МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 110 003
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Сали, ти да не живееш у нас?  Joy При нас е абсолютно същата картинка. Само дето момчетата вече почнаха да се карат за играчки, бисквитки и прочие благинки. Че и да се побийват, и двамата  Crazy. За кърменето аз не бих се подложила на този тормоз, но ако устоиш сега сигурно дълго ще се кърмите. Hug Имай предвид, че кърменето е хубаво и полезно и лесно и..., но и трите ти деца имат нужда от спокойна майка.
ДИП, не е само у вас. Преди два дена така ме бяха подлудили, че като се развиках, баткото прибра всички разхвърляни играчки в хола. #Crazy Shocked При това ги остави на точните места.
А с последното парче се чувствам специално поздравена.

Сега да почерпя, че днес се навършва една година от както у нас купона не спира. Joy

# 286
  • София
antonia, да ви е живо и здраво детенцето!

В един момент си помислих, че нямам място в темата - моите деца не ме слушат, ядосвам се, понякога имам чувството, че няма да понеса всичко това - явно не е единичен случай, за което се радвам (в смисъл, че не е само у нас), давайте - кажете, че не само успехи жънете Mr. Green
Изомрявам се, не смогвам, понякога сълзи ми се стичат от безсилие, при вас така ли е? Знам, че многото деца ....бла-бла-бла... да, героиня съм, справям се - кога зле, кога не много - при вас така ли е? Ясно е, че децата ни не са безпризорни, необгрижени и пр. Преди темата беше за ежеденевните ни проблеми - тях ми е най-трудно да прескоча, вие как се справяте? Само в моя телевизор ли има повреда?

Не, Пеши, не ти е повреден телевизора. Просто сме различни марки телевизори и различни по възраст и темперамент деца ни държат дистанционното и ни прещракват каналите! Mr. Green
Преживелиците с малките деца съм ги имала и аз...но сега е различно вкъщи - много по-спокойно...
(Интересното е, че за мен например кърменето беше като транквилант - като гушнех бебето да суче - то заспива, и аз заспивам  Mr. Green Даже и да не заспя, изключвах от света и проблемите.)

Сега имам други транквиланти - филми, книги, много секс, много гушкане (не се смейте - има някаква магия в човешката близост "кожа до кожа", както му казват  - то си е нАучно обяснено, ама няма време за обяснения - практика му е майката Laughing)...Какво да кажа - за мен лично моето си нещо е затварянето - сама със себе си и моите си светове, за малко, за презареждане. За друг може да е точно обратното и да го презареждат други неща...Намерете си копчето ON/OFF, 'щото иначе как ще доживеем до внуци  Grinning 

# 287
Антония,да ви е живо и здраво детецето!
  bouquet  bouquet  bouquet
Явно днес е ден за прекрасни новини-затова бързам да ви се похваля-имам си още едн а племенница и при това е голяяяяяяма-4,300кг. и 61см!!! Да ни е жива и здрава малката Стефания Simple Smile Роди се нормално и вече суче лакомо от мама Simple Smile

Така внучките на майка и татко станаха вече 5! Желая такова щастие на всички!
Хубав ден и много усмивки Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 288
Добро утро,
ДИП
http://www.youtube.com/watch?v=d5zcJ64C5o0
antonia-ЧРД на детенце,здраве и безгрижие Simple Smile
renii mats-61 см. #Crazy,такава "дължина" чувам за първи път,голяма дама се е родила,много да е здрава Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 11:26 от Еластина

# 289
  • Варна
Antonia,
 и от мен честит рожден ден на детенце!
Твойте малките са със съвсем малка разлика, на теб някой помагаше ли ти  бебето като беше малко.
А догодина подозирам, че лудницата ще е пълна защото и малката ще има вече своите осъзнати лични претенции, а каката хич не обича да отстъпва, очаквам женски бой и скубане на коси  Laughing. Като  разбрахме, че бебето ще е момиче се зарадвах мислех си , ето ще са си приятелки, после обаче се замислих   , че конкуренцията ще е голяма.

ДИП, не слушат , много не слушат мойте деца, ама то си е и от преди да се появи бебето. имам чувството , че времето ни минава в "измий си ръцете, сядай на масата, облечи се ," .  Замислям се дали не е защото само раздаваме команди, Денис беше казал преди време "аз съм ви като роб, само трябва да изпълнявам" . Представяте ли си какво заключение напраил шестгодишния му мозък.  ooooh!

За кърменето все пак много ми се иска нещата да потръгнат, просто защото другите ги кърмих достатъчно дълго и успешно  и съм се нагласила, че тава сега са временни трудности!

Рени, честити ви бебе, и аз съм поразена от ръста му ! Simple Smile

Хайде поздрав и от мен с малко хард вълна, Rammstein ми е любима група напоследък, даже мислех да ги слушам докато раждам ,  Laughing , но нещо не се организирах,. Тази ми е любима : http://vbox7.com/play:f6bd2859, бре и ббето спря да плче и се заслуша  Wink
А тази е на Денис от любимите http://vbox7.com/play:0e1d09cc и тази http://vbox7.com/play:60ce6818

# 290
Антония, Честит празник и весел купон!!!!  bigdance2 nbirthday  ura

# 291
  • Sofia, Bulgaria
Да се запиша и аз в този клуб на благословени жени, макар че съм вече дъъъъъъъърта многодетна мама, която много се надява на внуци. Това са трите ми съкровища: Яна (29.08.81); Иван (19.12.85) и Рая (06.02.98). Туй то, вече и да искам повече, не мога. Желая на всички ви здрави, умни и послушни дечица и много щастливи мигове в отглеждането им.

# 292
  • София
Честита ви племенница, Рени! Да е здрава и усмихната!   bouquet Two Hearts

merybo,  да са ти живи здрави децата и като му дойде времето да се похвалиш и с внуци! Дърта, дърта, колко да си дърта - като гледам предстои ти още един пубертет да изкараш!  Laughing Laughing

Хайде, петък е, аз се успах и малката ме гали по главичката и вика "Спинкай си, спинкай си, мамо!" Laughing  Облякла съм си работните дрехи - бански костюм и за обяд ще правя мелби  Joy 

# 293
Честити празници на Антония и Рени (лелееее 61 см. Shocked - те това е майка героиня!)
Мерибо, добре дошла! Много ми стана интересно - как се чувстват многодетните мами на порасналите деца? При теб ли живеят, ако не - как се справяш с празното пространство? Замислих се какво ли ще правя като отлетят децата? У нас е шумно, често неподредено (всъщност предимно), карат се, смеят се - някак тишината ми е непривична... Интерсно, че когато са тук си открадвам време за мен си, когато ги няма нищо не свършвам. Ето почти цял месец бяха по баби, дядовци и пр. (вярно, че бях на работа), но имах велики планове - за хоби, филмови маратони, дори мъгляви мечти за чисти прозорци Laughing Нищо подобно не се случи (аф корс Rolling Eyes) - работа, вечеря набързо, спане, работа, вечеря, пералня - 1, 2 на СЕДМИЦА, миялна още по-малко... Чудно как успявам с цялата дандания да се прибера, сготвя, чинии, пране, домашни, 5 чифта гладени дрехи за томороу,  и пр. всеки божи ден (350 дни да кажем) newsm78 - има някаква загадка тука  Joy Та, така де - как се справяш? Ти откъде си? А, снимки ще покажеш ли newsm03

И още един въпрос към всички - как се справяте със средните деца? В нашия случай Каро все някак се промъкваше между капките - като се очовечи батко му влезе в пубертета, роди му се сестричка и някак от големия всичко се прехвърли на малката. Сега го подрусват първите симптоми и всячески се стреми да привлече вниманието, обаче положението пак е същото - големия не ще да излиза от пубертета, малката си е още получовек-полубебшор, а той яко се бори за правцата си... Такива терзания имам къмто днешни времена....

# 294
Добър вечер Sunglasses,
Хай,Мерибо, Simple Smile
ДИП, и моята София , е като твоя Каро,
тя,обаче ми е най-разбрана още от пренеталния период Joy,та си расте като възрастно,милото Heart Eyes
баткото все още е разсеян и отвеян,живее си в неговото виртуално пространство и битовизмите/дето все пак съществуват/хич не са му присърце.....сега ще е първи клас,и вече оформих стратегията,че когато имат физическо ще си ходи с анцунга на училище,да не му се налага да се преоблича Joy,ми хич го няма в тези дейности,
иначе от миналата година чете,пише,смята,логичен е,обаче.....
Вярата си е още бебе,и то какво палаво расте,викаме и "Тихата стъпка",бела,след бела-без да я усетим,току по някое време отразявам поредната щета Laughing
Сега,да се похваля,оня ден ,докато съпругът мой беше 2-ра смяна, си сложих фототапет на едната стена в кухнята-камъни представлява
,а тази вечер,като е нощна-декоративни стикери в хола Laughing,това е то,....
Лека нощ,момичета,то вие навярно спите,но ви пращам положителната си енергия...... Simple Smile

# 295
Ей, това е яко! Камъните де! Върху латекс може ли да се лепи? Да зема и аз да се окаменя newsm78 около кухнята и камината?

# 296
Ей, това е яко! Камъните де! Върху латекс може ли да се лепи? Да зема и аз да се окаменя newsm78 около кухнята и камината?
Може,аз върху латекс ги слагах,сега ще ти постна инфо
http://domko.com/products/photomurals/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b0-% … %b8%d1%8f-11.html
хиъ ю а..... Simple Smile,в дясно
те, точно за около камина ще са 6 Simple Smile

# 297
Ша та черпавам мноу да знайш! Ето ти за начало - http://vbox7.com/play:a945c799   bouquet

# 298
Ша та черпавам мноу да знайш! Ето ти за начало - http://vbox7.com/play:a945c799   bouquet
Любимците ми!!!!
И любимата ми.....
http://www.youtube.com/watch?v=YQWszrZHBPI
.........
Сега,защото стикерите са на точки,си избрах по нет-а, и килими на точки,те пък в разпроджба са били,дано още има,та утре мятам нощния съпруг до Карпетмакса,това през нощта се раждат големите идеи,момичета Joy

# 299
С теб май требе да се видим наскришом където сервират бира http://vbox7.com/play:9dd74557

Общи условия

Активация на акаунт