Грижи за косата - 84 - място за всякакви въпроси

• 52 566
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Feeling, когато си използвала Еxtra body daily boоst и си си изсушила косата нямаш ли усещането, че си използвала някакъв продукт за корените. Нямам предвид усещането за обем, а усещащ ли самия продукт?
Аз го усещам. Косата ми става твърда и все едно е пръскана с лак, а това не ми допада.  Confused
Но на обем наистина го докарва  Grinning
Със спрея на Kerastase не се получава толкова голям обем, но и не се усеща самия продукт.

# 151
О, да, имам го това усещане. За мен е нетипично, защото не съм ползвала до сега продукт за обем в корените, а лак ползвам веднъж годишно сигурно. Леко странно ми е, защото  естественото замърсяване на корена сякаш липсва, но ефектът е наистина забележим.  Grinning

# 152
Да кажа кое ми помогна страшно относно проблема за който бях писала преди дни:

Страхотно е,още след първото намазване спря да ме сърби кожата на главата,няма пърхот абе чувствам си косата невероятно добре Peace

# 153
Мацки, маската на Орзен с бира е божествена  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes До сега никога косата ми не е изглеждала така страхотно! Горещо я препоръчвам  Peace
а тази маска за определен тип коса ли е?Боядисана,суха или може за всяка?

По принцип е за боядисана коса, но смятам, че е подходяща за всяка коса  Peace

# 154
Да кажа кое ми помогна страшно относно проблема за който бях писала преди дни:

Страхотно е,още след първото намазване спря да ме сърби кожата на главата,няма пърхот абе чувствам си косата невероятно добре Peace

Не разбрах кое е(малък ми е монитора, пред лаптона съм). Би ли написала името.  newsm78

# 155
oriflame - hair anti dandruff scalp treatment

# 156
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a. същинско съкровище си   bouquet Мнооооого благодаря Simple Smile
Сега не я боядисвам, но се чудя дали да не я мацна с безамонячните на Лореал, белкем се поуплътни малко  Thinking

в никакъв случай  Naughty Thinking Crossing Arms , моля - не си убивай косата с боя  Naughty Thinking Crossing Arms

Hug Blush

за уплътняване - подходящите продкти за грижа към косата, а не боя  Peace

косата е фина или е изтъняла в следствие ан нещи (третиране, ЕГН ... )

# 157
  • в 1001-та нощ

Алена,виждам,че ти си с руса коса какви по вид продукти ползваш ти и ще ми кажеш ли за силно имивния шампоан?

шампоаните ми са или против косопад (нежни за скалпа и косъма) или хидро-липидни - терапевтични (за външния слой) - почти не се пенят, но измиват  Peace

маските - харесвам балансирани маски - да имат и масла и протеини, силикони, маслата за хидратиране, протеините - за възстановяване на изгубения кератин с боядисването, силиконите за гладкост

реконструктори с отмиване - харесвам маслените - органик

стилизантите - за дължините - любимото им е - течният реконструктор на джойко и после коприна; отгоре - стилизант за обем (спрей) и навсякъде термопротектор

силно-измивния шампоан е препоръчителен при омазняващ се скалп, ползване на много стилизанти с водно-неразтворими силикони и твърда вода

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 17:37 от a.l.e.n.a

# 158

Благодаря ти!   bouquet

# 159
  • в 1001-та нощ
Алена,а какъв трябва да бъде стилизанта?Може ли да е просто лак за коса от непрофесионална серия или не? И задължително ли е да се слага стилизант? Можеш ли да препоръчаш някои?  bouquet

стилизант за какво  newsm78 различен е според нуждите на косата, стилизирането, третирането, другите грижи  newsm78

Люляковa   Hug

Щях да забравя да "ударя" и аз едно рамо на Еxtra body daily boоst - принципно ми е гъста и с обем косата, но в корените много бързо се смачкваше. Откакто го ползвам няма мачкане от къпане до къпане.  Peace  Много съм доволна.  Heart Eyes

Heart Eyes

Feeling, аз да си кажа не вярвам, че косата може да си ускори растежа с каквото и да е било. Това е генетично. Само, ако по някакви причини растежът се е забавил, може да се върнат естествените темпове.

