Отговори
# 435
  • най-шареното място
Това с вдигането на ръце е сбирането на нови материалите за лодката върху която си се фиксирал.
Ако не си се фиксирал, няма нужда от нея - и старите вършат работа.

# 436
  • София
Добро утро!

Desss, много е хубаво това, което си пуснала.
Върнала си си аватара (повече ти отива Wink)

Аз започвам да мисля желанията си за утре, нали е новолуние...

Всъщност в колко часа точно беше? Все ми се губи сайта...

# 437
  • София-в сърцата на моите деца
И какво каза накрая Рубе Бусе/може и да го бъркам/ за 26 -я начин? newsm78

# 438
  • I want it all and I want it now.
И какво каза накрая Рубе Бусе/може и да го бъркам/ за 26 -я начин? newsm78
Тогава Ребе Зуси отворил допълнителното листче. Там било написано: "Бог не се нуждае от съветите на Ребе Зуси".
Тази мисъл много ми хареса:
Баал а-Сулам. Предисловие към книгата ”Паним Меирот”, п.3
Човекът е центърът на творението, а останалите творения съществуват само заради човека, и затова падат и се издигат заедно с него, без самите те да се взимат под внимание.
rosikosefi Hug
danilu  Няма случайни неща.
 В това се убедих дори и вчера.

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 11:14 от syn

# 439
Момичета искам само да ви кажа ключовете се намериха,много сме благодарни на Господ и на жената която се обади.Не,че всички проблеми се решиха пък и се появяват нови,но все пак съм по добре и от хремата която ме мъчеше и не можех да дишам.И по спокойна,благодаря и на вас за подкрепата в трудни моменти Hug обичам ви и дано има повече положителни с които да се похваля.Явно вдигането на ръце в подходящия момент прави чудеса,защото тогава се оставяш в ръцете на Господ,а той си знае работата.

# 440
  • най-шареното място
Много се радвам!!!

# 441
  • на острова на мечтите
 Hug на вси4ки
 Да ви разкажа неЩо ли4но,което ми напомня, 4е колкото и да искаме неЩо, ако не му е доШло времето, няма да се слу4и Stop Преди около15 години, един мой близък познат ме покани на гости в Германия/става дума за времето,когато ДДР, беШе непозволено място за много обикновенни българи/ ИскаШе да ме представи на свой близък приятел с цел, ако са рози Ще разцъфтят... И аз го разказвах на вси4ки, с малко ирония към мен самата, я ме вижте докъде съм я докарала, да ми търсят половинка Joy Но греШах много,заЩото ми завидяха и оЩе как? Mr. Green Имах вси4ки документи, виза , паспорт и т.н., но преди да замина за ТАМ, отидох на едно екскурзионно с моя много близка приятелка. Тя винаги е имала вси4ко,ама вси4ко, а взе 4е ми завидя за моето пътуване,в което дори не бях убедена, 4е е сериозно. Стигна се до там, 4е накрая ми писна и си тръгнах с раницата на гърба сама в Родопите. И сега ми бие сърцето,като си спомня. И паднах, заЩото имаШе папрати и беШе влажно. С4упих си глезена. Никой нямаШе наоколо, виках виках и накрая дойде Неволята. Пълзях два 4аса на колене докато стигна до хижата, от която бяхме тръгнали. Имах рани на ръцете и колената ми се бяха обелили. По едно време запо4нах да се смея на глас: това не може да ми се слу4ва на мен, си рекох Grinning Ей сега Ше се събудя. Както и да е, за ДДР не заминах а прекарах три месеца в гипс и по4ти година на физиотерапия. През това време много мислих и ето какво измъдрих, 4е не е трябвало да замина и не е това моята съдба. И 4е Бог ме спря Praynig за мое добро. Понеже не разбрах навреме, 4е не трябва да заминавам, ме плясна малко груби4ко Grinning Не му се сърдя, дари ми неЩо много по хубаво. Когато оба4е трябваШе да замина за тук, не го споделих с никого Joy Joy

# 442
Роси и Рози то май ден не минава без на теб да ти се изпълни желание или нещо необикновенно да ти се случи,как го правиш Hug

Обичам................. Живота!

