Грижи за косата - 84 - място за всякакви въпроси

• 52 692
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Поне от това което съм прочела, знам че окончателно излекувани не съм срещала.
Понякога си отшумява и след това се появява отново...Така, че нищо не пречи да пробвате с водата ако не помогне, няма да навреди!
Успех! И сподели резултата...

# 631
  • в 1001-та нощ
deni_val   newsm78 никак не ми се вярва  newsm78 за съжаление, тук говорим за външна изява на процес, който протича в организма - дали е на психична основа (срес) или хормонално (шитовидна и/или полови жлези) .....или стомашно-чревно ....и т.н ..... солената вода - няма да повлияе  newsm78

според мен потърсете друг лекар - другаде  Peace

# 632
какво ползвате или сте ползвали за мазни корени и сухи краища?????фризьорка ми препоръча лореал профешънал.добри ли са?

# 633
Благодаря за отзивите, момичета  bouquet  bouquet
Ще се опитам да го навия за друг лекар, а през това време ще изпробваме и солената вода Mr. Green Както казва Feis дори и да не помогне, няма да навреди Grinning

# 634
какво ползвате или сте ползвали за мазни корени и сухи краища?????фризьорка ми препоръча лореал профешънал.добри ли са?

За мен са много добри  Peace

# 635
  • в 1001-та нощ
добри са по принцип, но са много продукти и не всеки е подходящ за всяка коса

трябва да избереш точните за теб, за да действат и да бъдеш доволна  Peace

# 636
Аз също много ги харесвам L'Oréal Professionnel , но наистина трябва да оцелиш точно тези , които са за твоята коса. На моята най-добре действа L'Oréal Professionnel Serie Expert Volume Expand Shampoo + L'Oréal Professionnel Serie Expert Liss Ultime Masque . Преди това ползвах интенс рипеър, пак е добре , но е за по-изтощене коси  Simple Smile

# 637
  • в 1001-та нощ
странна комбинация  newsm78 щампоан за обем и изглаждаща маска - ама щом ти харесва  newsm78 Hug

иначе Hug  Peace хубаво е правилните продукти да не се уцелват  Hug а да се подбират със знание  Hug

# 638
Момичета,знаете ли някаква вет.аптека,в която със сигурност има тривитаминол? Rolling Eyes Simple Smile

# 639
  • София
Момичета,знаете ли някаква вет.аптека,в която със сигурност има тривитаминол? Rolling Eyes Simple Smile
За кой град те интересува?

# 640
# 641
  • София
На Площад Славейков,точно прдължението на тази улица където е до Пенчо и Петко Славейкови има един зоомагазин,там има.
Също така и зоомагазина където е срещу мола на Стамболийски.
И от двете съм си купувала,не беше скоро и не знам дали все още има,но предполагам.

# 642
Мерси много,ще проверя в зоомагазина,точно на път ми е всеки ден.Тенк ю. Grinning  Flutter

# 643
Здравейте момичета.
Имам дълга и гъста коса.
Мия я през ден.
Много бързо се омазнява в корените, а в краищата е суха.
Моля ви посъветвайте ме с какви продукти да я мия, поддържам, как да разредя миенетата и как да направя така че да не ми се омазнява от сутринта до вечерта.
Благодаря.

# 644
Препоръчайте ми какво масло за коса да си взема. Правя си по една маска всяка седмица, използвала съм и съм доволна от бадемово, кокосово и стимулант за коса на Икаров. Косата ми е нормална- мия я 2 пъти седмично.

Общи условия

Активация на акаунт