МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 109 972
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Честити рожденици newsm59 newsm59.Да са ти живи и здрави.  bigdance2

# 226
Благодаря Laughing!
Днес малките ми момиченца станаха на 2 годинки! Поканихме още две двойки 2- годишни близначета, заедно с едни съседчета, племенниците ми и спретнахме градинско парти у дома! С повечко балони, украса и почерпката мина прекрасно!
Добре се поизмориха рожденничките, ние пийнахме по едно мартини за тяхно здраве, татко им се отчете с подобаващ голям красив букет! Та и аз съм много доволна! Да почерпя:

Утре синът ми става на 11 години! Бях му обещала за подарък костенурки, но никъде не намерих, вече два месеца нямало внос, а и не мога да се сетя за по- безшумен и ненатрапчив домашен любимец, та съм в безизходица newsm78!

# 227
  • Варна
Честити рожденици, да са много здрави , усмихнсти и щастливи !  bouquet  bouquet

# 228
  • София
Честит рожден ден на дечицата ти slavina_S. Да са весели, игриви и послушни и много да те радват   bouquet

Днес се вдигнахме цялото семейство, барабар с баба им и дядо им, да празнуваме рождения ден на големия ни син по нестандартен начин в едно село близо до Брезник. Там има писта за картинг, писта за каране на АТВ, игрище за пейнт бол и блъскащи се колички. Забавлението започна с каране на четири местно бъги по истинско трасе за оф роуд, после минахме на блъскащите се колички и след това мъжът ми направи по две, три обиколки с децата на двоен карт. Беше супер преживяване. Малките толкова се измориха, че като се качиха в колата, заспаха почти веднага.

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 21:36 от Lukasa & Te

# 229
  • София
Saly, честита ви Белослава!   bouquet

Да са живи и здрави всички рожденници, които съм пропуснала!  bouquet    bouquet

Ние изкарахме малка морска почивка. Насъбрахме тен, вдъхновения, мидички и сладурски мигове с две малки бузести племеннички. Wink

# 230
Я! Ванчето!
Ураааааааааааааа!

# 231
  • София
Я! Ванчето!
Ураааааааааааааа!
ХАХАХАХАХАХАХА Joy
Да не би да съм липсвала на някого?! Mr. Green

# 232
Ти пък!

# 233
  • Варна
Момичета, в голямо чудене съм как да разположим децата на задната седалка   в колата. Проблемът е в това, че отзад имаме 3 колана, но средния е от тези дето са само през кръста, т.е не минава през гърдите. Та каката е на столче , това е ясно, баткото на седалка без гръб, а бебето в кошница. Чуденето ми е кой да е по средата. На изписването мъж ми беше позиционирал баткото по средата, ама на мен не ми се вижда безопасно, имайки предвид, че е вързан само през кръста. От друга срана кошницата май не може да се фиксира с такъв единичен колан.  newsm78 , нито пък столчето И сега голяма параноя ме гони . Embarassed
Май няма много варианти Rolling Eyes

# 234
  • София
Та каката е на столче , това е ясно, баткото на седалка без гръб, а бебето в кошница. Чуденето ми е кой да е по средата.
Ние слагаме столчето в средата понеже може да се закрепи със средния колан.  Peace

Кабо,  Hug  Wink!

# 235
  • Варна
Та каката е на столче , това е ясно, баткото на седалка без гръб, а бебето в кошница. Чуденето ми е кой да е по средата.
Ние слагаме столчето в средата понеже може да се закрепи със средния колан.  Peace

Кабо,  Hug  Wink!
Вашия среден колан от същия вид ли е, такъв през кръста?

# 236
  • София
Вашия среден колан от същия вид ли е, такъв през кръста?
Да, само за през кръста, но държи столчето стабилно.
Може би зависи какъв вид столче имате.
Във вашия случай и за бебешката кошница, и за седалката на баткото си ви трябват страничните колани, които обхващат от две места. (Нашите батковци са по-големи и ползват страничните колани, а малката е в столчето по средата.)

# 237
  • Варна
благодаря,  Peace ще пробваме, пък и столче , ако това не става може да се купи, то  без друго след 8-9 месеца ще трябва.

# 238
  • София
Saly - Аз пробвах да слагам бебето по средата на задната седалка, но понеже е в кошница, тя трябва да е в посока обратна на движението и ми е ужасно неудобно, когато пътувам някъде. Той само реве, скърца и е неспокоен, когато не ме вижда. Затова сега, отзад в дясно стои столчето на малкия син, по средата или в ляво седалката на големия. Бебето пътува на предната седалка на изключена въздушна възглавница и в посока обратна на движението. Гледа ме когато не спи и си мълчи. Пък и на мен ми е по-споконо, като го гледам какво прави.
Редуваме се с баща им кой да се вози отзад при батковците.

# 239
  • Варна
Lukasa & Te,
а как си закрепяла кошницата по средата отзад ? Какъв ви е средния колан? 

Общи условия

Активация на акаунт