МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 109 948
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
ДИП,браво за агнето.Да се изпече цяло агне е много фина работа.Имаше период мъжът ми даваше курбан всеки първи май и знам за какво става въпрос.Аплодисменти!
Обаче как ми се прияде агънце!Добре,че от месец и седмица не съм вече бременна,но апетитът ми явно се е запазил същия.

# 556
Елиза и Адела са захранени днес PartyМалко по-добре са.Казаха,че скоро ще започнат да ги "тренират" да дишат сами,каквото и да означава това. Rolling Eyes
ДА, ДА, ДА!  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Извинете ме за нахлуването, но не се сдържах при тази хубава новина. А, ако е рекъл Бог, след години може да се присъединим към вашия страхотен отбор, момичета  Blush Да сте живи и здрави!   bouquet

# 557
  • Сандански
Теди видях за Марианка - тя ми е съученичка,много готин и фин човек Peace

Антониа явно не е до момче,момиче.Ама да са живи и здрави,майките им ще разтребват Peace

ДИП едно голяма БРАВО!!!Обичам да готвя,но с цяло агне си е цяло приключение!Дано са го оценили подобаващо компанията!

# 558
Пеши, да ти е жив издрав Кардам! (Нали знаеш, че ми е любимец:)) А с агнето - както си се засилила - да вземеш да повториш и с нас!  Wink

Лукаса, моята колежка води детето си на хокей на лед откакто беше 4-годишен, а сега вече е третокласник. Супер добре му се отразява - боледува рядко, физически е много добре развит и най-важното - тренировките са изтощителни и изпуска парата там. Ако сте близо до Зимния дворец, горещо ти препоръчвам да го запишеш в отбора на ЦСКА (треньорът е много добър).

Болничките да оздравяват! Мразя зимата!

Сузи, много са трогателни дечицата. Дано по-бързо се оправят нещата при вас, за да се притесняваш по-малко за ежедневните неща...

За разтребване не ми говорете. Болна тема. Mr. Green

Днес пак се обадиха от предаването на Ути. Много държат за изданието за Игнажден да включат многодетно семейство. Ще готви заедно с Ути и ще споделя свои рецепти. Хайде, навийте се! Ще е забавно!

# 559
  • София
Днес пак се обадиха от предаването на Ути. Много държат за изданието за Игнажден да включат многодетно семейство. Ще готви заедно с Ути и ще споделя свои рецепти. Хайде, навийте се! Ще е забавно!
Е, Пешеходката, де - пълнено агне и три деца - туй са си геройства, дето и Ути не ги може! Laughing

# 560
Здравейте  Hug  чета, чета, а все не намирам време да се включа. А и при нас няма кой знае какви интересни неща, като при вас.
Основно се наслаждавам на все още бебешорското при Изабела, защото вече започва да пълзи и ... знаете как е- основно лъскане на пода всеки ден.
Иван - с него си припомням изненадите на растежа. ха ха. Сега започва да говори и такива бисери ръси, започна редовно да пита "мамо защо" и естествено, не се задоволява с отговор "защото така"  Mr. Green Снощи реши да пробва дали проходилката ще издържи 15-те му килограма http://prikachi.com/images.php?images/356/3964356b.jpg Снощи я извадих и падна голямо рали в хола. бедна ми е фантазията какво ще се случи след месец, когато сложа Изабела там. Ще има леки свади ми се струва Simple Smile "ту мото" (това е мое).
Големият вече е доста самостоятелен, тази година не е на занималня и се учи да си организира времето сам. Как е при вас, казвате ли им още кога и какво да учат? До кога е нормално да го контролирам?

Спорен ден на всички

# 561
  • София
Големият вече е доста самостоятелен, тази година не е на занималня и се учи да си организира времето сам. Как е при вас, казвате ли им още кога и какво да учат? До кога е нормално да го контролирам?
Зависи от детето. Големият от малък сам се оправя, не се занимавам с него, даже не знам какво учи, но малкия е друга работа -  не проверя ли всяка тетрадка дали е написал домашните, не ми ли разкаже уроците да чуя с ушите си, че ги е научил - минава метър. Пробвах много пъти да го оставям сам да се контролира - не, не става работата - сега е пети клас и аз също съм в пети клас, в началото се ядосвах, но сега се забавлявам... Mr. Green  Както една приятелка ми каза - и да плачеш и да се смееш - не се променят нещата, така че по-добре да се смееш. Laughing

Хаха, намерих си бургаско кафенце в нета! Черпя компанията! Wink Hug

# 562
  • София
Лукаса, моята колежка води детето си на хокей на лед откакто беше 4-годишен, а сега вече е третокласник. Супер добре му се отразява - боледува рядко, физически е много добре развит и най-важното - тренировките са изтощителни и изпуска парата там. Ако сте близо до Зимния дворец, горещо ти препоръчвам да го запишеш в отбора на ЦСКА (треньорът е много добър).

