Отговори
# 390
# 391
  • Бургас
mijjjka аз го написах това за 12 вечерта . Днес в 12 също се отваря небето-утре е св. Петър и Павел - смята се че българите сме покръстени от апостол Павел и Андрей -така ,че св. Павел си е наш светец . Да не забравите да си пожелаете нещо .Имате 1 минута.  Praynig
Небето се отваря в ноща преди много голям християнски празник . Hug

Благодаря ти, това е важно за мен сега.

# 392
Аз се извинявам, че пак ще Ви помоля за енергийна помощ. Свекър ми е още в реанимация и положението не е мн. добре. Благодаря много.   bouquet
babydust7 Two Hearts
ще се справи! Hug

И от мен  Heart Eyes

# 393
  • София
Сън, пожелавам сила и здраве на свекъра ти! Praynig

Момичета, като се отваря небето преди голям християнски празник, молитвата към кого се отправя - към светеца, когото честваме ли?

# 394
Сън, сила и здраве на свекъра ти! Hug
КЛОНКА според зависи -дали този светец го чустваш близък или не .Примерно на 30 юни срещу 1 юли небето се отваря .На 1 юли е Св. безсребърници Козма и Дамян -ако имаш здравословен проблем се обръщаш директно към тях те са лечители .При мен всички са живи и здрави затова аз отправям молбите към Бог , а на 1 юли им паля 1 свещичка за Св. Козма и Дамян   bouquet

# 395
  • BG
vivaldii, благодаря ти за разясняването. Хубава вечер и сбъдване на тазвечерните желания.

# 396
  • София
Syn и от мен едни палци  newsm10 newsm76 Two Hearts babydust7

# 397
  • най-шареното място

И от мен!!!

# 398
  • Пловдив
Mamagemelar...моля сподели за ... Peaceползвам твой цитат-

по принцип само чета,че нямам особен принос към темата инъче,а баналното „запис” не ми е по вкуса ...но сега сте захапали маслата   ,та реших да ви споделя моят опит 

за нервни и уморени от деня деца-паля аромалампата с цитронела или с портокал/а защо не и комбинация/
за задавящи сополки и невъзможност да се спи спокойно- лавандула+кедър+бор
за проблеми с нерви,тръшкания,напрежение в следствие впечатления,раздразнителност- кедър
излекувах си един отит с масло от риган 
 от известно време експериментирам и с едни малки флакончета с пулверизатор-сладкина вид и с анимационни герои по тях   ,в които правя цветна вода и давам на момичетата ми да си носят „парфюма” в градината-така пръскат и другите деца с енергия и светлина 

# 399
  • София
syn  Hug viarvai!

# 400
  • Tам през Атлантическия океан
mijjjka аз го написах това за 12 вечерта . Днес в 12 също се отваря небето-утре е св. Петър и Павел - смята се че българите сме покръстени от апостол Павел и Андрей -така ,че св. Павел си е наш светец . Да не забравите да си пожелаете нещо .Имате 1 минута.  Praynig
Небето се отваря в ноща преди много голям християнски празник . Hug

Много често взе да се отваря туй небе  Crazy да не вземе да ви "глътне" барабар с желанията  Wink

"Че съм умен, умен съм! Но защо съм толкова красив? Сигурно защото съм скромен, а скромността краси човека!”

Карлсон, който живееше на покрива

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 06:40 от Desss

# 401
  • София
Добро утро!

Desss, честит ти нов аватар! В първия момент се стреснах  Simple Smile

Снощи пропуснах минутката за много мъничко... Заспах малко преди 12.
Но нищо - здраве да е.

Попаднах на нещо смешно от Иво Сиромахов за позитивното мислене, ето:

http://www.ivosiromahov.com/2_article/a13.html

И  аз така, опитвам се да съм позитивна Simple Smile

# 402
  • София
Можеше и да се редактирам, ама ще ме прощавате за втория пост...
Исках да ви споделя нещо, което видях в хороскопа си днес, но което ми се стори много вярно (не само за мен, а по принцип):

"Вие се стремите към щастието, но вероятно сега имате чувството че се намирате далеч от него. Не сте ли забелязали, че когато се откажете да преследвате дадена цел, внезапно обстоятелствата се нареждат така, че това, което преди ви се е струвало безнадеждно, сега става почти без усилия. Радвайте се на “малките” неща който имате – дом, семейство, приятели, и ще получите и “големите”

а това е МОТО-то ми за седмицата:
"Не е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш."

Успешен ден, момичета!

# 403
"Че съм умен, умен съм! Но защо съм толкова красив? Сигурно защото съм скромен, а скромността краси човека!”

Ей, това ми оправи настроението, благодаря   bouquet

По принцип не правя ритуали, но напоследък и аз се възползвам от това отваряне на небето, не се моля на светец, просто си пожелавам нещо, едно и също нещо  - знам, че някога ще се сбъдне и не ме притеснява кога във времето ще се случи това, аз си го знам  Peace

Хубав ден на всички желая  Hug

# 404
  bouquetЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!  bouquet
Здраве,щастие и късмет!Хубав ден и много усмивки!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт