МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 109 949
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Момичета,
вече съм официален член на клуба, На 29 юли, в 16.30 се роди Белослава, 3500, 51 см.
От днес сме вкъщи и ми е много странно, че вече имам 3 деца. Малката днес беше мноко кротка, за разлика от последните два дни в болницата, където почти не съм спала,проспа цалото изписване, в колата спа и като се прибрахме пак спа. Само докато обядвахме се събуди, та да може да се присъедини към масата  и като хапна продължи да спи, Така, че можах да видя децата ,  да ги сложа да спят, че и аз поспах.
Сега каката ми се вижда вече много голяма, Гледа бебето с интерес, май го мисли за кукла,  Ще видим по натам как ще сме . Ще ви държа в течение.

# 211
  • Варна
Saly, честита ти нова радост у дома! Да е здрава и щастлива малката Белослава, и прекрасна колкото името си! А отборът у дома да се сработи и да те радва!   bouquet

П.П. Познато ми е това усещане, когато "малкия/та" изведнъж стане много "голям/а" Simple Smile

# 212
  • Варна
Сали, честито!  bouquet Щастливи мигове и спокойно бебче ти желая! А малката Белослава ще е прекрасна малка госпожичка, щом се е родила на 29.07. И аз съм родена на тази дата. Wink Hug Свирни като тръгнете по разходки.

# 213
  • София
Сали, честита Белослава! Да расте здрава и усмихната!

Лукаса, да ви е здрав и щастлив Калоян! А такива бонбонки и аз много обичам. Рафаело ли са?

# 214
  • София
Saly - Честита рожба. Много хубаво име сте избрали. Да ви е здрава и неревлива.  Laughing

тедивас - благодаря ти. Бонбонките са домашно Рафаело, да.

# 215
  • Сандански
Saly честита радост!!!Прекрасно име за(сигурна съм) прекрасно бебче!Много да ви радва и да расте здрава и щастлива!!! newsm51

# 216
  • Не съм от тук и съм за малко
Сали, честита дъщеричка Белослава!    bouquet  Много радост да ви носи малка принцеска!   Heart Eyes И бързо възстановяване на мама.  Hug
Лукаса, честито пораснало момче! Да е здрав и много да ви слуша и радва!   bouquet

# 217
Сали, честита радост! Да ви е здрава, спокойна и щастлива малката госпожица! Прекрасно име сте й избрали!

# 218
Сали, честита прекрасна Белослава  bouquet
присъединявам се към по-горните пожелания: да е здрава и щастлива, друго по-важно няма!!!
дано бъро се адаптират децата, а малката да е все така спокойна
...и аз малкия батко често голям го виждам, някога ме е яд на мен даже Rolling Eyes

Лукаса  bouquet , честит рожденик и на теб - много успехи му желая!

# 219
Сали, честито. Да е жива и здрава малката Белослава, а кака и батко винаги да й се радват и да помагат в грижите за нея. Дано бебка да е винаги спокойна и добричка, за да може и ти да си почиваш повече и да се възстановиш бързо.  Hug

Лукаса, и на теб честито - голям мъж да стане Калоян.
   bouquet

# 220
  • Варна
Благодаря Момичета за хубавите пожелания!
Наистина от както сме се прибрали у дома  малката е много кротка, пу-пу.  За сметка на каката, която по принцип си е своенравна и вироглава и обича да се налага, а сега  е прсто във стихията си. То и възрастта и е такава, а вероятно и по този начин преживява промяната, Иначе с бебето се държи добре, ходи да го гледа, но не посяга да го пипа, но не бих казала  че е и супер заинтересована и ентусиазирана. По-скоро си живее в нейния и на батко си свят. Ще видим как ще е по-натам.  С баткото няма проблеми, това за него не е ново, макар  че е забравил  много неща и се чуди колко малко било бебето.

Лукаса, честит ти рожденник, да бъде весело и здраво дете!

Антония, може би след седмица, ще почнем разходките, но ние живеем в Младост и като начало, ако сме сами без таткото няма да ходим надалеч.

# 221
Сали,честит нов член на семейството ви,да расте здрава и с късмет Белослава,
миналата година и аз изживявах подобни трепети,бебе,кака на година  и осем месеца, и батко на шест години Simple Smile
Лукаса,да ти е здрав Калоян,да расте царствен и благословен Simple Smile 

# 222
Сали, честита дъщеря.
На този ден 29.07 преди шест години се роди моя слънчев лъч Heart Eyes.Лъчи беше изстрадан,почти доносен,прекрасен пример за волята и ината ми.След трите лекарски мнения че, е време да се откажа и след няколко месеца пак да забременея, аз гушнах най-сладкото кадифено бебе на света.Толкова ми хареса лятното бебе че, след три години на 27.07 /почти/се роди Кристофър Рангел.
Ей богу, още ме изкушава мисълта за още едно юлско бебе.
Ходихме на почивка на палатка в планината и много ми хареса.Там празнувахме рожденните дни.Торта направена в тавичка от бисквити и сухо мляко, но с много любов.
Пак ще повторим до края на лятото.Децата са влюбени в гората,реката,планинските склонове.
А аз в спокойствието.Докато тати ги води на преходи, малки разбира се,аз оправдавайки се с прекрасното си куцо краче си подрямвах и почивах.
Днес ходихме на минерален плаж.Аз и тримата принца.С автобус Laughing.
Срещам бивша колежка и тя ме пита ,,Слушат ли?,,Аз наперено и отвърнах ,,Ако не слушат ще ги поведа ли сама и тримата,,
Е не ме изложиха.Само дето още в 10 часа ни свърши храната и се по притесних ...
Сега спят  принцовете.Тишина.Това е блаженство.Аз в тишината и тъмнината най- после мога да чуя мислите си или просто да повися пред компа.
Отивам да зарадвам с присъствието си негово кралско величество таткото.

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 22:01 от любето

# 223
  • Варна
Любето, много красиво си го написала .... Simple Smile

# 224
Сали, честита радост! Да са ви живи и здрави и трите дечица!

Общи условия

Активация на акаунт