Отговори
# 555
  • Universe
Момичета баща ми е болен и една буца ми е заседнала в гърлото и едни мисли  Sad

Освен ТЕС, както ти е писала Енита Hug,  пробвай Хо'опонопоно

Д-р Ихалеакала Хю Лен е практикувал тази система в продължение на 3 години в психиатрично отделение на Хавайска болница за хора, които са извършили тежки престъпления - убийства, изнасилвания и т.н. Болничните стаи са били като затворнически килии и почти всички пациенти са били с вериги, защото всеки ден е имало нападения от пациенти над пациенти, пациенти над персонал и от посегателства на пациенти над собствения им живот.
Д-р. Хю Лен не присъствал на служебните дискусии и отчети по състоянието на болните, нито се срещал с тях лично. Докато разлиствал папките с "история на заболяването" на тези хора и във всеки миг на будност в ежедневието си живеел с мъдростта на следните опорни нагласи:

1. Прости ми.
2. Съжалявам. Поемам 100% отговорност!
З. Обичам те!
4. Благодаря
.

# 556
Момичета, след два дни имам много тежък изпит, мислите ли, че ако визуализирам любимите си няколко въпроса, ще се паднат точно те. Има ли техника за успокояване преди изпит, че нещо много съм се вторачила в това и мисля само за него. Или да пробвам с Хоопонопоно.

http://pravoslavie.domainbg.com/17/

Св. Серафим е покровител на учащите. Бях трети курс, когато сложих в студентската си книжка изрезка от официоз за него. До завършването я махах само, когато ми нанасяха оценка. Никога, ама никога не ми се падна въпрос, който знаех по-слабо. Все се случваше нещо, което ми помагаше. Или ще ми се паднат въпроси, които знам или преподавателят ще излезе за кратко от стаята, все такива неща Wink

# 557
  • Бургас
Благодаря  ви момичета  Praynig

# 558
  • на острова на мечтите
gicka  Hug ИмаШ моята подкрепа за твоят татко txtloves newsm76 Two Hearts

# 559
  • София-в сърцата на моите деца
Момичета, дайте ми от вашата сила и енергия да помогна на моята приятелка Praynig Praynig

# 560
  • София
Бях ви писала за работата - е получих я! Явно човек нетрябва да се вторачва в нещото, да се прилепва. Но сега съм в стрес!

# 561
Бях ви писала за работата - е получих я! Явно човек нетрябва да се вторачва в нещото, да се прилепва. Но сега съм в стрес!
Но защо?Заради новото, неизвестното ли? newsm78
И при мен нещата се нареждат когато спря да мисля за тях. Peace Опитвам се, но не всеки път се получава.

# 562
Ще си позволя да дам линк с прекрасна статия от сайтът на Лени Heart Eyes 50 СПОСОБА ДА ЗАДЕЙСТВАТЕ ПОЗИТИВНАТА ПСИХОЛОГИЯ И ЗАКОНА ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО!! Ето го разковничето Grinning
http://dreamland-bg.com/index.php?topic=64.0

# 563
didiela,  много положителна енергия за твоята приятелка Two Hearts Two Hearts Flowers Four Leaf Clover и дано да греша в предположенията си! Чудеса стават всеки ден!  baby_neutral
Хубав ден и много светлина на всички ви,прекрасни момичета,които със споделеното ми показвате пътя  всеки ден!...  bouquet

# 564
  • София
Ами промяната си е стрес!

А и още нещо - точно за тази позиция, още подавайки СВ, попълних въпросник, в който ясно посочих изискванията си и те ме повикаха въпреки, че бяха високи.
Абе, малко на майтап го попълних. Айде сега да ги видим тия, си казах.

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 13:40 от Вени*

# 565
Поздрави за темата. Ще следя с интерес и дано има с какво да се похваля.

# 566
Момичета имам нужда от съвет,моя приятелка има проблеми със сърцето не знам подробности,но ще разбера,а е млад човек тази година ще направи 30 години.Работила е с неща които аз съм и казвала и реализира част от мечтите си.Иначе не е чела и гледала нищо.Кое ще е най доброто  да и препоръчам за зъстановяване на здравето,знам,че каквото и да и кажа ще го направи.Благодаря предварително. Hug

# 567
Ехоооо....има специална тема за искане на енергийна помощ!!! .
Там може да искате за когото пожелаете! Тук пишещите и четящите не са длъжни да четат подобни постове от рода на:

Момичета имам нужда от съвет,моя приятелка има проблеми със сърцето не знам подробности,но ще разбера,а е млад човек тази година ще направи 30 години.

или още по-фрапантното:

Момичета, дайте ми от вашата сила и енергия да помогна на моята приятелка Praynig Praynig

Грижата за нас самите е първа, последна и най-съществена. След това вече избираме да помагаме.

Може и да звуча рязко, но малко в повече дойдоха хленчовете напоследък. То затова вече половината народ избягва да пише...

# 568
Здравейте на всички !! Искам да попитам случайно, да има нещо което да обяснява символите в сънищата , след като съм поискала помощ от ангелите  newsm78?? За числа зная , но дали има и нещо друго за самите неща , които сънуваме? Благодаря ви предварително.  Hug

# 569
Съвета не е енергиина помощ и какво лошо има в това да искам съвет от по напреднали от мен.
Мислех,че съм намерила сродни души които четат същите книги и се занимават с подобни техники,но явно съм сгришила,бах сама преди да ви срешна и се оправях някак,пак ще продължа сама и пак ще се справя,благодаря ви за всичко.Не съжелявам,че попитах,така получих повече отговори от колкото съм искала.Пожелавам ви успех на всичка.

Общи условия

Активация на акаунт