Да, близо сме до Зимния дворец. Водихме го на зимна пързалка миналата година и го беше страх, но сега е по-голям, може и да му хареса. Ще отидем да гледаме някоя тренировка... но пък той е дребен и много слаб (представите ми за хокеистите са съвсем други  Laughing).

# 563
Ами то никой не очаква от него да стане хокеист със стъпването на пързалката. Simple Smile Дано да му хареса.

# 564
  • Sofia, Bulgaria
Утре ли щяхме да имаме удоволствието да видим едно многодетно мамче по БТВ-то  Wink ? Светнете ме,че нещо губя представа за времето напоследък  Embarassed. Нас вече ни даваха и много се надявам,който е успял да ни гледа да не е много разочарован. Иначе май почна да ми липсва камерата  Crazy и ако ме биваше в готвенето щях да се цаня при Утито  Mr. Green.Шегувкам се разбира се ............
Много се радвам,че двете малки борбени момиченца се подобряват.Дай боже много скоро да са в прегръдките на своята майчица.
Честито на празнувалите   bouquet
Аз съм в предрожденна треска.Каката скоро прави 18 и иска да е нещо запомнящо се и вълнуващо! Нещо различно!  Rolling Eyes Някакви идеи ?

# 565
Здравейте! От близо седмица и половина чета всичко в МНОГОДЕТНИ МАМИ. Толкова ми беше интересно,човек може да си помисли,че прелиства страниците на някой роман. И...точно когато стигнах 6 тема се оказа, че не мога да продължа по-нататък(нещо нямаше препратки за друга тема).Отчаянието ми беше огромно, но и това се яви своеобразен стимул да се престраша и регистрирам най-накрая тук. Трудно ми беше(нямам никакъв опит във форумите Embarassed но важното е че успях.
А сега към най-главното: аз съм майка на три дечица и бих желала да се присъединя към вас. Blush Ще се радвам да можем да обменяме опит(или по-скоро аз да черпя такъв от вас)

# 566
  • София
Emili A., в кой ден, кое предаване и в колко часа ви даваха вас, ако мога да ви гледам някъде на запис?  Peace  За 18 -тия си рожден ден щерката няма ли някакво специално желание или разчита на вас да я изненадате?  Heart Eyes

Добре си ни дошла, бургаска Приливна вълнаbouquet Разказвай ни ти за вас!  Hug

# 567
  • Варна
Ваня, ето тук можеш да го гледаш http://bnt.bg/bg/productions/92/edition/17200/apartamentyt_17_oktomvri_2011.
Емили, чудесно се представихте!
Утре кое предаване да гледаме?
Приливна вълна, добре дошла!

# 568
Емили, аз те гледах, беше мноооого хубаво! Представи се чудесно! Поздравления!
Аз за Ути не ставам, щото съм само с три  Wink, не че са ми малко де.... А пък от днес лудницата е пълна, имаме си три папагала - Чоко, Коко и Боко. Подарък за утрешния имен ден на мъжа ми. Чакам всеки момент да се върне от работа и да му ги подарим предварително, щото мислех да ги крия на остъклената терасата, но сега ми се видя студено и ми стана жал да не измръзнат, мислех и в банята, но се притесних да не се задушат нещо, а и ако се разпеят през нощта, ще ме издадат и за мазето се сетих, но пък там ако дойде някоя мишка, плъх или стане земетресение  Joy А бе въобще голяма емоция с тия папагали...... Дано само не ме изгони като му ги подаря  hahaha, че то големи вълнения бяха. На една приятелка баща й ми ги купи в събота от пазара в Подуене и ги гледа в тях до днес. Че аз няма как да се измъкна в събота сама.

А за празника за 3 декември какво става? Или аз нещо пак съм изпуснала........ Пак казвам, че мога да помагам и сладки вече съм си намислила, малко се колебая между тях и баница. А може ли и двете?

Хубава вечер от мен и стискайте палци да си спа у нас, а да не съм изгонена с папагалите пред блока... hahaha hahaha hahaha

# 569
  • Варна
Дани, много нестандартен подарък сте избрали. Убедена съм че ще си  къщи тази нощ. Joy

Общи условия

Активация на акаунт