МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 110 009
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
С теб май требе да се видим наскришом където сервират бира http://vbox7.com/play:9dd74557
Утре ми е денят,правим седянка с приятелки/все точни/в морската,на прохлада и на бира,ако времето е хладно сме на жива музика в един бар от наш тип....Заповядай Wink,хем ще видиш на живо камъните Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=smiFk6KHr_8&feature=related

# 301
  • София
Ей, нощни птици!  Hug Hug Hug

И аз съм нощна стража окол' стадото, ха наздраве!  cheers

Пеш, мойто средното бомба със закъснител ми се чини...Все с баткото се сравнява и се подценява, черногледстващо малко човече, нестандартно мислещо, любвеобвилно, изобретателно, болезнено откровено - не мож' го залъга с нищо, ама инак все гледа лесно да мине и да не си дава зор за нищо...С малката много си пасват, лепнахме им прякора "наборите", 'щото в игрите си са на един акъл, тя му подражава във всичко. В момента най-любимата игра и на тримата е да се дразнят колкото могат повече и дребната да пищи....днес по едно време ми идеше да удуша някоя възглавница...Както е спокойно, така могат за секунди да ми предизвикат душевен земетръс 9-та степен  Twisted Evil
Иначе, съм точно като тебе - като са ми наоколо всичко върви, като ги няма и си наумя сто неща да правя ни едно не свършвам Crazy Crazy

Хайде, гуд найт,  Heart Eyes  трябваше тая вечер да съм на селото, ама го отложихме за утре сабахлян, та си умувам да си пусна ли следващия филм или да се мъча да спя... Rolling Eyes

# 302
Не дълбай с длетото тънкоооо моеееето сърцееее!

Морската ще я видя тази година през крив макарон! Моите дестинации са Каварна, Езерец и пр. севери, но следващата иър (дай Боже)Joy
 Ванче, аз си мислех, че само мойте са такива - тва дет го рече - у наше село идентичен случай,  пищи та се къса, а мен ми иде да прескоча "ивицата бяла" и да настане мор и геноцид детский- http://vbox7.com/play:44bf4948 - тва ви е поздрав и на двете нощни стражки!

П.С. Суит да не се скатава - видела съм я! Да се чувства поздравена и тя!

# 303
  • София
ДИП, благодаря за поздрава! Hug

Вярно, че се скътавам, и то бая надалече- чак у Японско. Laughing Започна ли да пиша, няма да мога да се спра да разказвам чудесиите, на които сме свидетели тук. Децата са добре, слава богу- лелята-гледачка се справя чудесно. Чуваме се всеки ден по Скайпа и днес вече усетих, че започва много да ми домъчнява за тях. Остана още една седмица. Иначе тук никак не скучаем- хубава музика, хубави концерти, прекрасни домакини, които направо ни глезят, и куп нови неща и гледки всеки ден. Simple Smile

Рени, честита племенница!  bouquet
Saly, подкрепям те в усилията за успешно кърмене! Дай боже да потръгнат нещата!  Praynig

# 304
ДИП, благодаря за поздрава! Hug

Вярно, че се скътавам, и то бая надалече- чак у Японско. Laughing Започна ли да пиша, няма да мога да се спра да разказвам чудесиите, на които сме свидетели тук.

Ау,Суийт,правете много снимки,да показваш и да разказваш Simple Smile

# 305
Момичета, казвам ви довиждане засега. Утре ние потегляме на нашето си пътешествие, като пристигнем ще пиша. Чака ни голямо приключение... но при нас май винаги е било така.
Много поздрави и целувки на всички! Ще ми липсвате!
Hug

# 306
  • Варна
Мнооого благодаря на всички за поздравленията! Днес мина и нашето кръщене на двете момчета. Ето и малко снимки http://www.facebook.com/media/set/?set=a.251134984921421.65623.1 … 740b1e&type=1. Малкия не плака изобщо, но като дойде ред на батко му..... То беше писък, то беше рев. След него и дребния поде "песента", та дружно пригласяха на отчето. Laughing
За средните деца..., ами какво да ви кажа. При нас средния е много нервен и мрънкащ, и изискващ непрекъснато внимание. Но той от бебе си е такъв. Сега се лута милия, хем да е голям като кака си, хем да бебе като брат си. Ще видим какво ще излезе накрая. А какво ми спретна този средния тази вечер  Shocked Crazy. Сама съм с двамата и отивам до WC -то. Връщам се и какво заварвам: Гениалният батко отваря фурната и помага на брат си да се напъха вътре. Ужас!!! Как не се срина всичко отгоре им, не знам!
Сладка мама, не особено благородно ти завиждам.  Hug
Наде, стискам палци. Вярвам, че всичко ще бъде наред и приключението ви ще бъде повече от успешно!

# 307
Наде,късмет ви желая,стискам палци пътят да е лек,
кураж,всичко ще се нареди,само търпение и спокойствие Simple Smile

Антония,каката голяма красавица,
момчетата Joy-имаш си и ти две породени бебета,на същия хал съм,
кръщавката православна ли е,по-особена ми се стори обстановката в църквата Simple Smile

Лека вечер,момичета..... Simple Smile

# 308
  • Варна
Балгодаря! Да, православна  църква е. Не знам всъщност точно как трябва да изглежда от вътре. Embarassed
А твоите малки са дами, поне има надежда да са по-кротки и разбрани.

# 309
Балгодаря! Да, православна  църква е. Не знам всъщност точно как трябва да изглежда от вътре. Embarassed
А твоите малки са дами, поне има надежда да са по-кротки и разбрани.
Ами,какво да ти кажа,София ,вярно е разумна,а и вече е на 3,
Вярата,обаче е огън,камъните,които оня ден"промотирах" вече са оцветени със син флумастер ooooh! Crazy

# 310
  • Варна
Мммммм, разкош. Да не вземеш да секнеш синия период на новия Пикасо. Laughing Просто обича детето да твори, а ти си им дала поле за изява.
Моите пък си падат по бодиарта. Вчера след следобедния сън, пристига принца първороден само памперс с цветно изрисувано тяло с перманентни маркери. И се завърта , та хубаво да му се порадваме  ooooh!. Банята разбира се нямаше особен ефект. Днес като го съблякох в църквата, попа позагледа него, позагледа мен, но нищо не каза. А се сещам за дъщеря ми как горе-долу на същата възраст беше изрисувала стените, леглото и гардероба в спалнята със скришно отмъкнат фулмастер, докато аз си мисля че спи. Надежди! Mr. Green

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 00:36 от antonia

# 311
Мммммм, разкош. Да не вземеш да секнеш синия период на новия Пикасо. Laughing Просто обича детето да твори, а ти си има дала поле за изява.
Моите пък си падат по бодиарта. Вчера след следобедния сън, пристига принца първороден само памперс с цветно изрисувано тяло с перманентни маркери. И се завърта , та хубаво да му се порадваме  ooooh!. Банята разбира се нямаше особен ефект. Днес като го съблякох в църквата, попа позагледа него, позагледа мен, но нищо не каза. А се сещам за дъщеря ми как горе-долу на същата възраст беше изрисувала стените, леглото и гардероба в спалнята със скришно отмъкнат фулмастер, докато аз си мисля че спи. Надежди! Mr. Green
Joy Joy
Тази вечер,всички теми,които посещавам,ми носят спокойствие Joy

# 312
  • Варна
Simple Smile
Много сладки теми сте зачеканали,
sweet kids, много мило семейство сте, и аз неблагородно ти завижда, особенно, че това лято даже , разходките ми из центъра е броят на пръсти  Mr. Green
Антония, това със фурната ме размя. Заприлича ми на случката от преди няколко месеца, когато нашия батко (не особенно сръчен в ръцете и с ножицата) подстригал тайно бретона на сестра си. Косите ми се изправиха като разбрах, а той сподели, че бил я предупредил да не мърда.
Но мисля, че  не е до момче или момиче, кой колко бели прави и какво внимани изисква, нашия батко не помня да е създавал проблеми на тази възраст , беше си философ,  още помня афоризма "ръката се плаши, кракът не" , не знма в каква връзка го каза, ей така просто от някъде му хрумна, като в "Туин пиикс",  и не се е занимавал с битовизми като да мери всички обувки и да се разхожда с тях из къщата, нито се е опитвал да мие тоалетната, или да пие от нея. Беше си пацифист от всякъде, и никога не е дърпал чуждите играчки и не е викал, "мое е " на детската площадка.  а беше много общителен, заговаряше непознати хора на улицата за да им обяснява нещо, Докато с Ния всеки ден учатваме в битки за камиончета, колички и прочии возила, които тя си набеляза на детския кът, присвоява си , а накрая неминуемо се стига  до насилствена раздяла и изтръгване, особено ако притежателят  на играчката е със чувство на собственост и прояви неблагоразумието да си я задърпа.  А онзи ден се опита да ритне едно момченце, което се качваше зад нея на пързалката и явно нещо и се  е пречкаше. .....а какво кротко бебе беше миналата година,  дори не беше проходила .

И така , сега нашта кака почна да забелязва бебето, и да му се радва , но и все повече търси моето внимание щом съм наоколо. дебне ме и ходи по петите ми, понякога се спъвам в нея. Сложих я да спя тази вечер, и се залових с бебето, а тя пристига след малко и сяда до мен, не иска да легне на спалнята до баща си където съм седнала да кърмя,, а сяда до мен и кръстосва крак , също като мен, Добре , че с кърмене поприключихме бързо днес, че я заведох и я приспах и нея после.
Преди две вечери таман съм приключила с всики дом работи и кърмачески процедури към около 1.30 и тя да вземе да се събуди и пристига , видяла явно, е свети, стои и ме гледа втренчено и много умно и нищо не казва, боже викам си какво ли крои, даже си помислих да не сомнамбулства, Сложих я да спи , уж заспа, влязох в банята , стори ми се , че ме вика, излизам стои пред вратат. Опите за приспиване, доведоха до това, че и баткото се събуди и се разтрои защо пък на него не му обръщам внимание. А на мен ми се спиии , две не вижам, сложих и двамата на спалянята, големия ме гушна милия, а тя седи играе, аз съм заспала, и по едно време той вика, "Ния е не ми дава да спя", Опит за укротяване на опърничавата, без успех, ядосях се завлякох ги в детската стая, тя не ляга, опитвам се да я сложа в леглото и да я приспя, а той е тъжен , защо не му обръщам внимание, легнах до него, тя дойде и  седна отгоре му, Опите за приспиване продължиха около 2 часа , сменихме леглата няколко пъти, и в които на няколко пъти заспивах, Бебето и то се събуди и то ревна за цица,  ooooh! Таткото и той се наработи и дойде да си легне на спалнята,където явно за петима няма място. Предложих на каката мляко от шише с биберон, нещо което от два месеца не прави вече, изпи го, после  още едно и се кротна   Най-накрая към 4 май всички вече спяхме,
На следващата вечер процедурата се повтори, в по-сбит вариянт, без баткото и за по-кратко време.

На всички ви са сигурно познати подобни мигове, а това май беше същата нощ, когато тук имаше среднощен чат и Еластина сподели за камъните Simple Smile Може от луната , нещо да е било това масово будуване.

Лека нощ

# 313
  • София
За тази седмица южно балконче с китки и напитки, поезия и лИбоФ в паралелната ми вселена Laughing

Ш - ШТ!

Любовта не обяснявай!
Любовта е като ручей...
Ромоли... Изкоренява!
Мислите ти ще усуче,
на талази ще ги плиска...
Ще те гали, ще те дави,
песента ти ще изстиска,
без душа ще те остави -
слънчево петно със памет
по вълните да блещукаш...
Ще те стапя! Ще те мами
да искриш и да бълбукаш...
Ако дишаш най-накрая,
молиш пак да ти се случи!
Ш - шт! Не искам думи, зная -
любовта е като ручей.

Мая Дългъчева

# 314
Saly честита месечинка на малката мишка! Аз така и не успях да ти честитя нейното раждане, но много ви се радвам и все чакам да пишеш нещо, че да видя аз какво ни очаква  Hug То вярно, че обикновено отстрани изглежда по-страшно, но ти хич и не ме успокояваш, кажи поне една добра дума, с тия среднощни изпълнения направо ми настръхна косата  Mr. Green То все си мисли човек, особено след като децата са направили някоя щуротия, че вече нищо не може да го изненада, но явно трябва да сме големи оптимисти, защото - може, може и още може  Mr. Green Тя моята кака е такава актриса, че веднага попива чуждото поведение, когато е с възрастен се държи като възрастна, когато е с бебе започва да пълзи и да говори нечленоразделно  Crazy Досега й дърпах юздите с това, че трябва да учим братчето й на думички и да спре да го имитира как пее на бебешки, ама сега с бъдещото януарче направо не знам какво да очаквам  ooooh!

antonia евала за тройния празник!  Прекрасни са ти дечицата, а ти колко свежа изглеждаш, браво! Аз така и не успях да се организирам да направим кръщене на децата...така е то като все съм бременна  Joy Явно направо тримата догодина ще припяват на отчето  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт