Отговори
# 420
И аз съм го ударила на чистка,изхвърлих всички листове и тетрадки където бях писъла,започвам на чисто,дори в момента съм оставила желанията на заден план.Правя само ТЕС за здраве и благополучие нищо друго.Просто изчаквам да отмине лошото.Няма да е все така си казвам и това е .Обичам ви всички Hug

# 421
Днес през сълзи помолих Бог да ми помогне да взема важно решение за себе си, да ми даде знак ... Когато почти бях сигурна в него попаднах на нещо, което не знам как да разтълкувам.  От ангелската нумерология е  - погледнах часовника когато беше 10:10 ---- > Комбинации между 1 и 0, такива като 100 или 110 – Могъщото Божествено ръководство чрез ангелите ви моли да промените мислите си. Възможно е да сте се молили да бъдете по-щастливи и здрави. Ако е така, това е отговор на молитвите ви. Бог знае, че решението, което търсите, се ражда в мислите ви. Помолете Бог да ръководи направлението на мислите ви и да ви подкрепя по време на преходния период.
Thinking

# 422
И аз вдигам ръце и оставям всичко на Вселената, пък да става каквото ще! От 3 седмици си търся нова квартира, защото ми трябва по-евтина, за да мога да я издържам спокойно сама, скъсах си нервите по огледи, а най-тъпото е, че сегашната ми харесва  Sad Нито снощи, нито предните дни си пожелавах нещо, само си гледам картинките на картата на желанията, където си имам собствена къща и даже вече няма и да чакам, когато стане. Това ми напомня малко като историите с гаджетата, гониш, гониш, гониш някого, и накрая вече като ти писне порядъчно да се правиш на магаре, и вдигаш ръце, и скоро след това той пък започва да те гони, необяснимо, но доказано  Mr. Green
Хубав ден, момичета, нека Господ да е с нас, пък да става каквото ще  Hug

# 423
  • София
И аз вдигам ръце и оставям всичко на Вселената,

Клонка, тук настана епидемия от вдигнати ръце след твоя пост. Сега ако при всички проработи тази тактика ще те обявим за гуру  Laughing

Hug  Всичко се нарежда, момичета, рано или късно.  "И това ще мине..."

# 424
  • София
И аз вдигам ръце и оставям всичко на Вселената,

Клонка, тук настана епидемия от вдигнати ръце след твоя пост. Сега ако при всички проработи тази тактика ще те обявим за гуру  Laughing
Ще видите вие Laughing

# 425
  • София
Ето ме пак...
Да споделя, че след като "вдигнах ръце", наядосвах се както трябва, нагневих се и тръгнах с рогата напред, нещата придобиха малко по-друг вид. Обърнаха се просто. Да кажем, че евентуално ще се променят в положителна посока, но песимистът в мен няма да го признае за момента докато не е сигурно Simple Smile
Понякога явно човек има нужда да каже: "ПИСНА МИ" и да се освободи от всичко, което го тормози.

Добре, че сте вие, та ви се ожалих. Благодаря за добрите думи и мисли!  bouquet
МНОООГО СЕ РАДВАМ, ЧЕ ВИ ИМА, МОМИЧЕТА!!!  Hug

Рози и рози, в самосъжалението си съм пропуснала чудесната новина.
Толкова е хубаво това, дано се роди здраво и сладко бебче!

И въпреки неудачите, които ме преследват мисля пак да си напиша списъка с желания вдруги ден.
Ако нищо не спечеля, нищо няма и да загубя. Но поне ми действа положително и леко магично  Simple Smile

# 426
Роси и Рози то май ден не минава без на теб да ти се изпълни желание или нещо необикновенно да ти се случи,как го правиш Hug

Момичета защо "завдигахте" ръце всички,само аз ли продължавам?

# 427
  • София
Момичета защо "завдигахте" ръце всички...

Т'ва е ритуал Mr. Green hahaha

# 428
 Mr. Green
Ахам, схемата е малко "Халифакс"... то да вдигнеш ръце и да пуснеш всичко да започне да се оправя, хич не е лесна работа  Grinning Някои като не контролираме нещата, и ни е криво, а през това време хората спокойни, живот си живеят, искам и аз...  Laughing

# 429
Момичета, искам да ви кажа, че щеше да ми се случи нещо ужасно-БЛАГОДАРЯ НА БОГ задето не го позволи!  bouquet  bouquet  bouquet Нямам думи, да опиша как се чувствам и как след тази случка, приоритетите ти се обръщат на 180  градуса и единственото нещо което искам е всички около мен и моето семейство да са живи и здрави! Praynig Помислете и вие за това-не е важно каква работа искаме, каква къща, колко пари и охолен живот, а само да сме живи и здрави! Praynig
Мисля, че чудото се случи...

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 22:10 от Нинчето

# 430
  • София
Нинчето, радвам се, че ти се е разминало лошото.
Наистина човек в такива моменти обръща приоритетите си. Лошото е, че трябва да ги преживее (моментите), за да осъзнае, че всичко е преходно.
Горе главата!

# 431
  • Costa Rica
И аз!
Докато чакам оня горе да ми прати спасителна лодка, работя и по въпроса за собственоръчната направа на такава.

# 432
  • Universe
И аз!
Докато чакам оня горе да ми прати спасителна лодка, работя и по въпроса за собственоръчната направа на такава.

smile3501 newsm10 txtloves newsm51

Нинчето, "Всичко е добре, когато свършва добре" (All's Well That Ends Well) Шекспир   Hug Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Дневникът на Шичко - метод за изпълняване на желания - поне до сега не бях го срещала  Heart Eyes

# 433
  • Tам през Атлантическия океан
Намерих го "безпризорно" в нет-пространството , не знам кой е автора  Rolling Eyes

Чака те светът...

Нямаме време - само един живот да изживеем.

Само една любов да вземем.

Нямаме чак толкова време да губим. Не можем да си го позволим.

Целия свят е пред нас и ни чака.

Нека вземем най-доброто от него и да продължим.

Нямаме време за отчаяности, безнадеждности и сломеност.

Имаме прекалено малко време, за да го губим в безпътици и лутания.

Да се гмурнем сега в него и да изживеем всичко очакващо ни с усмивка.

Случвало ли ти се е някога да мълчиш, а всъщност да искаш да крещиш отвътре?

Случвало ли ти се е някога да се усмихваш, а всъщност сълзите да напират застрашително и да искаш неистово да заплачеш?

Случвало ли ти се е да си заобиколен от много хора, а всъщност да си празен отвътре и толкова сам?

Случвало ли ти се да имаш покрив над главата си, а да се чувстваш бездомен?

Случвало ли ти се е да стоиш на едно място, а всъщност да искаш да избягаш?

Случвало ли ти се е да се примириш, а всъщност да искаш да замахнеш с ръка и да събориш целия си живот, за да го изградиш наново?

Случвало ли ти се да вървиш, а всъщност да нямаш цел и посока, оставен единствено на течението си?

Случвало ли ти се е да имаш всичко, което си искал и пак нещо да ти липсва?

Случвало ли ти се е да имаш много приятели, а никой да не те разбира?

Случвало ли ти си е да изглеждаш силен и несломим, а да си толкова слаб и уязвим, като дете?

Случвало ли ти се да изгаряш от болка, а да трябва да се държиш и да проявяваш сила?

Случвало ли ти се е да стоиш на кръстопът и да не виждаш правилния път за теб?

Случвало ли ти се е да имаш мечти и да се предадеш пред тях само, защото чувстваш, че нямаш повече сила да продължиш да ги следваш?
Случвало ли ти се е да изпитваш такова отчаяние, че да не виждаш светлината в тунела?

Случвало ли ти се е да искаш да изречеш куп неща, думи, вълнения и да няма кой да те чуе?

Случвало ти се е ... знам ...

Това не означава, че няма изход, че няма светлина.

Често в живота изживяваме такива моменти – тежки и безтегловни, безнадеждни и тягостни. Моменти на самота и лутане, на празнина и обезвереност.

И не е вярно, че само малодушните хора изпитват и преживяват това. На всеки от нас може да се случи. Да застане на кръстопътя си и да не знае накъде да поеме и как да излезе от дупката, в която усеща, че е. Но колкото и да ни се струва безнадеждно положението ни, всъщност накрая винаги се появява светъл лъч. Този, който разтуря облаците и дава начало на нова светлина, на нов ден, на нова надежда.

Представи се, че не си сам.

Със сигурност има някъде някой, който мисли за теб и те чака да му се усмихнеш, да му подадеш ръка.

Със сигурност някъде има някой, който се нуждае от теб и ти си ценен със своето съществуване. Покажи на този някой слънцето на небето и дъгата в дъжда. Неповторимите мигове, които изпускаме, лутайки се в небитието.

Чака те светът!

# 434
Намерих го "безпризорно" в нет-пространството , не знам кой е автора  Rolling Eyes

Прекрасно е, Desss, запазих си го, за да го препрочитам в моментите на нужда  Peace

Общи условия

Активация на акаунт