МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 110 013
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Gigamiga,
страшно ли е това , което съм написала, аз пък мислех , че е смешно  Wink Ама ти с имаш деца с малка разлика, каквo те стряска толкова .?
В общи линии сега сме на етапа "иди с деца на баня да ти изядат сапуна " После ще видим.

Я вижте сега ще се видят ли някави снмки?  Laughing
http://july2011.snimka.bg/family/saly.615493

# 316
  • Сандански
Saly прекрасни слънчица си имаш!Да са ти живи и здрави!!!

# 317
Saly уж са малки, уж са с малка разлика, но като мине време и на човек му остават само хубавите спомени, а лошото и трудното се размива и става далечно, и неясно. Направо съм забравила, какво е да имаш съвсем малко бебе, да будуваш нощем, да имаш проблеми с кърменето (а аз имах големи!), да ти реват безпричинно, да ходиш из къщи като в транс от недоспиване. Брейййй, а уж беше скоро!  Blush Но човек бързо свиква на лесното и хубавото, когато децата вече могат да правят всичко сами, да си кажат какво искат или ги мъчи...и просто забравя  Blush Иначе как би се навил на още едно пухкаво бебенце  Heart Eyes Прекрасни руси съкровища имаш  Heart Eyes А най-малката е направо приказка  Heart Eyes

Затова ми се струва повече страшно, отколкото смешно  Mr. Green

# 318
  • На село (близо до Лондон)
[б]Saly[/б] мноого сладки снимки на малко бебче:love:

Ние се върнахме се от софия, топлото хубаво време на студ и дъжд Sad. Бяхме в българия за почти 3 седмици, събрахме доста положителни емоции и други не толкова...
Доста хора, и то непознати по градинките, ме ожалиха че имам толкова деца и то все дребни.

Всякакви съвети ми се даваха и дирекно ме питаха как ги гледам...абе в началото не ме притесняваше, но накрая почна да ми писва :вхистле:.
Когато бях без мажа ми, поне по 2 някоя жена не питаше дали всичките са мои, дали са близнаци (това пак просто незнам как може да хрумне на някои  Thinking), дали третото не trябвало да е момиче, дали се пазим с мажа ми (като правим секс), дали изобщо сам мислила някога да работя, и това беше направо върхът - как ги гледам?. Отделно погледите на хората, които те следват и едно цъкане се чува...Наистина аз някога в бързината им бъркам имената, но чак пак да предизвиква въпрос как ги гледам  newsm78

Абе, такива въпроси нормални ли са? Отделно и близки роднини, които знаят че искахме трето, ме съветваха какви предпазни мерки да взимам при секс  #Crazy.

# 319
Изчетох какво сам написала и звучи негативно ... сигурно не са всички хора така, може аз да съм попадала на такива  ooooh!.

Друго което ми направи впечатление е че предимно имаше деца с баби(или детегледачки, но по възрасни) по градинките. Майки само с малки бебета, но след годинката с баби/гледачки ... Явно малко майки си гледат децата през деня, сигурно свързано с липсата на пари за съжеление ... Гледането на деца в българия явно си е на същото положение - не ценен труд и между другото  Confused

Друго цените на хранителните стокит са същите, на места по-високи от тези в Англия

# 320
GI абсолютно си права в наблюденията си  Tired Мен досега ми се чудеха как се оправям с двечки с малка разлика, все героиня ме пишат, дето са само две...сега с третото ще бъде шок и ужас за всички. И въпреки огромния ми корем на никого даже не му хрумва, че може да съм бременна. Даже един познат, като разбра, че не съм просто напълняла, а бременна ме пита: "И защо така?!" Единствената тройка в квартала, която съм виждала са едни тризнаци и хората само дето не се кръстят след тях! А аз така им завиждам - хем три, хем наведнъж! Добре, че една позната, която също има набор 2009 чака сега септември трето, че да се почувствам нормален човек. А, когато я срещнах с нейна приятелка, която си гушкаше четвъртото бебенце, направо си отдъхнах! Значи не аз, а светът се е побъркал! Защо повечето хора изпитват ужас от имането на много деца?!?

# 321
  • Варна
Здравейте, момичета, надявам се да ме приемете в отбора си. От 18 август и аз съм майка на трето слънчице - Милица.
GI, за съжаление си абсолютно права за отношението към майките с повече от две деца. Всеки те гледа с такова учудване и ужас. За хората тия с повече деца са си луди за вързване. Вчера мъжът ми ходи да си черпи колегите и те основно вместо да го поздравяват са му изказвали съчувствие.

# 322
  • София
Saly, прекрасни сте!  Hug

Despina, честито ти трето слънчице! Да е жива, здрава и да се спогаждат с каката и баткото!   bouquet Hug

GI, не са ти негативни наблюденията, а обективни. Wink Така си е  - ''Гледането на деца в българия явно си е на същото положение - не ценен труд и между другото".  Confused  За повечето хора децата са бреме, което им отнема нещо друго важно в живота, а пък имането на повече деца  си е направо апокалипсис. Mr. Green

# 323
  • Варна
Аз за сега негативни отзиви не съм срещнала. Повече са тези дето викат "Браво", и 'майка героиня", второто ми  всранно и малко тъпо даже, понеже не се чувствам така  Thinking “ Може и да има такива  негативни мисли, но явно си ги пазят за себе си.  Laughing А имаме и познати, които ни завиждат .  Joy

# 324
Хе-хе, чували сме ги какви ли не за броя на децата, за средствата за предпазване в 21 век и какво ли още не. Обаче като им заяви мъжът ми с най-сериозния си вид (а неговият сериозен вид си е направо страшен  Grinning ), че всички деца, до едно, са желани и не са "грешки", на злословниците им увисват ченетата.  Mr. Green
Ето пресен случай: бяхме на море, заедно с колеги на мъжа ми. След като се върнал на работа, единият от тях казал на друг колега: "Добре, че беше там и Ангел, че иначе щяхме да умрем от скука. Ама той пък с толкова деца...." При положение, че неговият единствен син (който пък се оказа съученик на Коко от съседния клас) беше този, който създаваше проблеми на баща си, че чак до пердах го докараха една вечер....  Mr. Green
Но пък има и хора, които искрено ни се радват и тогава забравяш веднага хапливите думи на дребните душици. Обаче от репликата "майка-героиня" такъв смях ме напушва, че ще ми се пропука някой път доброто възпитание.  Joy

Сали, страхотни снимки на прекрасни дечица. Да са ти живи и здрави и да те поддържат във форма.  Hug

Добре дошла, Despina, честито бебче. Много да е кротичко и да хапва добре, а кака и батко да му се радват. 
Hug

# 325
За повечето хора децата са бреме, което им отнема нещо друго важно в живота, а пък имането на повече деца  си е направо апокалипсис. Mr. Green
Vania3m и аз това точно усетих Sad

[б]Деспина[/б] честито малко бебче. Много да ви радва!!!

[б]Saly[/б] може би си още много нова (бебко е само на 1м)   Hug

Дано да има повече такива като нас, които се радват на мнoгoто си сладки деца!!!

# 326
  • София
Деспина, честито малко слънчице!

Сали, кураж, ще мине и този период  Hug Сладурковците ти ще пораснат един ден...

GI, за съжаление така стоят нещата в Родината. Нищо не ти е убягнало, дано поне там си по- разбрана и насърчавана   bouquet

Ванче, искам такава гривна.Много ми хареса.

gigamiga, всички деца са различни. Възможно е твоите да реагират по подобен начин, но може и да са много спокойни и да не усетиш кога ще пораснат заедно с бебето. Не се тревожи от сега  Hug

Феичка, много време ви нямаше. На почивка ли бяхте?

Момичета, пак да попитам някой има ли учебници за 9- ти клас? Кабо Алма ми предложи техните, но беше забравила, че Камен е учил само английски и тепърва ще учи нещата за 9- ти клас. Така че пак си търся учебници.

# 327
  • София
Despina, добре дошла  Simple Smile и честито ти бебче.

GI, аз също често обърквам имената на децата, когато сме някъде навън. Пък и вкъщи се случва... Иначе около мен, никой не е правил негативни коментари или пък да ми дава съвети.
Само свекито напоследък се държи неадекватно и ме дразни безкрайно много с глупостите си и действията си.

Saly - много са хубави дечицата, да са ти живи и здрави.

"Майка героиня" явно е любимата фаза на хората. Обяснява всичко, щом имаш повече от две деца  Mr. Green 

# 328
  • Варна

"Майка героиня" явно е любимата фаза на хората. Обяснява всичко, щом имаш повече от две деца  Mr. Green  

Peace съгласна

И аз бъркам имената на децата, но това се случваше и като бяха 2, така че ..... Това е защото мислиш за всички наведнъж и мисълта изпреварва езика понякога  Laughing

Май много стресното съм прозвучала, а не съм, Simple Smile Пък и имам на разположение при необходимост два комплекта баби и дядовци, така че хич нямам право да се оплаквам.  Peace

# 329
  • Варна
Божееее, бъркали имената на децата, видиш ли  Laughing. Ами мойто мъж не знаеше на коя дата е роден синът му и то преди да се роди третото. Ще празнуваме пъвата годинка на Владко и аз прясно бременна, а той ми говори за едни грандиозни планове на 26.02. Слушах, слушах и накрая попитах, какво толкова има на 26 и той :"Е, как нали ще празнуваме рожден ден?"  Shocked Shocked При положение, че Влади е роден на 23.02., а беше така силно убеден в правотата си. Joy Joy
А имената и аз ги бъркам. А на улицата съм срещала само добро отношение. Или не съм ги отразила грозните забележки.

Общи условия

Активация на акаунт