Отговори
# 615
  • Tам през Атлантическия океан
Живяла едно време, много, много отдавна, дълбоко, дълбоко навътре в гората, една лисица. По незнайни причини тя била загубила своите два предни крака. Никой не знаел как: може би спасявайки се от смъртоносен капан.
Един човек, който живеел в края на гората, виждал лисицата от време на време и винаги се чудел как тя успява да си набавя храна. Един ден когато лисицата отново била наблизо и той я наблюдавал, се появил тигър. Човекът успял да се скрие набързо.
Тигърът държал току що уловена плячка между челюстите си. Той изял колкото му било достатъчно да се нахрани, а останалото оставил за лисицата.
Отново, на следващия ден, великият Създател на този свят, изпратил храна на лисицата по същия този тигър. Човекът започнал да си мисли:
"Щом за лисицата са осигурени грижи по този мистериозен начин и навярно храната е изпратена от  някаква невидима Висша Сила, защо и аз да не седна някъде и да почакам
храната ми да дойде сама?”
И понеже той имал безгранична вяра, седнал и зачакал храната си. Но…дните отминавали… и нищо не се случвало…. Човекът започнал да слабее, да губи сили, останал само кожа и кости. Един ден, губейки почти съзнание, той чул, идващ от някъде Глас, който му казвал:
„О, ти, който пое по грешния път! Разбери накрая Истината! Ти трябваше да последваш примера на тигъра, вместо да имитираш безпомощната лисица!”

Mr. Green

Какъвто и избор да направите, ако след известно време няма резултати и не се чувствате добре - това не е верният път. Въпреки вярата ви, следвате ли чужда цел и посока, това не води до положителни промени... Затова винаги си задавайте въпрос: Ако това, което правя е добро за мен, защо не го чувствам така и не ми носи радост?

от тук http://syvetnik.blogspot.com/2011/03/blog-post_16.html

newsm10 Ей, това е да си си самодостатъчен!
Thinking

"Хорошо быть одному, когда назавтра тебе есть кому рассказать о том, как хорошо быть одному". Peace

"Хубаво е да си сам когато на другия ден има с кого да споделиш колко е хубаво да си сам"

Бърз превод  Blush на  руски обаче по ми звучи  Hug

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 04:05 от Desss

# 616
Дали съм си самодостатъчна и до колко е друг въпрос Wink Но няма друг освен самия теб, който знае кое е най-доброто за теб. Дали ще го разбереш с помощта на човек, "който да ви освобождава от съмненията, напрежението и пр. дори само като поговорите" или без негова помощ, отговора е в теб. Ако умееш да чуваш и разбираш, ще го видиш /....каза учителя Йода Laughing/
Desss, чудесно казано Peace В крайна сметка винаги има избор и той може да бъде направен по всяко време.

# 617
  • София
Какъвто и избор да направите, ако след известно време няма резултати и не се чувствате добре - това не е верният път. Въпреки вярата ви, следвате ли чужда цел и посока, това не води до положителни промени... Затова винаги си задавайте въпрос: Ако това, което правя е добро за мен, защо не го чувствам така и не ми носи радост?

Това ще трябва да си го лепна начелото!

# 618
Десс, това което си написала е повече от точно! Много ми хареса, много е вярно!

Прекрасен неделен ден!

# 619
Здравейте,момичета!  love001 didiela препоръча темата в една друга тема и реших да погледна.И резултата е:-най после се почувствах съвсем в свои води,много и благодаря  newsm51и ако нямата нищо против ще остана тука!!От сутринта съм зарязала работата и чета smile3529 и не мога да се откъсна,защото все теми дето ми са интересни и.....нали знаете-хайде още малко,само това...... и ставам и накрая-ужаст,колко часа стана.Затова се записвам и изчезвам!До довечера!!Хубава и спорна седмица на всички пожелавам!!! smile3525 smile3525 smile3525

# 620
Момичета, искам да благодаря на една от вас. Тя направи за мене нещо, което ме развълнува много. Да, в първия момент блокирах, но и тогава, и сега ти благодаря от цялото си сърце за това, което ми каза. Тези няколко думи значат много за мене. Дебеличките на облака да ти отметнат допълнителна точка в списъка с добрите дела, моля. Благодаря!!

И на всички ви изобщо много благодаря за всичко!!

# 621
Най-после намерих време да разкажа за моето сбъднато желание. От близо две години търсех желаната работа, но не я получавах. Визуализирах, вярвах, правих ритуали, утвърждения ит.н. и така и не разбрах кое ми помогна  EmbarassedМоже би трябваше да дойде момента или точно казаните думи. Отчайвах се и после отново вярвах. преди известно време една приятелка ми каза да се помоля ей така с вяра и аз го направих с тези думи: Господи обръщам се с молба към теб, аз не мога да направя най-добрият избор за себе си за работа и предоставям Ти да го направиш вместо мен!Не зная дали ми помогнаха тези думи, но още след дни ми се обадиха и интересното е, че започнах работа още на следващия ден след един разговор от 10-15 мин на живо с шефката. Искам да отбележа, че не започнах точно това, което искам(счетоводител),но все пак се доближава донякаде. Може би това е моята работа, времето ще покаже, заасега напълно ме устройва, но има много да уча. Не губете вяра момичета, Бог или висшите същества знаят точно какво трябва да получиме. Искам да добавя, че всеки ден си повтарях, думите, които Вокси беше писал тук, за което благодаря!

# 622
Здравейте,дами,да се запиша и аз.Първото ми желание от това новолуние не се изпълни - точно обратното стана,първоначално много се ядосах,но в последствие ,когато размислих малко реших ,че вероятно си има причина да не стане това точно,въпреки че на 100 % бях убедена ,че ще се получи.

Сега искам да ви поздравя с една много хубава и чиста песен,поне за мен.И мисля че е точно по темата ни:
http://vbox7.com/play:714b5c9c

Дано да ви хареса.Повече усмивки и сбъднати желания през тази нова седмица. Heart Eyes
Raboteshta,много се радвам за теб,продължавай все така напред. Wink
Рози и рози,за мен всяка една от вас значи много,и на всяка една благодаря за това, че ви има. Hug
Но няма друг освен самия теб, който знае кое е най-доброто за теб.
Напълно съм съгласна.  bouquet
Вени,пожелавам ти много успехи на старото место.  bouquet

# 623
Raboteshta Hug

Рози и рози
  Hug

Въобще за всички една голяма  Hug

# 624
# 625
Raboteshta ЧЕСТИТО! Много задоволяващи резултати да ти носи новата работа!

И аз така отправям молитвите си към Господ, защото знам, че "Неговите пътищиа са по-високи от моите и Неговоте помисли са по-добри от моите"/перефразирам/, винаги знам, че ще бъда приятно изненанада и ще бъде повече от това, което мога да си представя, и че ще го получа и по най-прекрасен начин, за който изобщо преди това не съм можела да се досетя. Чудесно е, че имаш такава приятелка, с която можете да си говорите на тази тема.

Благодаря на всички ви за споделянето на сбъднатите ви мечти, толкова ме насърчават. И моите се сбъдват по най-невероятен начин, май и аз се бях пообъркала по едно време, малко се бях поотчаяла, но като ви четях ми давахте вяра.

Прегръдка и от мен за всяка и всеки от вас  Hug Grinning

# 626
  • Costa Rica
Ако това, което правя е добро за мен, защо не го чувствам така и не ми носи радост?
Защото някой голям нещастник е решил, че страданието е пътят към духовното израстване, затова Mr. Green После ние сме засукали тази лъжа от първия си ден на земята и цял живот няма да ни стигне да се освободим.

Desssssmile3501 newsm51

Честито на успелите!

# 627
Ако ви се чете един "символ на вярата на търсещия" (мое заглавие  Hug)..................
На мене много ми дойде по сърце, че и съответства в доста от точките си на разбиранията, които съм следвала досега. Е, на някои места ме хваща срам, амааааа....  Embarassed Embarassed - учим се, де, простено ни е!

# 628
Благодаря много за пожеланията и подкрепата. Радвам се, че ви има и, че съм част от тази прекрасна тема, намерих ви когато имах голяма нужда от вас и много, много благодаря! Чета всеки ден и продъ;жавам да се уча. Ще помоля ако някой знае къде мога да даря някаква сума всеки месец, просто така съм си определила за благодарност. не мога да отделя много, но ще се радвам ако помогна с нещо. Hug

# 629
Работеща, ако не си намериш кауза, която да те грабне сега, събирай паричките някъде. Един ден ще дойде вярното нещо. Аз така правя от известно време и давам понякога мъничка част за едни котки, така да "вижда" някой все едно, че наистина искам да дам парите, а не само да ги пазя за мене си, а да минавам с номера, че намирам смислено приложение. И от време на време изниква нещо по-голямо и такова, което ми грабва сърцето от първия миг. Нали знаеш като влюбването. Чуваш го и знаеш, че е твоето и дори да изглежда странно в този миг ти изобщо да участваш, ще му дойде врмето, това да е нещо, за което ти да дадеш твоя миниатюрен дял, пък дори и да стане реално с големите пари на други хора, ти си си дала твоята малка частичка (аз моята де) и така знам, че съм постъпила правилно.

Общи условия

Активация на акаунт