Отговори
# 375
Здравейте, момичета и момче Grinning. Едно глупаво въпросче....относно разговорите с Висшия Аз....когато отсрещния човек говори различен език  newsm78 ....на какъв език да се водят, на този, който говорим и двамата ли  Thinking

Аз ги говоря тези неща на езика, на който ми дойде, дори и човекът да не го говори. Всъщност ти така и така реално извършваш разговора на "енергийно" ниво - в образи, символи, възприятия. Това не са истински думи, а по-скоро предаване на същността. Макар и уж да си изговаряш (дори и на глас да го правиш), реално изпращаш съдържанието. Изобщо не си мори хубавата главица с такива мисли - отпусни се и се отдай.

Просто от цялото си сърце благодаря на момичетата тук, че ме научиха на тази техника. За мене тя направи истински чудеса. Това, което съм се притеснявала да кажа в очите, го излях абсолютно директно, открито, честно, с детайлите, с подробностите, с най-съкровеното и най-притеснителното, с всичките ми страхове, с мечтите, с надеждите, с най-въжделеното и съкровеното. Доверих се изцяло, пренебрегнах миналото и се отворих, разтворих се, предадох се, отдадох се и как да кажа... стана чудо............. Първо аз се освободих от недоизказаното, а мене лично недоизговорените думи ме побъркват и ме взривяват. Може да е тъпо, но ако си мълча, ставам ужасна - сякаш на огнедишаща ламя са й лепнали изолирбанд на устенцата..... Представяте си за какво става въпрос. Сякаш в мене се нагнетяват думите като неизбухнал вулкан. С тази техника пуснах наволя стаеното. И освен това сякаш човекът чу и разбра всичките простотии и недоразумения, които се бяха натрупали между нас  Embarassed и които наяве просто нямах възможност/ право/ разрешение и т.н. да изкажа  Rolling Eyes #Cussing out #Cussing out

Благодаря ви, момичета и момче! Благодаря ви!!!! За споделянето, за техниките, за раздаването, за топлината, за добротата в тази тема, за толерантността, за готовността да приемате, да прощавате, да наритате някого с добро - благодаря! Че ме търпите и ме обичате - благодаря  Hug

# 376
Извинявам се за въпроса, признавам, че напоследък не следя задълбочено темата...  Embarassed
Но бих искала да попитам това с периодичното отваряне на небето и то само за по минутка откъде тръгна?  Rolling Eyes

# 377
  • най-шареното място
Някой го написа, Mijjka. Месецът е такъв - голямо струпване.  Петдесетница, Спасовден, Еньовден, Петровден... много се насъбраха. Може да бъркам единия ден, че бързам.

# 378
Надя, Рози, благодаря, аз си говоря на три езика даже, но наистина на български ще ми е най-добре. Действително тази техника е страхотна Heart Eyes

# 379
Мисля че vivaldii беше споделила, че е добре желанията да се отправят по светло, т.е през светлата част на деня /предполагам аналогията е светлина-добро/. Изключение правят вечерите срещу  големите църковни празници, когато "небето се отваря" и тогава каквото пожелаем се чува "директно".

п.п. От 0.00 до 0.01 е минутката за пожелаване Peace

Последна редакция: вт, 28 юни 2011, 13:09 от Starlight'

# 380
арт мама, Starlight', благодаря ви   bouquet

# 381
Мисля че vivaldii беше споделила, че е добре желанията да се отправят по светло, т.е през светлата част на деня /предполагам аналогията е сетлина-добро/. Изключение правят вечерите срещу  големите църковни празници, когато "небето се отваря" и тогава каквото пожелаем се чува "директно".
Starlight' нали в оо.ооч е минутката,когато небето се отваря,т.е. тогава пожелаваме? newsm78

# 382
  • най-шареното място
да, между днес и утре в 00:00 Simple Smile
И тя се е редактирала за да ти отговори сега видях Simple Smile

# 383
  • Universe
Извинявам се за въпроса, признавам, че напоследък не следя задълбочено темата...  Embarassed
Но бих искала да попитам това с периодичното отваряне на небето и то само за по минутка откъде тръгна?  Rolling Eyes

От народните поверия

Според народното поверие през нощта срещу Богоявление в глуха доба небето се отваря и всеки, който го види, ще получи от Бог това, което си пожелае. - http://dnes.dir.bg/news.php?id=5644942

„Когато небето се отваря и слънцето играе...” /Еньовден/  - http://bnr.bg/sites/radiobulgaria/Lifestyle/Folklore/Pages/Eniovden_160611.aspx

# 384
sladurka ОБИЧКАМ ТЕ.... Hugмного,много ти БЛАГОДАРЯ.....

Толкова години съм се чудела над този факт,незнам
днес как ми хрумна да го споделя тук и ето имало отговор....

# 385
  • I want it all and I want it now.
Аз се извинявам, че пак ще Ви помоля за енергийна помощ. Свекър ми е още в реанимация и положението не е мн. добре. Благодаря много.   bouquet

# 386
syn абе всичко ще е наред,спокойно,ще видиш.  Операцията не е била малка,нормално е да не е съвсем като здрав.

# 387
  • Кьолн
Syn,имаш моята енергиина помощ!Свекърът ти ще се оправи бъди сигурна! Hug

# 388
mijjjka аз го написах това за 12 вечерта . Днес в 12 също се отваря небето-утре е св. Петър и Павел - смята се че българите сме покръстени от апостол Павел и Андрей -така ,че св. Павел си е наш светец . Да не забравите да си пожелаете нещо .Имате 1 минута.  Praynig
Небето се отваря в ноща преди много голям християнски празник . Hug

# 389
Аз се извинявам, че пак ще Ви помоля за енергийна помощ. Свекър ми е още в реанимация и положението не е мн. добре. Благодаря много.   bouquet
babydust7 Two Hearts
ще се справи! Hug

Общи условия

Активация на акаунт