МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 109 954
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
В къщи сме и аз и Чоко и Коко и Боко   newsm44. Получихме удобрение!

# 571
Дани, честито! Simple Smile

Емили, много сте готини!

Приливна вълна, добре дошла! Очакваме да ни залееш с разкази и снимки!

За 3 декември още се преброяваме, ама хайде да го направим по-бързо, за да има време за подготовката!

Утре и аз ще участвам за кратко в предаването. Честно казано, предварителният разговор беше интересен, но доколкото разбрах, самото предаване няма да е много дълго, така че ще се опитам да кажа максимално много неща за кратко време. Стискайте палци утре в 10. Надявам се, че репортажът със семейството на безстрашната сладка мама ще е по-дълъг.

# 572
  • София
С наближаването на предаването ставам все по-недоволна от представянето ни. Thinking Някак в такива интервюта разговорът отскача върху различни теми, човек не винаги успява да отдели в изказването си най-основните неща и ако репортерът реши да наблегне на нещо определено по свое усмотрение, лесно може да го представи в невярна светлина.
Всяко семейство е различно и е малко неуютно да си представителна "извадка" едва ли не на всички многодетни. Но ако не се харесаме, може да повторим опита в друго предаване. Mr. Green
Кабо, радвам се, че ще говориш и ти! Hug

Дани, голям смях с тези папагали! Joy Много оригинален подарък! Peace Важното е, че и ти, и папагалите сте цели и сте на топло! Laughing Да ти е жив и здрав именникът!  bouquet

Приливна вълна, , чувствай се тук у дома си, както се казва! Hug

# 573
  • София
Приливна вълна, добре дошла  Hug Hug Hug Ако успееш да ни покажеш снимки, няма да откажем  Wink Разкажи ни нещо за вас.

Еми, бяхте си супер, не се притеснявай  Hug А за камерите, само кажи и пак ще дойдат  Laughing

Леле, Дани, вие сте страхотни. Аз не искам никакви животни у дома, а вие не един, не два, а цели три папагала наведнъж  ooooh! Успех в отглеждането им!

Мишела, радвам се, че сте добре  Hug

mariyap, как е момчето след случката в училище?

Извинете ме, но не запомних ( ох, това ЕГН ) кой искаше да помага с писането на писма за търсене на спонсори. Нямаме официално писмо. Всяка година търся адреси на фирми из Интернет и опаковките на продуктите и съставям някакво писъмце. Обикновено пиша до около 40- 50 фирми, от които редовно ни дават 2-3, други 1-2 отказват, а останалите не считат за необходимо дори да отговорят. Но първо трябва да знаем за колко деца става въпрос. Можете ли да ми изпратите на ЛС имената на децата, с които ще дойдете на празника? Колко от тях ще направят картичка на Рождествена тема ( или нещо друго ), вие ще участвате ли в кулинарния конкурс, кой ще се обади в читалището да пита за залата ( и наема ), кой ще бъде жури на конкурсите и други подобни  Wink

Последно обявяваме ли дата 03.12.2011г. за празника? Ще имаме ли мото? Аз обещах да говоря с едно момиче- аниматор. Като имам отговор, ще ви кажа.

# 574
  • София
Емили, изгледах предаването и ми стана много мило! Страхотни сте! Heart Eyes

Теди, аз предлагам да се установим на датата 3.12, за да започнем с подготовката.  Peace

# 575
сладка мама, теб ли видях в репортажа за гостуването на Сара Ченг?

# 576
  • Варна
Ех че хубаво, че ще има среща, жалко само, че сме толкова далеко.
sweetkids_mama, кога и къде ще ви дават да ви гледам?

# 577
  • София
Живот и здраве с удоволствие ще присъстваме и ние на 3.12.

Моля, ако с нещо може да сме полезни - примерно да направя нещо за хапване или каквото има нужда да ми кажете тук или на лични.

# 578
Ех че хубаво, че ще има среща, жалко само, че сме толкова далеко.
sweetkids_mama, кога и къде ще ви дават да ви гледам?

след малко по бтв

# 579

В кое предаване? "преди обед" ли?

Завиждам ви благородно за срещата. Както Мама Сузи каза, "не може ли да е във Варна?"  Mr. Green

# 580
  • София
Благодаря много! Hug 
Еми, поздравления, мила, пих си кафето с твоето семейство и здравата се разчувствах... Hug Hug Специално да нацелуваш малката Алекс и да имаш сили и усмивки за всеки ден! Hug Praynig Heart Eyes Heart Eyes

Да са живи и здрави всички именници днес! Heart Eyes
Черпя за моя мъж с пожелание да е жив и здрав, и още деца да има!
hahaha Mr. Green

# 581
  • Сандански
sweetkids_mama имаш страхотни дечица,а и вие с мъжа ти изглеждате много лъчезарни и позитивни хора HugДобре си се представихте!

Кабо Алма и ти каза много верни(и тъжни за съжаление) детайли от живота на многодетното семейство PeaceЖалко,че предаването беше кратко Sad

Емили гледах и твоя телевизионен дебют - страхотна беше Hug

Абе в интерес на истината тук май сме се събрали все готини хора Heart Eyes

теди добре е Илия.Вчера пак ходихме на среща с директорката,психоложката и други родители.Ами меко казано съм разочарована #Cussing outГовориха разни неща,които нямат отношение със случката,за да ни замажат очите.Като се опитах на няколко пъти да взема думата такива неща ми отговаряха,че се чудех аз ли не съм на ред или нещо съм сбъркала мястото ooooh!Ама пусто като хич не обичам да се разправям Tired

Хубав ден,момичета и повече усмивки!

# 582
  • София
mariyap, съжалявам за неадекватното отношение на "специалистите"  Sad Много ми е познато това- ти си говориш, а другите се правят на разсеяни и си говорят нещо съвсем друго. Прегърни го сладура и го окуражи да си отстоява позициите такива, каквито преценявате вие за правилни  Hug

Кабо Алма наистина се справи чудесно с въпросите, но беше най- краткото интервю в предаването  Thinking Явно другите теми са по- важни за режисьора, сценариста и другите  Rolling Eyes
А Сладката ни мама и семейство са прекрасни  Hug Поздравления за малките участници.

maminko, разбира се, че ще приготвяме разни вкусотии. Всеки път имаме кулинарен конкурс, който е много добре уважен от младежката група участници в празника  Wink

# 583
  • Варна
sweetkids_mamа, страхотни дечица си имате, а и вие сте големи сладури.
Кабо Алма, много елегантна дама си и изглеждаш много млада. Направо не е за вярване, че имаш 4 големи деца.
Вие хубаво ги казахте нещата, ама на хората им е по-интересно къде да идат за нова година. 850 евро за 4 членно семейство за 5 дни в Анталия. За повече от 4 членно не съм чувала някай да предлага.

Варненски мами, колко сме? Не искате ли и ние да си спретнем нещо за Коледа.

# 584
  • София
С наближаването на предаването ставам все по-недоволна от представянето ни. Thinking Някак в такива интервюта разговорът отскача върху различни теми, човек не винаги успява да отдели в изказването си най-основните неща и ако репортерът реши да наблегне на нещо определено по свое усмотрение, лесно може да го представи в невярна светлина.
Всяко семейство е различно и е малко неуютно да си представителна "извадка" едва ли не на всички многодетни. Но ако не се харесаме, може да повторим опита в друго предаване. Mr. Green
Кабо, радвам се, че ще говориш и ти! Hug
Миленче, много си самокритична - представихте се чудесно! Напълнихте ми душата!!! Hug Hug
Цвети каза много важни неща, а докато говореше показваха снимки от един от празниците ни, което много ме вдъхнови за тазгодишното събиране! Peace

Ето запис на предаването:
Семействата с повече от две деца

Общи условия

Активация на акаунт