МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 109 935
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, да си спомним за Криско.

Сега ще ида да изгледам предаването със Сладката мама, че днес не успях.

# 601
Много, много ми хареса предаването днес. кабо алма, ти беше страхотна, може времето да е било кратко, но успя да кажеш стегнато какво трябва да се направи за данъчните облекчения. дано има отзвук!
сладка мама - страхотно семейство имаш, много топлина има във вашия дом!

Варненки, аз също не съм участвала в организация на подобно събитие, но ако се съберем достатъчно желаещи, защо пък не. Винаги има първи път!

а по повод обявата - почивка за 4-ма - не ми говорете, изживях го лично тази година. всички туроператори се опитваха да ми обеснят, че такова настаняване - 2 възрастни с 3 деца нямало никъде! е, с малко упоритост и повечко разговори по телефона, всичко си дойде на мястото. ама пак... малко българска простоия!

# 602
а редовният въпрос който ми задават е.. няма ли да има четвърто.

Мен пък ме питаха - "как ще се предпазим от четвърто?" Което е още по-безумно!!! Ще каже човек, че ме е хванала някаква болест, от която трябва да се пазя  Crossing Arms (все пак с моя мъж сме били заедно 7 години преди да се оженим и да имаме деца  Crossing Arms , не падаме от Марс! )

Lukasa ама какви са тези красоти!!!!  Heart Eyes И синът ти как позира!!! Прекрасен е!  Heart Eyes Искам и аз такова комплектче! Може ли модела на шапката и терличките Praynig Аз съм много начинаеща в плетките, но пък желание имам огромно  Blush

# 603
За Криско

За Лилибон - за това, че е голям човек, за това, че ме научи, че човек има граници за възможностите си, само ако сам си ги поставя.

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 21:18 от Кабо Алма

# 604
  • Sofia, Bulgaria
Нека изкажа и моята съпричастност

Много Ви Благодаря за милите думи относно моята особа   bouquet

# 605
  • София

Лилибонче, за твоето детенце..... Hug Знаеш, че никога няма да го забравим! Hug

Момичета, много сте мили ! Heart Eyes Радвам се, че ви е харесал репортажът!
Цвета, твоето участие беше много аргументирано и на място, остави чудесно впечатление! Hug
Славе Heart Eyes

Lukasa, много хубава плетка, а моделът е бонбон!

Кабо, разконспирирала си ме много точно. Laughing Тъкмо разпускам след концерта в НДК. Wink

# 606
  • София
Lukasa & Te, сладурчо е този малък мъж. Поздравления за плетивото   bouquet

slavina_S, утре ще ти изпратя миналогодишното писмо, което изпращах на фирмите. Ако напишеш нещо по- подходящо, ще бъде чудесно. Благодаря ти!

Лилибон, прегръдки и от мен.

Момичета, засега само Славина ми писа колко човека плануват да дойдат на празника. Благодаря ти, Сия  Hug Трябва да имаме представа колко деца ще присъстват, защото в писмото си до евентуалните спонсори, пишем някаква конкретна бройка. А щом ще разчитаме тази година само на тези подаръци, не е лошо да са що- годе точно, та да има за всяко дете, нали!? И така, очаквам ви на ЛС с имената на децата, годините им, дали ще участват в конкурса с картичките ( награди ще има за всички записани ) и дали мама ще участва в кулинарния конкурс.

# 607
  • София
 Flowers Rose Flowers Rose за Криси.  Hug Hug и  txtloves  за  Lilibon!

Теди, ще ти пиша на ЛС.
Предлагам си услугите да записвам на място участниците за кулинарния конкурс, да броя гласовете и да осигуря наградките.  Peace

# 608
  • Не съм от тук и съм за малко
Лилибон,  Hug  Болката избледнява, споменът остава. Винаги ще обичаме нашите малки ангелчета.  Heart Eyes
Теди и ние ще дойдем, но още уточнявам бройката на децата,  Mr. Green Ще ти пиша по-късно. Мога да поема организацията с картичките, списъци и каквото трябва.  Peace
Момичета медийни звезди, чудесни бяхте!   bouquet  Добре че си имаме няколко оправни пред медиите мами.  Hug Цвете, не се ядосвай, едно от най-важните неща беше казано, за данъчните облекчения, пък дано има кой да чуе.  Peace
Сладка мамче, чудесен концерт направихте снощи.  Peace

# 609
Здравейте отново! Щях да пиша по-рано,но се отказах временно заради здравословни проблеми. Сега малко информация за нас:
номер 1 - Томислав -12.07.2002 год.
номер 2 - Владислав --2.10.2003 год. и
номер 3 - Инеса - 16.02.2011 год.
Поради малката разлика в годините малките мъже са в един и същи клас - 3. Реших че на мене ще ми е по-удобно да не повтарям по два пъти едно след друго 1 кл,после 2 кл. и т.н.    Иначе аз също имам разлика с моята сестра 1,4 год. и също бяхме в един кла,което според мен беше много приятно изживяване. Именно затова и ги записахме заедно-за да сме по-спокойни, че ще си помагат когато трябва. Дали съм била права или не-времето ще покаже! Засега това което забелязвам е че има известна разлика м/у братя и сестри.   
Инеса-принцеса е дъъълго планирано дете и най-накрая реализирано.  Много ме притесняваха реакциите на хората, които ни заобикалят и затова и трябваше известен период през който да се "пречупя".Радвам се че го направих,а ако ви бях чела по-рано щях да се реша и аз по-своевременно на такава стъпка.

# 610
  • София
Лилибон  

Flowers Rose Flowers Rose за малкото ангелче.

Момичета, благодаря ви.

gigamiga - нямам модел. Аз я започнах като обикновена шапка с ниски пълнежи. После ми хрумна да сложа рогца на жиравче. Ако искаш подробности, ще ти пиша ЛС, че е дълго. Терличките можеш да видиш тук, аз само съм използвала други цветове и ги направих по-големи.

# 611
  • През девет земи в десета
за Криско! Flowers Rose Flowers Rose никога няма да те забравим Cry Ели Hug

Теди, ако искаш ме пиши и мене в присъстващите, но само с две деца Peace Валеря, дори да я взема, е вече голяма за подаръци. Нямам идея с какво бих могла да помогна, напоследък не смогвам с работата, не можем да си позволим повече персонал и сътветно повече работа се натрупва на гърба на по-малко хора ooooh! Ако прецениш, че мога да съм ти полезна с нещо, ми звънни или пиши на скайп, ще направя каквото мога, стига да е във възможностите ми Peace

Приливна вълна, добре дошла при нас welcome

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 23:14 от ☼ Зла гад - Пиги ® ☼

# 612
  • Варна
Благодаря, момичета, трогнахте ме със своята съпричастност. Кога минаха четири години? ...

# 613
Изгледах предаванията-чудесно се представихте момичета!Надявам се,че някой е чул всичките истини,които каза Цвета...
Ние тази година ще пропуснем празника-много пътувания ще дойдат на мъжа ми до София...аз всеки месец идвам там на ортодонт,че нали си сложих брекети,а на Вики апаратче и ще идваме за репатриране точно 2 седмици преди това.А нафтата е вече доста скъпа...,пък аз не работя...Но ви пожелавам приятно изкарване!Много се зарадвах на снимките от празника,които гледах по време на предаването-моите ги даваха няколко пъти Simple Smile
Да ви се похваля-вчера с Вики взехме участие като статисти в "Непобедимите"2  bowuu Simple Smile Нея я снимаха повече от мен,но важно беше преживяването-всичките звезди ни дойдоха на живо и даже имам снимка лично с Джейсън Стейтъм!!!! Но не мога да я разпространявам,докато не излезе филма... Cry Беше голяма тръпка! Но колко са остарели горките... Сладури!
Хубав,слънчев ден ви желая!

# 614
  • София
  Искам да се похваля и съм много радостна  Simple Smile
  Вече съм официално  IBCLC  - Сертифициран от международен борд консултант по лактация (кърмене)
  Три месеца след изпита, най-накрая излязоха резултатите.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт