлена и постоянно чета от нея. Как не съм я видяла по-рано, при все,че имам "стаж" с чудеста, които се случват в живота ни.
Затова бързам да споделя с вас една книга, която лично на мен безкрайно много ми помогна.
ЖЕНСКИ ТЕЛА, ЖЕНСКА МЪДРОСТ
Тя се появи при мен по един също "чуден" начин и сега се надявам да бъде видяна от когото трябва и да спаси и излекува нечий живот.

п.п.Ще забележете, че единствения коментар към нея е мой Simple Smile

# 584
Нинчето, спомням си, че една от техниките, които съм чела тук е писане на трудов договор.
Ама много подробно с данните на фирмата, твоите данни, с описание на длъжността и заплатата. Също така и длъжностна характеристика.
По-опитните сигурно ще споделят, ама на първа страница също има ритуали за работа  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт