МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 109 963
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
мони, момичетата хубаво са ти го казали - вярвай, че всичко ще се оправи и използвай възможността да обърнеш внимание на себе си и да се възстановиш най-пълно. Госпожиците ще имат нужда от здрава майка.

# 511
Мила Мони, пожелавам ти да посрещнеш Коледата в прегръдките на 4-те си дъщерички   bouquet
Бъдете здрави и вярвайте в чудесата!!!
Прекрасни имена си им избрала!!!

# 512
Мони, моята сестра е родена в 27 седмица 800 гр.Определена като аборт.Жива и здрава вече на 45 години.Има две прекрасни деца.Пожелавам ти скоро да започнат малките човечета да се подобряват.Ти също се възстановявай успешно и бъди силна.Изпращам ти огромна прегръдка и любов.

# 513
  • София
Хей, момичета, дали вече ви се мисли за тържества? Имам пред вид ежегодното ни парти по повод Рождество. Мислите ли, че и тази година ще успеем да го организираме? Хайде, очаквам включване и свежи идеи  Hug

# 514
  • София
Аз съм ЗА.  Peace Припомнете ми какво включваше програмата миналата година, нали не успяхме да дойдем... newsm78

Днес ни снимаха у дома за предаването "Преди обед" на БТВ. Надявам се нашата медийна изява да помогне за създаване на положителна представа за многодетните семейства. Беше приятно и забавно. Децата ме трогнаха много със своите изказвания. Blush Разбира се, останаха куп неща за казване, но ...винаги става така. Няма начин да се обобщи всичко, а и предполагам, че репортажът ще е още по-съкратен.
Може да ни гледате следващата сряда, 26.10, от 10 часа.  Wink

# 515
  • Бургас
Как няма да ви гледаме?Супер!Галя каза ли нещо?Нямам търпение!

# 516
  • София
Галя си общуваше с оператора, докато той снимаше в другите стаи. Grinning Също така почерпи репортерката с "гивечета" (гевречета).  Laughing Не знам дали ще оставят нейните изяви при монтажа. Rolling Eyes

# 517
Теди, точно днес си мислех, че е време да се задействаме за празника. Simple Smile
Момичета, казвайте имате ли желание?
Края на ноември или началото на декември?
Пак на същото място (читалище "Витоша") или да търсим друго?
Подаръци е има ли? Ако да - пак по 15 лв. на семейство ли ще събираме?
Ще каним ли аниматори или сами ще си направим програма - рисуване на картички, нещо друго?
Кулинарно състезание за мамите?
Нещо интересно за татковците?
Други идеи?

# 518
  • София
Добро утро! Кафенцето от мен  Laughing

Без нас на партито! Успех в организирането! Peace Hug

# 519
Не може без вас!

# 520
  • София
Сладка мама, страхотно е, че ще ви видим. Много се радвам за вас  Hug

Кабо Алма, ако има много притеснени финансово, може и да се пробваме да разчитаме само на спонсорство от сладкарските фирми. Не че много от тях се отзовават, но поне 2-3 редовно ни даряват вкусотии за празника. Е, ще бъде малко подаръчето, но важното е да е от сърце и да си изкараме хубаво. Относно аниматорите, ще попитам едно момиче дали би дошла да ни направи игрите. Този път ще си вземем микрофон задължително Wink Мисля че няма да е скъпо. Само трябва да съберем парички за наема на залата, ако пак ни пуснат там. Относно конкурсите, те са си запазена марка, не може да ги отменим. Може да изпратим картичките на децата до различни институции по повод Рождество, та да не ни забравят  Wink
Какво ще кажете?

Аз през ноември не мога, всички съботи са ми заети. Ако искате за 03.12.2011г. да го плануваме!?

Ванче, без вас не може !!!!!!!!!!!!

# 521
  • София
Ванче, без вас не може !!!!!!!!!!!!
Ах, какви сте принудителки! Grinning Heart Eyes
Нищо не обещавам.
Иначе, съм 'ЗА' декември.

# 522
Хей майчета,моля за помоощ.Голямата щерка е канена на рождения ден на свои съученици близнаци.Те са момиченце и момченце.Обаче нямам никаква идея какво се подарява на 9 годишно момче Embarassed Дааа, наистина не знам.Доколкото знам, децата си имат абсолютно всичко.Моля който има някакъв съвет да сподели Praynig
А за срещата нескромно ли ще е ако предложа да е тук Wink
Прегръщам ви всичкитеее! Хубав ден  Grinning

# 523
За срещата съм "за". Малко трудно се стига до читалище "Витоша", но ако няма друг вариант и там ще дойдем! Първата седмица на декември е чудесно време за срещи и предколедно настроение!
Ако има писмо- покана за спонсорство от Асоциацията на многодетните родители, моля да ми го изпратите на лични, за да видя дали не мога и аз да помогна!

Относно подарък за РД на 9- годишен. Моят син например предпочита- топки /винаги има нужда от още една/, триизмерни пъзели от картон /мн. интересни, има ги в книжарницата/, книга /приключенска или фантастика/, федербал или хилки за тенис на маса, тениска с черепи или нещо страховито  Wink, и др. подобни. Дано да съм била от помощ!

# 524
  • Бургас
Моят син е на 12,но откакто чете се радва на енциклопедии.Сега има такова разнообразие......
Особено ако разберете от какво детето се интересува-Космос,животни,динозаври,коли.
Приятно ви изкарване на партито.

Общи условия

Активация на акаунт