Отговори
# 405
rainbow - така се смях на разказа.Благодаря ти Hug

колко пъти съм изпадала в подобни ситуации.... хахахаааааа Grinning

и аз исках да се възползвам от отварянето на небето снощи,но докато
 преспя дребчо и аз съм заспала Grinning ами нищо така е трябвало да се случи Grinning

УСПЕШЕН ДЕН  newsm68

# 406
Добро утро!
Сън как е свекър ти?

rainbow
и аз се посмях с това на Иво Сиромахов Laughing Но то не е само да си повтаряш нещо позитивно,а да си създадеш такава нагласа.

Аз снощи не съм чакала минутката,преди няколко вечери си пожелах,стига ми.

# 407
Благодаря ти за изобилието! Благодаря ти, сила! Благодаря ти за успеха!

След 14 години моя роднина е бременна! Слава на Бога!

# 408
  • I want it all and I want it now.
Благодаря на всички. Вече съм се нервирала доста. Едвам получаваме инф. Все едно са от ЦРУ. Не вдигат тел. Ако ти кажат нещо сутринта инф. се разминава с тази от вечерта. За всяко нещо ти трябват връзки. От вчера е на хемодиализа и още диша с тръба.Съжалявам ,че Ви натоварвам, но само с вас за сега споделям.
Снощи съм заспала си казах желанията към 2ч,когато се събудих.
Всеки нов ден поздравявам весело и със знанието, че ще го приключа успешно. Това, което съм си наумил ще го свърша този ден.
Ето едно клипче на руски е за един човек ,който се е съживил след 75г.http://zahariada.blog.bg/drugi/2011/06/20/shturmyt-na-podsyznani … o-dok-film.768370
Рози и рози   bouquetЧестито.
rainbow Понякога ,нещата не са такива каквито изглеждат. Успех

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 11:58 от syn

# 409
Рози и Рози поздравления   bouquet

# 410
  • най-шареното място
Рози и рози, прекрасно!!!

Дес
, мерси! Страхотна мишка!
Syn, стискаме палци!

Раинбоу
мерси! От няколко дни съм на тази вълна. Миналата седмица се срещнах с приятелка. Не се бяхме виждали отдавна и се заговорихме. От дума на дума .. и тя казва "Знаеш ли ако човек иска само най-доброто, обикновено го получава". Пък аз казвам "Който на малкото не се радва, не заслужава голямото. Ще търсим баланса" Simple Smile Посмяхме се. Най-големите подаръци съм полуавала като се откажа от други по-малки искания.. Но всичко е дар.

# 411
  • София

Раинбоу
мерси! От няколко дни съм на тази вълна. Миналата седмица се срещнах с приятелка. Не се бяхме виждали отдавна и се заговорихме. От дума на дума .. и тя казва "Знаеш ли ако човек иска само най-доброто, обикновено го получава". Пък аз казвам "Който на малкото не се радва, не заслужава голямото. Ще търсим баланса" Simple Smile Посмяхме се. Най-големите подаръци съм полуавала като се откажа от други по-малки искания.. Но всичко е дар.

Ох, така ТРЯБВА да е, но защо ли в момента в който си го помисля даже и веднага получавам обратното  ooooh!
Ето и днес, тръгнах уверена, че едно нещо ще се случи най-накрая така както АЗ го искам, бях толкова сигурна, че ще е така и толкова спокойна, а вместо това получих така да се каже "ШАМАР". Звучен и болезнен. Въобще нищо общо с това, което трябваше да стане.  Sad Ще ми държи дълго. Пък и ми се обърква всичко, всичко...
Ще се пръсна от притеснение.
Пак се връщам в началната точка, а пътя е толкова дълъг, че и с препятствия даже...
Просто като не му върви на човек и позитивно да мисли, пак не става, не си помага...
Съжалявам за объркания пост, но в момента само с вас мога да го споделя, тъй като съм на работа в момента, а и не искам да тревожа домашните....

# 412
  • най-шареното място
От поста ти съдя, че е може да е време да спреш да си го мислиш и да се оставиш да ти се подарява.
Само странично мнение.
Стискам палци да се редят нещата. Може сега да изглеждат безнадеждни и дълги, а да се наредят бързо и чудесно! Пожелавам ти го от сърце! Simple Smile

# 413
  • на острова на мечтите
Цитат на: rainbow link=topic=590911.msg19103502#msg19103502 date=1309320185

Попаднах на нещо смешно от Иво Сиромахов за позитивното мислене, ето:

[url
http://www.ivosiromahov.com/2_article/a13.html[/url]

И  аз така, опитвам се да съм позитивна Simple Smile
HugДобро утро. Много забавно Joy Joy Joy Joy Героят ми напомня за мен, уж 4ета, уж следя вси4ки то4ки, кога, къде и по кое време да пиШа, паля свеЩи,мисля позитивно, хиля се,т.е. усмихвам се,4е ина4е зву4и грубо bowuu,пък ний не сме от тях как' Сийке и т.н., а ето 4е днес се оказва, 4етрябвало да се моля в 12:00 мое време, пък аз се нагласям по българския 4асови пояс hahaha. Преди да се изкретиня от тези ритуали, вси4ко си вървеШе по коловоза, както си трябва. После изперках и от ритуали и обреди не им се радвам на неЩата,които искам,4е то не остава ред, но  Stop Я да си оставя аз ангела хранител да си върШи работата, за която му "плаЩат" и да си се кефя на живота Hug

# 414
rainbow съжалявам,че така са се стекли нещата с теб. Все пак остава да си мислиш,че всяко зло за добро,може би нещп положително ще произтече от ситуацията!
Сън кураж!

# 415
rainbow, все едно аз съм писала.... PeaceСпокойно, ще се наредят нещата, знам че е трудно да го повярваш, но наистина е така..Аз съм се оставила на течението, нито желания имам, нито правя каквото и да е....чакам само чудото да се случи...Уморих се, просто... Tired

# 416
Syn Praynig
Рози, каква хубава новина! Наистина прекрасно! newsm32
rainbow, Нинчето, има наистина такива моменти...след нощта обаче винаги настъпва ден..просто няма друг начин! Hug
Наредихте ли желанията снощи? Дай Боже да се сбъднат по най-прекрасния начин за всички ни! Hug

# 417
  • София
От поста ти съдя, че е може да е време да спреш да си го мислиш и да се оставиш да ти се подарява.
Само странично мнение.
Стискам палци да се редят нещата. Може сега да изглеждат безнадеждни и дълги, а да се наредят бързо и чудесно! Пожелавам ти го от сърце! Simple Smile

rainbow съжалявам,че така са се стекли нещата с теб. Все пак остава да си мислиш,че всяко зло за добро,може би нещп положително ще произтече от ситуацията!
Сън кураж!

Ами точно това ме е яд, защото реших, че ще е за добро, а всъщност се оказа, че съм се заблудила. Трябваше от самото начало да видя, че съм в грешна посока, ама ей на, нали реших, че ще мисля позитивно... И сега ме е яд на мене си.
Явно песимистът в мен мисли по-добре от оптимиста...
Ще се стегна, знам си, но в момента ще се отддам на яда си, на песимизма и на всички лоши мисли,  изключвайки позитивизма.
Все пак вече съм в Сатурнова дупка, няма как да правя нещо и то да стане...
Яд ме е, защото ако беше свързано само с мен щях да го приема, но това засяга пряко и семейството ми, а не трябва да плащат за моите неудачи.

# 418
  • I want it all and I want it now.
 rainbow Спокойно. Понякога е полезно и да се ядосаш и да си поплачеш, ако можеш. Аз като се ядосам действам  най пълноценно. Всеки прави грешки. Никога не е късно да ги поправиш.

ИГРАТА НА ЖИВОТА
Един метафизик ми даде веднъж чудесна рецепта: за да може човек да се справя с всеки номер в играта на живота, трябва да не се съпротивлява. Той ми разказа следното: "В един период от живота си кръщавах деца и, разбира се, те имаха различни имена. Днес повече не се занимавам с кръщаването на деца, но кръщавам събития, като давам едно и също име на всяко нещо. Ако се проваля, аз го кръщавам "успех", в името на Отца и Сина и Светия Дух!"
Тук ние наблюдаваме великия закон за превръщането, който се основава на несъпротивата. Чрез изричането на думи всеки провал се превръща в успех. И аз като вас вдигам ръце и няма да се съпротивлявам. Сега ще си сготвя вечеря и ще си отпразнувам успеха. Laughing

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 17:32 от syn

# 419
Момичета, ето това е второто място, където ходихме на изнесено занятие по време курса. Беше уникално. Преживяването е разтърсващо и едновременно с това в душата и тялото настава пълен покой, сякаш безвремие, сякаш всичко си идва на мястото. Толкова съм благодарна, че се докоснахме и се сляхме.

Общи условия

Активация на акаунт