# 443
Благодаря за всичко прекрасни неща,които ми се случват!
Всеки ден! Hug

# 444
Момичета защо "завдигахте" ръце всички,само аз ли продължавам?
И аз!
Докато чакам оня горе да ми прати спасителна лодка, работя и по въпроса за собственоръчната направа на такава.

smile3501 newsm10 txtloves newsm51

Нинчето, "Всичко е добре, когато свършва добре" (All's Well That Ends Well) Шекспир   Hug Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Дневникът на Шичко - метод за изпълняване на желания - поне до сега не бях го срещала  Heart Eyes
Tова е много интересно наистина и има доста смисъл! Мисля да пробвам по този начин и да видим какъв ще е резултатът:)

# 445
Песен за доброто - Недялко Йорданов

Когато си беден, когато си слаб,
когато трепериш за късчето хляб,
когато отвсякъде, кой както свари,
препъва те с крак и ти удря шамари -
недей се отчайва, недей се навежда,
не си позволявай да губиш надежда!
Защото макар да е жилаво злото,
в човека все пак побеждава доброто.

Какво е охолство, какво са пари
пред светлата участ да бъдем добри!
Когато в сърцето ти гняв се надига,
кажи си наум кротко думата "стига!"
и вярвай, че пак ще спечели двубоя
със лошите мисли усмивката твоя.
Защото макар да е жилаво злото,
в човека все пак побеждава доброто!

# 446
Попаднах на нещо и реших да го споделя с вас, на мен ми хареса Simple Smile
http://www.izvorite.com/text/text40.htm
Има и други неща в този линк, но тях не съм чела
Хубав ден от мен  Hug

# 447
От няколко дни нямам време и дори не съм ви чела.Днес вече успях да се докопам до компютъра.Първото нещо което ме впечатли беше това:Надежда Захариева

Загубиш ли голямата любов,
изчезне ли мечтата ти голяма,
препъне ли те делникът суров
във камъка на нечия измама,
засипе ли те тъмен водопад
от хорска злоба,завист и ненавист,
почувстваш ли се сам на този свят,
не се предавай ти, не се предавай!
Животът е вълшебно колело.
И всеки край е някакво начало.
Във злия лабиринт на всяко зло
за вярващия свети нишка бяла.
За вчерашното слънце не жали!
Тръгни по нишката през тъмнината.
Ще падаш, ще грешиш, ще те боли.
Но вярваш ли,ще стигнеш светлината                                  Реших да ви го споделя newsm51                                                                                                         

# 448
богданова , хубаво е  Hug

# 449
Hug на вси4ки
 Да ви разкажа неЩо ли4но,което ми напомня, 4е колкото и да искаме неЩо, ако не му е доШло времето, няма да се слу4и Stop ......... По едно време запо4нах да се смея на глас: това не може да ми се слу4ва на мен, си рекох Grinning Ей сега Ше се събудя. ......... През това време много мислих и ето какво измъдрих, 4е не е трябвало да замина и не е това моята съдба. И 4е Бог ме спря Praynig за мое добро. Понеже не разбрах навреме, 4е не трябва да заминавам, ме плясна малко груби4ко Grinning Не му се сърдя, дари ми неЩо много по хубаво. Когато оба4е трябваШе да замина за тук, не го споделих с никого Joy Joy

А мен пък Бог ме спря да не си тръгна, когато най-много ме болеше. Просто да кажа "Благодаря" и да преглътна сълзите си. Да си правя катата сутрин и да се моля вечер. Да споделям тук с вас макар и частички от моята болка, и моята истина, и моята надежда. И да се усмихват. И да обичам. Още по-горещо. И любовта ми да си живее в мене, макар и сама уж в този миг. Просто Бог ми е показвал, че е време да престана да се боя и да разтворя ръце, за да се разгърнат и крилете ми и после.... да полетя. Бог винаги знае най-добре!!

Общи условия

Активация на акаунт