МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 109 922
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Aila, голяма честитка и от мен! Това е чудесно постижение!  bouquet

Кабо, май е най-добре да се обадиш в читалището. Малко е неудобно като местоположение, но ако тръгнем тепърва да се чудим за друго място, ще загубим време, така мисля. Rolling Eyes  Да кажат и другите.

# 631
  • София
Кабо, май е най-добре да се обадиш в читалището. Малко е неудобно като местоположение, но ако тръгнем тепърва да се чудим за друго място, ще загубим време, така мисля. Rolling Eyes  Да кажат и другите.
И аз така мисля! Peace

# 632
И аз така мисля! Peace

И аз така мисля.

# 633
Момичета, днес големият ми син става на цели 18 години.
Почерпете се за здраве и късмет на порасналото ми момче.

# 634
  • Sofia, Bulgaria
Да Ви е жив и здрав и да има много късмет в живота!  bouquet newsm24
И ние след две седмици ставаме на заветните 18.Още съм в процес на умуване,какво ,как и т.н.  newsm78
Никой ли не е чувал за добра марка бейбихалер? Практичен и удобен.В понеделник трябва да съм с него в белодробната рано сутринта.

# 635
  • Варна
Емили, аз за първи път чувам тази дума от теб и сега прочетох в нета, какво е това . Мога единствено да ти предложа да се поровиш или питаш в подфорума "деца с увреждания и хронични заболявания" Няма начин там да не не намериш отзиви.
А иначе пожелавам ви скорошно оздравяване ако е болна малката.
Пролетна фея, честит ти рожденник! Пожелавам да се гордееш много с порасналия си син, а на него успех в живота каквото и да значи това !  Laughing

# 636
  • Варна
Поздравления за пораснали Гого! Да е здрав, много щастлив и да намери своя път в живота!   bouquet

# 637
  • София
Да ти е жив и здрав рожденника, Феичке!   bouquet

# 638
  • София
Aila - Честито.

Пролетната Фея - много щастие и късмет на порасналото ти момче.

# 639
  • През девет земи в десета
Никой ли не е чувал за добра марка бейбихалер? Практичен и удобен.В понеделник трябва да съм с него в белодробната рано сутринта.[/size]
Емили, ние имаме инхалатор на Омрон, закупен от аптеката срещу Пирогов, винаги ги има в наличност, освен това тя е денонощна. Цвети беше на една година когато го купихме. Към него има маски за деца, за възрастни, накрайник за нос и накрайник за уста. Съжалявам, че не съм видяла запитването ти по-рано, едва сега влизам във форума.

Ето го инхалатора в един интернет магазин, 113 лв е цената !!!

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 23:07 от ☼ Зла гад - Пиги ® ☼

# 640
Фейчке, да ти е живо и здраво порастналото момче, пожелавам му много успехи и хубави емоции на праника  bouquet

# 641
  • Sofia, Bulgaria
Пиги,много,много ти благодаря   bouquet. Аз ползвам за Айси ето този инхалатор http://eruditabg.com/?pid=17&NewsID=14 ,( нещо не ми се получава линка,на втора страница е AIR FAMILY)но се оказа,че той не можа да ни свърши работа и по друг въпрос. Благодаря на всички,който ми писаха на лични   bouquet. Поръчах този http://eruditabg.com/?pid=19.Надявам се в понеделник сутринта да разбера как точно се  работи с това чудо и най-много се моля този един месец лечение ,който ни предстой да е успешен  Praynig

# 642
И ние ве4е сме снабдени с инхалатор на Омрон след тежкото боледуване на Гого.
В болницата  ми казаха ,4е само с тази марка нямат проблем.
От преди няколко 4аса близнаците накашлят и съм  меко казано в паника Sad
Дадох им по половин Осцилукокцинум

# 643
Емили, а ти попита ли, дали точно такъв се иска newsm78, тъй като този модел може да се използва единствено и само с готовите инхалаторни форми на GlaxoSmithKline newsm78 Не се ли дозира лекарството по-прецизно с другия модел, все пак Айси е мъничка. Ние използвахме инхалатора с Вентолин, сега само с физ.р-р, тъй като Цвети е достатъчно голяма за готов инхалер.

# 644
  • Бургас
Честито на Пролетна фея.Пожелавам момчето ти да е живо и здраво и да намери своя път в живота.Да е много щастлив и да се реализира където той желае.На мама много радост да носи.

Общи условия

Активация на акаунт