Витамините за коса, които приемам обикновено правят косата ми по-здрава и лъскава, но не и да расте по-бързо. Такива с по 4 -6 см на месец, които се изказват по форумите, не им вярвам, няма как  Peace

Благодаря за споделеното мнение!  Hug
В интерес на истината се зачудих какво толкова съм се затръшкала  newsm78  Нали расте, не е спряла, просто е малко по-бавничко.  Peace  Пък и най-важното е, че вече я отглеждам здрава.   Hug

Peace и аз съм имала такива периоди - съдя по корените преди боя - имала съм периоди, в които след 3-4 дена се виждат и до 7-10 дни съм за боя - едва съм дочаквала поне 2 седмици

в други случаи и 3-4 седмици съм изкарвала  Peace

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 17:36 от a.l.e.n.a

# 160

Благодаря ти!   bouquet

пропуснала съм да напиша hair X......и аз не го видях  Blush

http://www.oriflame.me.uk/hair/anti_dandruff.html

# 161

Алена,виждам,че ти си с руса коса какви по вид продукти ползваш ти и ще ми кажеш ли за силно имивния шампоан?

шампоаните ми са или против косопад (нежни за скалпа и косъма) или хидро-липидни - терапевтични (за външния слой) - почти не се пенят, но измиват  Peace

маските - харесвам балансирани маски - да имат и масла и протеини, силикони, маслата за хидратиране, протеините - за възстановяване на изгубения кератин с боядисването, силиконите за гладкост

реконструктори с отмиване - харесвам маслените - органик

стилизантите - за дължините - любимото им е - течният реконструктор на джойко и после коприна; отгоре - стилизант за обем (спрей) и навсякъде термопротектор

силно-измивния шампоан е препоръчителен при омазняващ се скалп, ползване на много стилизанти с водно-неразтворими силикони и твърда вода

Имаш косопад или ползваш шампоана,защото е нежен за скалпа?Питам,за да разбера дали може да се ползва продукт за косопад без да имаш и подобна комбинация?

# 162
Люляковa   Hug

Щях да забравя да "ударя" и аз едно рамо на Еxtra body daily boоst - принципно ми е гъста и с обем косата, но в корените много бързо се смачкваше. Откакто го ползвам няма мачкане от къпане до къпане.  Peace  Много съм доволна.  Heart Eyes

Ще взема и аз да се навия да пробвай спрей за обем, досега никога не съм пробвала такова нещо  Crazy

# 163
  • в 1001-та нощ
Ми хайде де   bigdance2

БадеМ няма никакъв косопад, дори напротив, ползвам ги именно, защото са нежни; принципно има и друг тип протио-косопадни щампоани, които са дразнещи скалпа - с цел да провокират кръвоснабдявване в областта на скалпа  Peace ; тези, които ползвам не са такива - а терапевтични и професионални  Peace

и шампоанът за обем на Лакме  Peace - нямам никакво омазняване или усещане за неизмито (вярвам на реакцията на Бадем, но предполагам е следствие на комбинацията от други продукти  Peace ) и най-учудващото е, че наистина ми вкара обем - въпреки след това - маската (Лумино контраст - маслена), коприна и т.н.  newsm78

по-нататък може да опитам и други продукти в серията  Peace

# 164
  • Перник
Момичета,добро утро...тичам с всичка сила до компютъра да напиша,че този чичо Мичъл прави чудеса в комбинация с дифузера....... Crazy винаги когато съм се правела с дифузер,дължините стават вълнообразни но в корена няма никакъв обем,а сега направо ще припадна Flutter
Още веднъж БЛАГОДАРЯ на a.l.e.n.a. защото от нея научих за този продукт   bouquet

Сега ще копна поста и в темата за професионалните серии,та и там да се похваля:)

Общи условия

Активация на акаунт