Отговори
# 60
тен кю баба  Hug

а започна ли да летиш, по Норбеков  Laughing много свежарско ти обяснивяше една мацка как да летиш. Като полетиш, пиши и тук, че там не следя редовно. Между другото много хора споделят из форуми, че се лекуват от летене, един младеж така си махнал астмата , излитал за Чисти планински места. Нали съм въздух и летенето ме вълнува живо  Wink

# 61
  • София
Ти, пък, все едно не си ме опознала вече - аз съм по усвояването на знания, не по практикуването им Joy Joy Joy
Ама, ако 'фръкна спонтанно, специално ще кацна тук, да споделя Mr. Green

# 62
о и аз съм същата  Mr. Green

кофтито е че като знаеш нещо все се налага да го прилагаш Laughing

# 63
  • София
Възпирай се! Аз така правя Mr. Green hahaha

# 64
А ако не разбирам руски ще ми подейства ли медитацията Mr. Green

# 65
  • Бургас
Благодаря на всички ви, за хубавите пожелания за детенце. Дано всичко се сбъдне, желая сбъдване на мечтите ви и щастливи дни.

# 66
sv harmony,благодаря ти за новата и направена с много любов тема   Kissing Heart babydust7

# 67
Днес е Събота, изпълнена със светлина. Днес и всяка следваща събота е твоят ден за свобода. Ще се чувстваш свободен като птичка, така свободен, както си се чувствал като дете. Играй! Забавлявай се! Днес е денят да  намериш своето блаженство и да го изпиташ.
Прави нещата, които те карат да се чувстваш прекрасно. Прави нещата, които те карат да се смееш. Прави нещата, които те карат да скачаш от радост. Танцувай, пей, скачай и си подсвирквай през целия ден. Празнувай, че живееш! Когато играеш, усмихваш се, смееш се, забавляваш се, ти засияваш. Когато засияеш, ти си свободен от негативността. Колкото по-светъл се чувстваш, толкова по-малко негативни емоции остават у теб. Съботите са твоите дни за засияване.
Помни, животът е безкрайна игра и ти ще играеш тази игра цяла вечност.

Бъдете щастливи и се усмухвайте.... Hug

# 68
  • най-шареното място
Humanis, това с летенето, си е чиста фантазия. Като си представиш ярко и истинко летене, казваш че си летял. Simple Smile Въздухарите това с живите картини го умеем.

Иначе и аз знам повече неща отколкото правя. По едно време балансът беше ужасен и явно се наложи да бъде дусциплинирана, че ми се изсипаха на главата поводи да практикувам разни неща . Като търпение примерно Simple Smile Не беше приятен урок, но да кажем, че съм начучила нещо.

ПС Ти си 'виртуалното' ми познанство. Паметта ти е ОК. Simple Smile

# 69
  • София
Записвам се и отивам да дочитам старата тема.
Благодаря за новата.

# 70

Patte   -   У С П Е Х !!!
                                                 БОГ НАПРЕД И ТИ СЛЕД НЕГО!
                    sun sun sun sun sun sun sun sun

# 71
Мили феи, искам дасподеля с вас вдъхновението си и изобилието от прекрасни мигове, в които живея напоследък Heart Eyes Мъжът ми си намери работа и вече животът ни в новия град, който започнахме преди почти 8 месеца, е много по - спокоен и свободен за следващите хубави развития, които са налице. Другото е едно вълнуващо преживяване от вчера - отидохме с мъжа ми на плажа да се порадваме на морето, преди да отидем на откриването на Варненския музикален фестивал (беше много хубаво и много обогатяващо, препоръчвам го на всички, които имат възможността да го посещават до 24.7.!). Та наслаждавахме се на морето, светлината, бриза и аз започнах да пиша едно стихотворение ( мое постоянно призвание, което много обичам Peace) - точно в този миг морето, съвсем спокойно досега, се развълнува и се вдигнаха едни големи вълни, които се плискаха почти до крака ми. А ние не стояхме на първата линия на брега... Беше толкова зареждащо - чист живот, чист адреналин! Смеех се от удоволствие, докато мъжът ми се чудеше какво става... Е, аз знаех - морето искаше да споделим заедно блаженството на мига Heart Eyes След около минутка утихна отново. Разбира се, включих и вълните в стиха Grinning
Въобще, напоследък имам дни, в които отивайки на работа, вървя буквално върху листа от рози. Сякаш някой ги е посипал по пътя ми. Една чайка ме докосна с криле при излитането си. Изобщо, живея в единение с всичко и се чувствам точно на мястото си. Heart Eyes Усещам, че нищо не е случайно, а природата общува с мен на един език, не човешки, но пълен с любов и сила. Heart Eyes
Мили феи, имайте вяра и вдъхновение - мечтите ни се сбъдват! И големите, и по - малките! Обичам ви Heart Eyes

# 72
Здравейте,искала съм много неща някой са се случвали други не,но днес разбирам едно от големите ми желания се е изпълнило ,а аз не съм го отчела като случило се,обяснявам.Синът ми ходеше на пръсти заради скъсяване на ахилесовото сухожилие на двата крака и има изменение в походката,аз години наред исках той да ходи на цяло стъпало и от два-три месеца той ходи на цяло стъпало,но походката все още му е изменена,аз съм работила само за стъпването на пръсти и не съм го отчела като успех,заради самата походка. Shocked Все още търся точния вариант за сбъдване на желанията,явно всеки човек трябва да открие сам за себе си техниката която да работи при него.

# 73
Мили феи, искам дасподеля с вас вдъхновението си и изобилието от прекрасни мигове, в които живея напоследък Heart Eyes Мъжът ми си намери работа и вече животът ни в новия град, който започнахме преди почти 8 месеца, е много по - спокоен и свободен за следващите хубави развития, които са налице. Другото е едно вълнуващо преживяване от вчера - отидохме с мъжа ми на плажа да се порадваме на морето, преди да отидем на откриването на Варненския музикален фестивал (беше много хубаво и много обогатяващо, препоръчвам го на всички, които имат възможността да го посещават до 24.7.!). Та наслаждавахме се на морето, светлината, бриза и аз започнах да пиша едно стихотворение ( мое постоянно призвание, което много обичам Peace) - точно в този миг морето, съвсем спокойно досега, се развълнува и се вдигнаха едни големи вълни, които се плискаха почти до крака ми. А ние не стояхме на първата линия на брега... Беше толкова зареждащо - чист живот, чист адреналин! Смеех се от удоволствие, докато мъжът ми се чудеше какво става... Е, аз знаех - морето искаше да споделим заедно блаженството на мига Heart Eyes След около минутка утихна отново. Разбира се, включих и вълните в стиха Grinning
Въобще, напоследък имам дни, в които отивайки на работа, вървя буквално върху листа от рози. Сякаш някой ги е посипал по пътя ми. Една чайка ме докосна с криле при излитането си. Изобщо, живея в единение с всичко и се чувствам точно на мястото си. Heart Eyes Усещам, че нищо не е случайно, а природата общува с мен на един език, не човешки, но пълен с любов и сила. Heart Eyes
Мили феи, имайте вяра и вдъхновение - мечтите ни се сбъдват! И големите, и по - малките! Обичам ви Heart Eyes

Страхотно.
Искренно ти се радвам че се чустваш по този начин. newsm10
Продължавай в същия дух,няма нищо по-хубаво от това да си в мир със себе си.

# 74
Днес е Прекрасната неделя. Днес и всяка следваща
 неделя отдели време, за да хвърлиш поглед назад към
изминалата седмица и да си спомниш всички хубави неща.
Сега можеш да си починеш, защото животът ти е съвършен
 и ти си доволен, че всичко е прекрасно.
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт