Грижи за косата - 84 - място за всякакви въпроси

• 52 618
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • При децата ми
Какъв е този чичо Мичъл? Rolling Eyes

# 166
  • в 1001-та нощ
 Hug Heart Eyes
все така - с повече грижа за косата, за повече радост на окото  Peace

# 167
  • Перник
Какъв е този чичо Мичъл? Rolling Eyes

Спрей,който НАИСТИНА придава обем и държи прическата без да слепва и да утежнява:)  Peace

# 168
a.l.e.n.a отправям си молбата в тази тема - моля те би ли повторила за нас със по светлите косици  Simple Smile( нали русите по бавно схващаме ), как точно си изпичаш косъма без преса За това ставаше на въпрос в темата за професионалните серии за коса.
Неможах с търсачката да намеря старите ти постове за това.

# 169
a.l.e.n.a Имах предвид, дали е задължително да се пръска със стилизант, понеже ти писа, че той заключва влагата в косъма? В моя случай, ползвам маска след шампоана и после коприна в краищата.Това не е ли достатъчно или трябва задължително нещо да се пръсне по дължините? Да поясня, че сега лятото не ползвам сешоар и термопротектор.  bouquetИзвинявай, направо те побъркахме тука Confused

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 12:31 от Кукурича

# 170
pipi554, понеже ме помолиха няколко пъти да обясня на ЛС, ако искаш ще ти копирам съобщението си и ще ти го пратя. Хм?  Peace

# 171
  • София
pipi554, понеже ме помолиха няколко пъти да обясня на ЛС, ако искаш ще ти копирам съобщението си и ще ти го пратя. Хм?  Peace
и на мен, ако може   bouquet

# 172
Feeling ще ти бъда благодарна, но май сме много "маймунки на клона" не е ли по добре да го постнеш тук newsm78

# 173
Не знам. Принципно Алена ги е обяснявала тези неща. Не съм сигурна, че е много редно.  newsm78
Нека тя, ако има време и желание, да обясни подробно, пък и се справя по-добре.  Wink
Ако иска, може после и да прибави обясненията към първия пост.  Peace

Ще ти пусна кратка версия на обяснение на ЛС.  Peace

# 174
  • България <3
Имаше темичка за маслата, но не мога да я намеря, надявам се да не е проблем тук да питам Hug

Някой ползвал ли е кокосово или масло от жожоба??? Можете ли да кажете каква е вашата коса по принцип (тънка/ суха и т.н.) и какъв е бил ефекта от маслото (обем/блясък и т.н.). Много ще съм благодарна на отговори Peace Peace Peace Peace

# 175
Ето я темата за маслата:  Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=384815.0

Ползвала съм и двете масла, които си посочила.  Peace  Моите бяха на Икаров. В началото ги харесвах много, по-нататък се убедих, че не правят нищо съществено с косата ми - не са ми носили отрицателен ефект, но и не бяха нищо особено. Други масла за коса не съм ползвала и нямам широк поглед като цяло върху маслата.  Peace

# 176
Използвала съм масло от ший (на Икаров, в комбинация с вит. А и жълтък), по дължините и връхчетата, косата ми там е нормална, става много жива и лъскава.

# 177
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a Имах предвид, дали е задължително да се пръска със стилизант, понеже ти писа, че той заключва влагата в косъма? В моя случай, ползвам маска след шампоана и после коприна в краищата.Това не е ли достатъчно или трябва задължително нещо да се пръсне по дължините? Да поясня, че сега лятото не ползвам сешоар и термопротектор.  bouquetИзвинявай, направо те побъркахме тука Confused

достатъчно е  Peace ако не усещаш косата си дехидратирана и особено щом не обработваш с топлина  Peace

все пак аз бих заложила на лек финиш спрей - примерно двуфазния на лакме - толков ае лек, че все едно си пръснала с вода, а пази и мисля, е би го усетила позитивно

все пак  Hug може да пробваш в салон, който работи с Лакме  Peace

хидра - спреят на Лореал също е лек  Peace

pipi554, понеже ме помолиха няколко пъти да обясня на ЛС, ако искаш ще ти копирам съобщението си и ще ти го пратя. Хм?  Peace

благодаря много и аз  Hug Peace Heart Eyes Blush  bouquet

# 178
Момичета какво ще кажете за следното нещо: http://apteka.framar.bg/17000484/%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B0%D0%B8% … 0%BC%D0%BB-pfizer
Чували ли сте някакви отзиви за това?Препоръча ми го един дерматолог от Стара Загора.Каза,че косата се сгъстявала очевидно,но трябва да се ползва завинаги.

# 179
  • в 1001-та нощ
това не беше ли разтвор на миндоксил  Shocked Naughty Thinking Crossing Arms не си мъж все пак  newsm78

но все пак, лекар ти го е предложил  newsm78
аз лично бих заложила на други грижи, но все пак зависи и какъв е проблемът  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт