Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 55

• 40 380
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Ама какво да правя, newsm78 нали съм руса - слаб ми е "ангела"! Party
Той Бехлюл затова ли прелита от мома на мома,като търтей от кошер на кошер защото е рус и му е слаб ангела Thinking

Е-е-е, сети се най после! Светна ти лампичката и на тебе!:peace:

Ами то защото съм на кичури и по-бавно зацепвам Mr. Green

# 586
  • БГ

Ще зацепиш ти, ама ще ти пратим Бихтер да те понаучи на някои чалъми!

spam2Гледате ли Златната клетка?Имаше тема ама не я намирам днеска newsm78-търсих я до 3-та страница,ама - йок! Mr. Green

# 587

spam2Гледате ли Златната клетка?Имаше тема ама не я намирам днеска newsm78-търсих я до 3-та страница,ама - йок! Mr. Green

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=585013.0 Peace

# 588

Ще зацепиш ти, ама ще ти пратим Бихтер да те понаучи на някои чалъми!

И аз я търсих,но не съм намерила все още форум...но изпускам някои серии,дали защото и аз съм руса...нищо не откривам...

# 589

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=585013.0 Peace
newsm10

# 590
- Знаеш ли, Бехлюл ще се ожени за една  мадама?
- По любов или по сметка?
- Нещо средно... Нея,ще я вземе по сметка, а парите й - по любов.

# 591
Другата ли седмица е последния епизод newsm78.

# 592
Гледам , голям купон сте си спретнали дами !  bouquet
Човек да не смее и на разкрасителни процедури да иде - не мож ви стигна после ! Crazy
Славенка ,  Heart Eyes благодаря и за снимките и за резюмето за довечера ,че аз сигурно ще изпусна . Peace
Връщам се да чета по- внимателно ! Wink

# 593
 госпожата ти с тия разкрасителни процедури да ни идеш пак в горичката довечера

# 594
Бехлюл иска 100 неща, без да е заслужил и 1. Може Бихтер да е лоша и зла дори на моменти. Но Бехлюл не заслужава да го обичат така силно. Дори смятам, че с изпълнението в горичката той е по - виновен пред всички. Ако Бихтер изневерява /което пък не е така, защото не обича Аднан/, то Бехлюл мами много повече хора.

[/b]
 Виждам,че има промяна в позициите  Peace С подчертаното съм сто процента съгласна  Peace Онова,което не може Бехлюл е да оцени любовта и силата й-както на Бихтер,така и на Нихал,не осъзнава колко много всъщност те  го обичат и каква ценност е това,не осъзнава,че няма право да се крие с едната и да лъже другата.Бихтер иска всичко или нищо-тя не е съгласна на тайна

връзка,както и не е съгласна да се откаже,защото чувствата са там двустранно.Остава й единствено да се бори  да бъде Единствената официално,както е и неофициално.

Hug  bouquet HugАбсолютно съм съгласна !
Само да добавя мнението , което съм изразявала идруг път  - за мен , а и за Бехлюл , както стана ясно  Wink , Бихтер никога не е била другата , в сърцето му , тя е единствената ! И в този ред на мисли  , Нихал никога дори и "другата " няма да бъде ! Той не заслужава нито една от двете !

djoleva , Hug ми не могат два часа да извадят съчките от косата ! Wink Вече ми е попреминало май времето за подобни игрички в разни горички ! Laughing Ама , ако пък чак толкоз е зор в гората , в гората ще е , няма да му придиряме сега де ! Wink Ама да е след няколко дне , че да се порадвам на новата прическа ! Flutter

# 595
Жалко само че бихтер не осъзна че този мъж не си заслужава саможертвата та даже и живота в нейния случай. жалко че я промени тази любов до такава степен

# 596
Бихтер си фантазира ,че желанието на Бехлюл в гората е нещо повече от желание за секс.
Надеждите и ,че  ще зареже Нихал заради едно секс желание ще я докарат до поредно падение.
Започва да го умолява за една последна нощ заедно.
Категоричния му отказ я амбицира да продължи с ку....ските  номера/нещо, което обичаща жена не прави/да го подмами на среща и да го излъже.

Госпожата беше цитирала -доказателство ,че жена ,която твърди ,че не може без един мъж всъщност не го обича /Беше го цитирала за Нихал ,но той е 100% за Бихтер,защото Нихал вече  му хвърли пръстена на Бехлюл/

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 19:19 от silvia_maria

# 597
Жалко само че бихтер не осъзна че този мъж не си заслужава саможертвата та даже и живота в нейния случай. жалко че я промени тази любов до такава степен

Бихтер винаги е била една и съща-прави всичко на инат
Не може да приеме НЕ за отговор от егоизъм,а никой/не само  Бехлюл/ не обича егоисти.
С тях може само да си изкараш известно време за задоволяване на желанието
 ....... и да ги забравиш.
Егоисти са и Бихтер и Бехлюл. С тях не трябва да се мисли за сериозна връзка .
Бехлюл го знае и може да спре.Бихтер също го знае ,но  и липсва достойнство.

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 19:08 от silvia_maria

# 598
# 599
...Но в този епизод бяха ужасни. Сцената в горичката не ме разчуства, а напротив. Толкова презрени са и двамата. Не можах да понеса наглостта и безочието и на двамата. Бихтер се държа толкова нагло с Аднан. А Бехлюл с Нихал.  И двамата заслужават да ги изхвърлят като мръсни котки на улицата и да си спасяват дупетата и любовта както могат. И двамата се показаха като лъжци, безогледни при това.  Sick Те двамата се заслужават напълно. Нито Бихтер е достойна за съпруга на Зиагел, нито Бехлюл е достоен за съпруг на Нихал. Той не заслужава чист и добър човек и любовта му. Леле колко негативно ми остана от този епизод...

Sesana, съгласна съм този пост, както и с всички твои, написани днес.  newsm10  Общо взето много харесвам коментарите ти. Hug

djoleva, страхотни и точни коментари.  bouquet

Приятно гледане на всички! Wink

Общи условия

Активация на акаунт