МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 110 044
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Vania3m,  Hug една голяма прегръдка от мен. И наистина кажи за новата си идея за блог и бизнес. Може да сме ти от помощ нещо.
rosinauzunova, аз съм с трето ресекцио, като при първите две съм имала известни проблеми, но не чак както ти описваш твоите. Сега при третото по думите на лекаря ми доста съм ги изплашила с анестезиолога. Вдигнала съм 180 на 120 кръвно по време на секциото, но при мене проблемите идват от многото килограми и голямата възраст. Иначе и аз имах контракции от самото начало и си карах с Магнерича до последните дни. На твое място бих се консултирала и с друг лекар.

То било много весело с три деца. Направо си давам заето през една трета от времето. Laughing

# 436
  • В.Търново
rosinauzunova, виж тази тема, може да ти е от полза, може и там да си зададеш въпроса http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=560692.0;topicseen
Благодаря!  Simple SmileЩе пробвам там.

# 437
Здравейте, скъпи дами! Благодаря на всички, които се включиха в кампанията "Децата са щастие". Вече един месец кампанията тече в ефира на радио Романтика, а от миналата седмица и в партньорска радио мрежа в градовете Петрич, Сандански, Банско, Разлог, Севлиево, Велико Търново.
Благодаря на Цвета и Теди и на всички, които се включиха. Тези от вас, които не са се успели до момента - да се чувстват поканени, защото ние продължаваме с пълна сила Simple Smile

Поздрави,
Петя Търкаланова
радио Романтика, 0885 99 40 61

# 438
  • Варна
Rosinauzuniva, и аз щях да ти предложа да видиш същата тема. Но иначе е добре да се обърнеш за второ мнение ,  от тази тема точно знам, че много голям специалист, който  може да оцени състянието на цикатрикса и матката е проф. Кацулов, от Тина Киркова , София.  Ето тук се комнтира как да се свържеш  с него http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=560692.105 .

Vania3m, подкрепа и прегръдка и от мен. Ти винаги си толкова вдъхновяваща, нещо като муза за тази тема, ако мога така да се изразя Simple Smile И това което ви се случва ме натъжава много. Никой не е имунизиран срещу спадове и неуспехи, но си мисля, че това са само периоди, коио идват и си отиват. Сигурна съм , че твойто вдъхновение, ще се надигне пак и ще те тресне по главата с нови идеи и успеха ще ви споходи.
Сузи, и на теб прегръдки, има мисъл , че успеха е точно на една крачка от момента , когато мислеш да се откажеш . Просто силно вяврвай и си представяй , че слънцето ще изгрее и при вас.

А аз вчера станах на 37, не крия  Joy Търсих , търсих  да ви сервирам торта, за виртуална почерпка, но нещо не успях, за сметка на това намерих лесна рецепта за торта, която спретнах на домочадието.  Денят ми мина в подготовка за вечерята, а то си беше лудница. И за разлика от миналата година, когато бях нещо подтисната и преди 2 година, когато пък се бях депресирала, че ставам на 35, сега  всякакви дредни и недотам дребни проблеми и неудачи  не успяха да ми развалят доброто настроение, дори това , че баткото ни се върна от училище с пресипнал силно глас и оказа се с температура. Просто се чувствах добре и страно спокойно. Може би защото получих много поздравление и по телефона и в нета.  Колко му трябва на човек две добри думи и душата  ти литва  . И така , ето една символична торатичка    party023 понеже още не съм исвоила изкуството на да сервирам вкусни гощавки тука.  Laughing

А иначе и аз си мисля, мисля, мисля  каква пътека да хвана след майчинството, но като нямам изявени таланти,  Wink нищо не ми идва на ум .

# 439
  • Варна
Ванче, голяма и силна прегръдка и от мен. Ще се подредят нещата и ще намерите начин да се сборите с проблема. Важното е да сте здрави, да сте заедно и да си вярвате.
rosinauzunova, и аз съм с трето секцио. Имаше риск, но лекарката ми каза, че можем да го поемем. Така, че най-добре се консултирай с твоя АГ и нека той ти каже дали и доколко е удачна трета бременост. Успех!
Сали, Честит рожден ден! Да си жива и здрава, и много да слушаш хлапетата!   bouquet

# 440
  • София
Сали, жива и здрава да си! Прекрасна възраст си достигнала и живота е пред теб - пълен с торти, детски усмивки и плачове, откраднати моменти без деца и разни изненади - дано все да са приятни! Hug  bouquet
Тортата да взема да я сервирам аз, даже цветята за рожденничката съм пъхнала вътре! Wink

Пиги, прегръщам те силно!! Hug  Много неща са ви се насъбрали и на вас...

Мерси на всички, които ме насърчават и ми предлагат помощ. Опитвам да направя блога, малко се забатачих, но все ще стане...Идеята е да опиша и покажа какво мога да правя и народа да се юрне да поръчва, запленен от моя майсторлък! Joy Ще показвам по-натам.  Peace

# 441
  • В.Търново
Благодаря ви!  bouquet

# 442
  • Варна
Сали, честит рожден ден! Нека годината ти е хубава и ти носи  хармония и удовлетворение!   bouquet

Ванче,  Hug и смело напред!

# 443
  • Варна
Благодаря за пожеланията !
Здраве да е, че у нас всички са болни , без мен , и бебето тая нощ вдигна Т, за сега 37,4 . Вчера водих големите децае на лекар , днес ще водя бебето . :
Дано и се размине все пак, че толкова малко бебе освен с антибитик с какво се лекува, пък нали е вирус. Оф да видим и нашата хомеопатка какво ще каже.  Thinking

# 444
  • София
Неспокойни нощи, неспокойни дни..Блогът не е готов, проектчета, обаче, за разни шалтета и пана се оформят и множат. Grinning Ако искате да помагате - поръчвайте  или разпространете слуха, че една луда жена си отмъщава на живота с ножици и игли като го облича с по-хубави дрехи, че в т'ва сиво и черно, дето се носи е много демоде! Laughing

petjat, радвам се за ентусиазма ви! Браво! И отново - успех!  bouquet

Днес никакво кафе! На хапчета сме! Joy

Според моето "хапче" аз съм "НАЙ-ДОБРАТА МАМИ НА СВЕТА!" ТОЧКА! tongue

# 445
Моля спешно за телефон на Маминка Ваня.
  bouquet

Последна редакция: сб, 01 окт 2011, 19:19 от Дива ирландска пешеходка (LSD)

# 446
  • София
Моля спешно за телефон на Маминка Ваня. Моя е 0886 935 928
  bouquet
Пратих ти го!  Peace  Wink

# 447
Ехооо къде сте всички?
Ние сме добре. Децата свикват вече с училището и детската, но все още си тъгуват за  България. Но започват да понаучват някоя и друга дума и им става интересно. Водят ги в гората с автобус, имат някои дни куклен театър, имат дни, в които родителите могат да влязат в детската и да играят на игри с тях, да готвят с тях. Като за всяко мероприятие ми изпращат покана. Вики вече получи първия си репорт, и пишат че много добре се справяла.
 Аз ходя на интензивни курсове по нидерландски и вече му хващам цаката на езика. Като цяло свикнахме вече с по-различния начин на живот. Научих боклука къде и кога да изхвърлям. Кое от къде се купува на по-добра цена. Улиците ги понаучих. Сега ни предстои сагата с документите. И така. Много ми се иска бързо да науча езика и да почна работа, но си трябва време за всичко.

Ванче, желая ти много успех във всичко, с което се захванеш! Peace Такава творческа душа не трябва да се крие.

Поздрави и целувки на всички! Хубав ден ви желая! Hug

# 448
  • Пловдив
Айде бе Наде, откога чакаме този рапорт!!! Радвам се за вас, че вече първия шок е минал.
в неделя дадох интервю за радио Романтика - коя е следващата смела мама Mr. Green - не болеше!

Ванче - куража си го имаш, но не го загубвай!
Сузи - не знам кога, но ще мине и това...

Прегръщам всички останали смели момичета от тази тема!

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 13:15 от click

# 449
  • София
Наде, много се радвам, че свиквате на новото място! Hug Ще ми бъде интересно да разказваш още впечатления. Peace  

Ние се справяме по малко и ден за ден - кротко, бавничко, като повърхностно дишане при болки в сърдечния мускул. Mr. Green

АЗ:  Падна ми последното млечно зъбче и се чувствам 6-годишна hahaha. Не се шегувам - заради зъбна аномалия постоянните ми зъби са по-малко отколкото на нормалните хора - много бях горда с последния си останал млечен зъб, сигурно е най-стария млечен зъб в историята - 35 годишен! tooth

МЪЖА МИ: Търси работа. Някой богат, многодетен работодател няма ли измежду вас, бе? Нали всички викат - ще направя кариера, ще забогатея, ще имам сигурност и голямо жилище и тогава ще си народя всичките деца, които искам. Е??? Къде са тия сега като ми трябват? Mr. Green Така като се огледам тези, които са сбъднали тази мечта са забравили да сбъднат последната и част.

ДЕТЕ 1: Пубертета го избива на пъпки и любвеобилност. Не сме си повишавали тон от седмици, само прегръдки си раздаваме. Wink

ДЕТЕ 2: Няма такова ЧУДОвище! Сладко и синеоко ми философства за безмислието на ученето, загубва и забравя каквото може в училище, единия ден ми носи двойка, на другия - шестица, държи ме постоянно учудена, а аз го държа изкъсо.  Crazy

ДЕТЕ 3: Днес научи думата ''чадо'' и много си я хареса. "Мамо, аз съм твоето "чадо мое"!" Laughing Боядисва ВСИЧКО! Празни буркани, играчки, фигурките от пластилин, които прави...дъщеря ми бояджийката   redecoration

Ооооо, click, го'ямо гуш! Hug

Общи условия

Активация на акаунт