Отговори
# 360
~ "Потокът на мисълта има огромна инерция, която лесно може да ви повлече със себе си. Всяка мисъл се преструва на ужасно важна. Тя иска изцяло да погълне съзнанието ви. Ето ви едно ново духовно упражнение: НЕ ВЗИМАЙТЕ МИСЛИТЕ СИ ПРЕКАЛЕНО НАСЕРИОЗНО Е. Толе

# 361
Момичета моля ви помагайте,всичко да се нареди добре,че съм много притеснена.Мъжа ми да запише нещо на лисче информация и оставил ключовете на земята и тръгнал сетил се е след 5 минути и се върнал,но ключовете ги няма голям проблем е защото освен ключовете от вкъщи са ключовете за колата и устройството за отключване на алармата,но и още един голям проблем ключове на клиент.Тоест не са наши проверил е не са предадени в близкото кафе и не са закачени,тръгнал е да се прибира с градския.Да вземе резервните ключове за колата,но ако я отключат през това време,пък и клиентите.Страшно съм притеснена ,моля помогнете с по
ложителна енергия да запомнат да се оправят нещата. Hug и още нещо той не може да отключи колата,трябва да се деактивира алармата ако колата все още е там като се върне.

# 362
  • София
rosikosefi , стискам ти палци!!!

Мисли, че ще ги намери, повтаряй си го ако трябва.
Дано ги намери!!!  newsm17

# 363
  • най-шареното място
Дано ги намери!!!

# 364
Рози и Рози така се радвам да те "видя" Hug Две вечери подред сънувам бившия си приятел и съответно започнах да се чудя има ли причина( и сама да се навивам за някакви неща). Няколко дена не бях чела и току що прочетох твоя пост-Благодаря ти.Имах нужда да прочета точно това, което си написала    bouquet

# 365
  • Кьолн
Rosikosefi,дано бързо намерите ключовете! От сърце ви го пожелавам! Клонка,благодаря ти за примера с жената която си дала! Имах нужда в момента от това.  Hug

# 366
Момичета може ли някоя от вас да ми каже защо от години когато си погледна
часовника(GSM) все еднакви цифри виждам или огледален образ в много малки
 случаи са различни сигурно е знак някакъв но не се сещам сама а и с които
съм го споделила им е странно и още нещо пак от години сънувам един и същи сън
в повечето случай случките са различни но смисъла е един и същ в един момент
се случва едно и също.
А това с,, Няма да е все така,, много,много ми хареса не бях го чувала никога  до миналата седмица
когато една приятелка ми я разказа а сега я чета и тука-знак е- НЯМА ДА Е ВСЕ ТАКА.....
и това ме радва.....
Убедена съм че няма нищо случайно. Hug

# 367
  • най-шареното място
Бонита, докато се намеси експерт, да ти кажа че имаше комбинациите от повторения и тълкувания в линк за Въртчу в началото на темата. Мисля, че не бъркам. Аз от известно време винаги поглеждам в 16:16, 13:13, 11:11 и т.н., но още не съм се хванала да го "анализирам" само му се усмихвам.

Довечера пак вълшебна нощ Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 368
арт мама Благодаря за насочването  bouquet ще се поровя да видя какво ще намеря.

Какво ще се случва довечера???

# 369
  • най-шареното място
Утре е Петровден - 29.06. В нощта преди него в 00.00 ще се отвори небето за минутка. За четвърти път този месец. И тук в темата май не пропускаме да си използваме едната минута да кажем по права линия какво искаме Simple Smile

ПС под "начало на темата" имам предвид първа страница - линковете. Извинявай за неточността.

# 370
Здравейте, момичета и момче Grinning. Едно глупаво въпросче....относно разговорите с Висшия Аз....когато отсрещния човек говори различен език  newsm78 ....на какъв език да се водят, на този, който говорим и двамата ли  Thinking

# 371
Разбрах те... Hug

# 372
Здравейте, момичета и момче Grinning. Едно глупаво въпросче....относно разговорите с Висшия Аз....когато отсрещния човек говори различен език  newsm78 ....на какъв език да се водят, на този, който говорим и двамата ли  Thinking

Глупаво или не, и на мен ми се наложи преди време Wink
Реших на БГ да говоря, т.к все пак предаваш мислите като енергия и езика не би трябвало да има значение .... но после за всеки случай и на english повторих разговора  Wink

# 373
Все още ключовете ги няма,но стана нещо интересно вчера забравих да кажа,че преди няколко дни изчезна ключа на малкия от вратата на входа.Повтарям си аз как ще намерим ключовете вярвам и преди полвин час ключа на малкия се намери в джоба на едно елече и то съвсем случайно.Явно трябва да започна отначало с визуализация и повтаряне за другите ключове.

# 374

Общи условия

Активация на акаунт