Виж сега , принципно и Четин може да се класира , мам малко ми е в горната граница на възрастта!

Давам го без бой !

djoleva , баш тамам си е !

.Не можах да го гледам внимателно,но сцената в гората я гледах.Не мога да се начудя на Бехлюл,досега се държеше толкова арогантно и жлъчно с Бихтер,сега в горичката пък едва ли не щеше да умре от желание по нея,до момента в който тя му постави условие да изостави Нихал.Това май му подейства като студен душ,свали ръцете си от Бихтер и въобще не се опита да я задържи.Наистина не го разбирам,какво е толкова сложно,ако я обича зарязва всичко и е с нея,ако ли не прекъсва всякакви отношения.Поведението на Бехлюл към Бихтер ми прилича на:"достатъчно ми е хубаво с теб за да се натискаме от време на време,но нямам достатъчно причини за да жертвам всичко заради теб".И не смятам,че това е честно поведение на мъж спрямо жена към която има чувства.

! И това , ако не е телепатия ! 

но сега се прибирам Питала си за снимки с Анелия но няма такива никъде не съм виждала освен статия
! И това , ако не е телепатия ! 

но сега се прибирам Питала си за снимки с Анелия но няма такива никъде не съм виждала освен статия
И аз така ! Ама Гала в предаването си , размахвала разни турски вестници , където била отразена "връзката " , затова питам ! Знам , че имали нещо , ти си го намерила !