Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 55

• 40 453
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
абе лош лош ама като гледам май всички избирате Бехлюл  ще си навлечете гнева на Бихтер  и на Нихал. как пък някоя не избра Аднан , Четин- искате лошия Бехлюл нещо че  е пъзльо
Айде , де ! И нашата работа - убий ме - обичам те ! Joy Joy Joy

Виж сега , принципно и Четин може да се класира , мам малко ми е в горната граница на възрастта! Wink
ААААААААААА,Четин е в моята възрастова категория.Искам да направя мръсно на Фифи.

Давам го без бой ! Peace

djoleva , баш тамам си е ! Wink

# 361

Емилка ако ти трябва помощ обади се #2gunfire #2gunfire
ще го имам предвид,но се надявам да не се наложи.Аз за какво изгледах толкова серии все нещо трябва да са научила за Фифи и да яразгромя Може да сме стари чанти,ама лачени hahaha hahaha hahaha

# 362
Госпожата -евет

# 363
Тази вечер епизодът беше изпълнен със страсти Heart Eyes .Не можах да го гледам внимателно,но сцената в гората я гледах.Не мога да се начудя на Бехлюл,досега се държеше толкова арогантно и жлъчно с Бихтер,сега в горичката пък едва ли не щеше да умре от желание по нея,до момента в който тя му постави условие да изостави Нихал.Това май му подейства като студен душ,свали ръцете си от Бихтер и въобще не се опита да я задържи.Наистина не го разбирам,какво е толкова сложно,ако я обича зарязва всичко и е с нея,ако ли не прекъсва всякакви отношения.Поведението на Бехлюл към Бихтер ми прилича на:"достатъчно ми е хубаво с теб за да се натискаме от време на време,но нямам достатъчно причини за да жертвам всичко заради теб".И не смятам,че това е честно поведение на мъж спрямо жена към която има чувства.

# 364
Абе да си призная и Нихат не е лош и има готини очи,но ще ме обвинят в педофилия направо Embarassed

# 365

ще го имам предвид,но се надявам да не се наложи.Аз за какво изгледах толкова серии все нещо трябва да са научила за Фифи и да яразгромя Може да сме стари чанти,ама лачени hahaha hahaha hahaha

И с нови дръжки ! И с нови дръжки ! Party Party Party

# 366

И с нови дръжки ! И с нови дръжки ! Party Party Party
Ние сме с изцяло тунинговани,особено държим портфейла  в чантата да е нов и пълен  Hug

# 367

До колкото знам , това е приятелят на Берен . Освен , ако няма смяна в състава от скоро !

# 368
Добър вечер и от мен и малко да поядем

# 369

До колкото знам , това е приятелят на Берен . Освен , ако няма смяна в състава от скоро !
Не елош,но можеше и нещо по-добро за нашето момиче.Задължително по-хубав от Къванч за да му е гадно[

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 00:03 от емилка

# 370
 dterziiska ,  newsm51 ! И това , ако не е телепатия ! Hug
Тъкмо казах колко ми липсваш ! Heart Eyes

Питахме се одеве , дали е имало нещо из пресата в Турция за Киво и нашата Анелия ?

емилка , можеше и по- добре , съгласна съм ! Ама , де да го дири да е по- хубав от Къванч !

# 371

gospojata телепатия    newsm51 newsm51  но сега се прибирам Питала си за снимки с Анелия но няма такива никъде не съм виждала освен статия

# 372
  • Варна
Айде и аз в отбора на кьоравите фантазьорки Joy

Сцената в горичката направо вади очите, усеща се просто колко се обичат и двамата.

А Нихал....сори за нея!Един мъж, който УЖ я обича и е сгоден, ходи да се целува с друга.
И то съвсем скоро преди сватбата!
Това ли му е голямата любов, айде мерси ooooh!

# 373
Ле-ле,тази Берен не ги ли подбира бре!Този ми прилича на дядо Цоцолан!Не мога да го повярвам чак!

# 374

gospojata телепатия    newsm51 newsm51  но сега се прибирам Питала си за снимки с Анелия но няма такива никъде не съм виждала освен статия

bouquet И аз така ! Ама Гала в предаването си , размахвала разни турски вестници , където била отразена "връзката " , затова питам ! Знам , че имали нещо , ти си го намерила ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт