МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 109 974
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Луси, добре си дошла. Право да ти кажа, озадачена съм от изказа ти. На какво се дължи този интересен словоред? Надявам се, че не ти звуча нелюбезно.

Лукаса, на всички им е трудно при промяна на обстоятелствата. Може би ако опиташ да обърнете домашните на някаква игра, баткото ще е по-склонен да се занимава и по-лесно ще свикне.

# 481
  • Варна
Този "интересен" словоред се дължи на гугъл-преводач, с който явно е преведен текстът на български от може би бразилски (португалски).  Mr. Green

Силно стискам палци на бебетата на мони! Седмицата е твърде ранна, бебенцата вероятно тежат под килограм всяко. Вярвам, че малките госпожици ще са упорити и ще се преборят! Мони, за теб силни прегръдки и много вяра!  Hug Hug Hug

# 482
  • През девет земи в десета
Бебенцата на Мони са 740 и 760 гр., дано наистина да са в добри ръце и бързо да наддадат нужните им грамчета. Мони стискам палци всичко да мине благополучно и скоро да гушкаш в къщи малките госпожици. Hug

# 483
  • Варна
Стискам палци и се моля за момиченцата на Мони въпреки малките грамове да се справят добре и да растат здрави и силни.

# 484
Мони мила  Hug Дано малките ти принцески се оправят бързо,да наддават много и скоро да им се радвате вкъщи!
ЛусиЛин добре дошла сред нас   bouquet
Лека и спокойна вечер на всички майчета и много успешна и приятна седмица Hug

# 485
  • София
Лукаса, на всички им е трудно при промяна на обстоятелствата. Може би ако опиташ да обърнете домашните на някаква игра, баткото ще е по-склонен да се занимава и по-лесно ще свикне.

Благодаря ти, не ми беше хрумвало...

# 486
Здравейте момичета!
Влизам само да ви питам нещо.На една приятелка скоро оперираха майка й, заради проблем с бъбреците.Но само отворили и затворили, защото се оказало че има рак на черния дроб, последен стадии.Сега семейството е прочело за някакви рецепта с Бъз или Бъзак му казват,която би трябвало да помогне на жената.Това много ги е обнадеждило и искат да пробват.Но вече няма бъз.Семейството търси да купи, ако има някой който може да помогне ще съм ви много благодарна.Говоря за това дето го правят на сладко със захар. Може би не е за тук въпрса ми,но обещах да потърся,а само тук има толкова много мами които може би ще знаят нещо.Ивинете ако съм ви накарала да се почувствате неприятно.
Лека и спокойна вечер на всички и преди всичко много здраве!

# 487
  • През девет земи в десета
Мама Сузи, аз до ония ден гледах, че все още има плодчета, ако става въпрос за черния бъз, предполагам в по-високите планински райони все още не е презрял. Не съм поглеждала тези 2-3  дни откакто застудя какво е положението. Доколкото знам по аптеките се продава готов сироп, но не съм се интересувала с подробности.

Редактирам се!

Капсули-бъзак на Фитофарма - за тази добавка прочетох доста положителни отзиви, тя е извлек от черен бъз/бъзак/. цена, поръчка

Сироп от черен бъз-410мл.-цена-5,80лв. Може да се поръча от сайта.

Самбукол-17,15 лв. Вносен вариант, скъпичък, но и той може да се поръча от сайта.

Тук има интересни неща.

Утре ще се раходя около къщи след работа и ще видя дали все още има плодове. Не обещавам на 100% че ще успея да помогна, но поне ще опитам.

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 23:55 от ☼ Зла гад - Пиги ® ☼

# 488
Здравейте, ще понадниквам в темичката ви. Още не съм посетила док, но тестът е +, само ме мъчи как да разнасям човечето, че си е доста тежичко, пък нали уж трябва да се пазя

# 489
Shanel1982,добре дошла и не с притеснявай да надникваш-даже бъди от редовно надникващите тук Simple Smile Честито "+"! Дано всичко да е наред-ще чакаме да кажеш как е минало при лекаря Simple Smile А за разнасянето не се тревожи-слагай бебока на хълбока или в слинг,за да си щадиш гърба и вярвам,че няма да има проблем (стига да се чувстваш добре).А в количка не обича ли да се вози? Моята Лора още се вози-на мен ми е по-лесно така,че иначе като тръгна с трите пеша...не ни стига цял час от точка до точка...  ooooh! Ще видиш какво приключение ти предстои и с колко неподозирана енергия си заредена!
Ние сме ок-децата са в градина и училище.Само Лора си стои вкъщи с мен (не обичам яслите),понеже реших да не тръгвам на работа все още.МъжО малко мрънка,че нямало да се оправим финансово така,но вече 2 месеца смогваме (на ръба,но смогваме).На мен ми е малко криво,че се чувствам безполезна ,от чисто финансова гледна точка,но пък идва зимата-на мен тогава ми е силата!Ще си наваксам  Peace
Специално искам да  Hug  Hug  Hug маминка Ваня-дръж се-ти не си от губещите-поне не изглеждаш такава!Сигурна съм,че ще се справиш!
Мони,стискам палци и за твоите рожби-Бог да ви пази!
Желая ви хубав ден и много положителни емоции!   bouquet

# 490
Здравейте, ще понадниквам в темичката ви. Още не съм посетила док, но тестът е +, само ме мъчи как да разнасям човечето, че си е доста тежичко, пък нали уж трябва да се пазя
Не се притеснявай за това.Аз си носих две бебенца в мен и нямах проблеми.
А за днес имам прекрасна новина .След една седмица интензивно ле4ение на Гого/ плевмония,тежка гнойна ангина,ларингит,афти,разстройство ,до 41 градуса темп и др./ днес  е по-добре и има вероятност да се прибере у дома Praynig.
Малкото ми мом4е се държа мъжки и се пробори с гадните болести ,а в яслата най- големият проблем бе дали да го требвали за храна #Cussing out

# 491
  • София
  Вали много се радвам, че вече оздравявате  Hug
  Някои има ли новини за бебките на Мони?

# 492
  • Бургас
Здравейте,дами!
Писах в темата ви преди време,но сега официално съм майка на трето дете и ако нямате против ще се включвам отвреме навреме при вас.
Прочетох за близначетата на мама Мони.Стискам палци,защото знам колко е трудно на семейството в този момент.Утре дъщеря ми навършва един месец и нямам много свободно време,но се наддявам по-често да пиша в бъдеще.
Чао за сега!
Суит,много целувки!

# 493
  • Бургас
Къде изчезнаха всички?  newsm78

# 494
  • София
Славче, честит първи месец на щерка ти! Hug В темичката понякога се случват периоди на затишие, но са за кратко. Wink

Vali, прибра ли се момчето ти у дома?

И аз стискам палчета за момиченцата на Мони. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт