МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 109 945
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Привет!

Минавам само да похваля днешните участници по бТВ, в Преди обед.......Кабо, Сладка, представянето ви бе на традиционното за вас високо ниво! Смятам,че Кабо успя да каже важни неща за малкото време, което и дадоха. Проблемът е, че винаги хубави неща се казват, но няма обратна връзка, за съжаление....От горе много добре знаят как стоят нещата......

Сладка, супер репортаж, точно включване по въпросите, децата много добре се представиха също - да ги поздравиш!

Снимките от срещите ме разчувстваха, признавам си.......Желая ви приятно изкарване на празника тази година! Peace

# 586
  • Варна
4 членно семейство за 5 дни в Анталия. За повече от 4 членно не съм чувала някай да предлага.
Peace

Наистина в един момент се оказва колко е стериотипно нашето общество, виждаш как всичко е съобразено с 4членното семейство, което е образец. Семейство с повече от четири члена у нас напрактика не се насърчава, което разбира се е жалко. Както и да е.

Кабо наистина много добре изглеждаш и много хубаво говориш   bouquet

Сладка мама , наистина сте много сладки и много мъдри !

Емили, толкова си себеотдайна и симпатична.

Деспина , аз съм за Варненска среща, но нямам никакъв опит в тизи организации.

# 587
  • Варна
 Peace

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 14:45 от Saly

# 588
Saly и аз не съм шофьор и адски много се ядосвам на себе си. Все се каня да се запиша на курсовете.
Иначе да ви разкажа за нас - синът ми е в 5 клас на 11 г., а каката а 9г в трети клас. И двамата тренират плуване вече повече от 5г. При баткото не остава вече особено много време за тренировки,но Мария ходи много редовно и усилено. Иначе ние с мъжът ми след доста умуване и семейни дебати се решихме и на трето дете. Това е Михаил който сега е на 1,4м. Чакан от всички у дома, глезен от всички. Засега си го гледам, мисля догодина да го пусна на ясла, ще си го гледам поне до 2г.

# 589
  • Варна
За съжаление за среща София ми идва доста далеч. Но за във Варна гласувам с двете ръце. Hug
Хубав ден момичета!

# 590
  • Варна
Минавам да поздравя Цвета и Сладка мама! Отлично се представихте, много ми беше приятно да видя Зори, Галето и батко им в действие!

# 591
Аууууу, момичета страхотни сте  Heart Eyes Изгледах и двете предавания с огромно удоволствие  Hug Малко е тъжно, че трябва да се прави специално предаване за да се представят такива семейства, и би било прекрасно, ако това стане едно нормално явление за българския ефир. Даже майка ми ми звъня на пожар да гледам какви интелигентни хора имат по три и повече деца ... впечатли се жената, и както нещо напоследък взех да влизам в някои малцинствени категории, покрай вас заблестях и аз  Mr. Green

Много ми хареса идеята за данъчните облекчения, дали изобщо някога ще доживеем реализирането й  Tired

# 592
И на мен ми доставиха огромно удоволствие и двете предавания, момичета!
Еми, много истинска, усмихната и позитивна си! Много ми хареса предаването с вас!

Кабо Алма, компетентна, точна и спокойна пред камерата! Много ми допадна интервюто! Искрени поздравления!

Суиткидс, не мога да не те похваля! Естествени и непринудени бяхте цялото семейство! Децата ви са невероятни сладури!

За 3.12. сме съгласни, но ако може часът да бъде 11.30 или по- късно, че ние не сме от София и ще ни бъде трудно да стигнем за по- ранен час. Аз мога да помогна за писмо до спонсори, ако може някаква подсказка от текста от предходни години на ЛС.

# 593
Здравейте,момичета,
с удоволствие гледах предаванията, Емили,Суйткидс, Кабо Алма-страхотни сте Simple Smile,

Честито на именниците, здраве и спокойствие им желая......

Приливна вълна, дай някакво инфо, може и да се познаваме....... Simple Smile

Хубав ден ,момичета Simple Smile

# 594
Момичета, благодаря ви за подкрепата и хубавите думи! Честно казано, сутринта бях много ядосана, защото подготовката на предаването отне сума ти време, предварителният разговор с редакторката беше поне един час, а накрая ни бяха сбутали в някакви мижави минутки, през които не може да се каже кой знае колко. Така нагласи трудно се променят. Само като видиш разпределението на времето в предаването, и ти става ясно какви са приоритетите в публичното пространство. Но пък се радвам, че участието на прекрасното семейство на сладката мама внесе оживление и ведрост. Прекрасни бяхте!  bouquet

Вече си имаме и семейство-участник при Ути. Да си каже, ако иска.  Wink Тайната така или иначе ще бъде разкрита на Игнажден. Grinning

# 595
  • Бургас
Страхотен репортаж!
Изгледах го с голямо вълнение,а децата сега го пускат отначало и пак,и пак!
Милен,Цвети,много добре се представихте.Нека хората да знаят,че не само циганите имат много деца.
Държавата е длъжница наистина на тези семейства,но тя е такава и за болните дечица,възрастните за голямо съжаление.
Аз даже малко си поплаках като гледах предаването,но не можах да се въздържа  като пуснаха снимките на племенниците ми като малки и сега.Довечера и свекървището ще идва и ще спретнем семейно кино.
Миленче,страшно се развълнувах,а децата направо подскачаха като видяха братовчедите си,особено Косето.Имаш едно  #2gunfire #2gunfire #2gunfire,задето си забранила на Косито компютъра.ЕХ,че лоша леля!
Целувки и още веднъж благодаря на Цвети и Суит за приятната емоция,която ни доставиха.

# 596
Знаех си аз, че многодетните родители, които гледах днес ще ги открия тук  Heart Eyes
Поздравления!Изглеждате и се представихте чудесно.
Аз също ще присъствам на 3-ти.Много искам да се запозная с вас, за да не сте ми само аватари  Laughing

# 597
  • София
Преди малко изгледах и двете предавания.
Емили  много си спокойна и самоуверена. Чудесно се представихте, много ми хареса.

sweetkids_mama - и вие се представихте супер, а дечицата ви се държаха чудесно. Поздрави.

Кабо Алма много верни неща каза, трябваше да ти дадат повече време.

Приливна вълна - добре дошла.

Аз понеже тези дни съм яхнала метлата, реших че ще отделя повече време на хобито си и довърших една от шапките и терлички на най-малкия син

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 11:44 от Lukasa & Te

# 598
  • София
Lukasa, разкошотийки - и детенцето и плетивата!!  smile3501

# 599
Lukasa, разкошотийки - и детенцето и плетивата!!  smile3501
Peaceстрахотни са.
И аз много харесах предаванията - поздравления. От както ви открих се чувствам наистина добре.Радвам се че не сме някакво изключение, че и нас ни гледат доста странно понякога, а редовният въпрос който ми задават е.. няма ли да има четвърто.

Общи условия

Активация на акаунт