Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 55

• 40 488
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
EmbarassedМацки,дайте малко клюки.Къванч и Берен винаги са отричали че имат връзка,а пък и досега излиза инфо за някаква дълбоко кодирана връзка между тях.Знаете ли нещо по въпроса? Embarassed
За тях незнам но преди някоя страница писаха за Къванч и Анелия? Незнам дали са само клюки  Crazy

# 346
Честно казано на мен и Аднан ми харесва,но Бехлюл си ми е по-по мерак Laughing

# 347
Силвия - Мария тук не коментираме само това кой обеча Бехлюл и честно да ти кажа това мене лично най малко ме интересува . Тук коментираме за характерите за поведението на геройте за много други неща  кой та кой обеча Бехлюл - еми обича себе си Момичета мисля , мисля освен да взема да харесам Хилми - там поне няма да имам конкуренция

# 348
EmbarassedМацки,дайте малко клюки.Къванч и Берен винаги са отричали че имат връзка,а пък и досега излиза инфо за някаква дълбоко кодирана връзка между тях.Знаете ли нещо по въпроса? Embarassed

Ааааа , сакън ! Ти не знаеш ли ? Ми те се подминават като малки гари по разни събития ! Хич не я понася Къванч тази Берен ! Naughty Wink

Това, наистина е голяма смешка!    Peace Peace

# 349
За тях незнам но преди някоя страница писаха за Къванч и Анелия? Незнам дали са само клюки  Crazy
Много ми липсва Терзийска  Heart Eyes , тя със сигурност щеше да намери нещо по въпроса ! Аз не ъсм виждала снимките по турските вестници с Анелия , но щом са ги показвали , сигурно има някакви. Аз лично не вярвам , но пък , ако е така , поне "българска " следа вече имаме ! Wink

Колкото до Берен и Къванч - освен това , което се тиражираше по вестниците , друго не съм чувала . Те , по принцип , го спрягат с всичките му екранни партньорки , без Седеф , та не им вярвам много много ! Peace

# 350
Силвия - Мария тук не коментираме само това кой обеча Бехлюл и честно да ти кажа това мене лично най малко ме интересува . Тук коментираме за характерите за поведението на геройте за много други неща  кой та кой обеча Бехлюл - еми обича себе си

Да, егоист е Twisted Evil,но и страхът му не е заради парите ,а от това ,че ще разочарова най-близките си .Това означава ,че обича и му пука за някой друг,за разлика от Бихтер

# 351
djoleva ,  Peace тук вярно май нямаш конкуренция ! Има една снимка на актьора , която много харесвам , сега ще я потърся - много е готин - рокер , нали е певец ! Peace

# 352
И какво сега-излиза,че Бехлюл не го интересуват парите,а Бихтер е използвачката и златотърсачаката?!
За артиста в ролята на Хилми четох,че голяма страст са му били бижутата.

# 353
 Госпожата знаех че е певец ама щом е рокер край отиде

# 354
От  двете  личности в душата му -страстен мъж и невзрачен годеник-предпочитам да обичам първият!Любовен поздрав  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Разбира се ,че страстният мъж е за предпочитане пред невзрачен годеник....
,но някой дами тук не го харесват като страстен любовник,а го искат  hahaha годеник на Бихтер,
Голяма смешка, нали?

Смешката е другаде..... Joy Joy Joy има ли значение кой на кой е годеник?! Ако си мислиш, че единствено любовта води до брак....една огромна част от женитбите не са по любов, много са причините , които могат да те накарат да се ожениш и това не е непременно свързано с голямата любов!

# 355
абе лош лош ама като гледам май всички избирате Бехлюл  ще си навлечете гнева на Бихтер  и на Нихал. как пък някоя не избра Аднан , Четин- искате лошия Бехлюл нещо че  е пъзльо
Айде , де ! И нашата работа - убий ме - обичам те ! Joy Joy Joy

Виж сега , принципно и Четин може да се класира , мам малко ми е в горната граница на възрастта! Wink
ААААААААААА,Четин е в моята възрастова категория.Искам да направя мръсно на Фифи.

# 356
Емилка ако ти трябва помощ обади се #2gunfire #2gunfire

# 357

Направо си е пич ! Peace

# 358
От  двете  личности в душата му -страстен мъж и невзрачен годеник-предпочитам да обичам първият!Любовен поздрав  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Разбира се ,че страстният мъж е за предпочитане пред невзрачен годеник....
,но някой дами тук не го харесват като страстен любовник,а го искат  hahaha годеник на Бихтер,
Голяма смешка, нали?

Смешката е другаде..... Joy Joy Joy има ли значение кой на кой е годеник?! Ако си мислиш, че единствено любовта води до брак....една огромна част от женитбите не са по любов, много са причините , които могат да те накарат да се ожениш и това не е непременно свързано с голямата любов!

Бехлюл се обвързва с Нихал знаейки ,че губи най-ценното за него-свободата си .
Той няма да е лишен от нищо /семейство и пари/,ако не е с Нихал и всички очакват и желаят той да се откаже от брака си с нея /Бешир,Аднан,Денис,лелята,Фердефс,Бихтер......../
Защо той не желае да се откаже при толкова много възможности да го направи?

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 23:56 от silvia_maria

# 359
 Верно си е хубавичък човека

Общи условия

Активация на акаунт