Грижи за косата - 84 - място за всякакви въпроси

• 52 566
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • в 1001-та нощ
ако продължаваш да си недоволна от шампоана - аз ще го взема, не се притеснявай  Peace

пиши ми на лични, като вземеш решението  Peace

# 91
И аз имам въпрос. Към приемащите добавки за коса - пия Биотин 5мг. вече месец и десет дни, но ефект не бих казала, че забелязвам кой знае какъв. Косата ми си расте с обичайните темпове.  newsm78
Та въпросът ми е - вие кога забелязахте ускоряване в растежа, новоизрастнали косми и пр.?
Не мисля, че прибързвам, все пак клоня към месец и половина вече.
  newsm78  Моля, внесете малко яснота!  Hug

П.С.  Биотинът е този:  http://www.iherb.com/Country-Life-High-Potency-Biotin-5-mg-120-V … ie-Caps/6388?at=0

# 92
И аз имам въпрос. Към приемащите добавки за коса - пия Биотин 5мг. вече месец и десет дни, но ефект не бих казала, че забелязвам кой знае какъв. Косата ми си расте с обичайните темпове.  newsm78
Та въпросът ми е - вие кога забелязахте ускоряване в растежа, новоизрастнали косми и пр.?
Не мисля, че прибързвам, все пак клоня към месец и половина вече.
  newsm78  Моля, внесете малко яснота!  Hug

П.С.  Биотинът е този:  http://www.iherb.com/Country-Life-High-Potency-Biotin-5-mg-120-V … ie-Caps/6388?at=0

Като стана дума за добавки за коса - и аз с едън въпрос (не знам дали е за тук, но все пак... Embarassed) . Много съм обмисляла да пия добавки за коса, дори си купих Мерц, но така и не се престраших. Кажете честно, увеличават ли апетита и  напълнява ли се от витамините за коса? 

# 93
Бадем, стимулантът на Икаров на мен ми действа по същия начин - слепва ми се косата, стои мазна, ужас е  Rolling Eyes

А и по принцип, не знам защо, но шампоан за обем на мен не ми е действал никога  newsm78 последният ми горчив опит беше с това
http://www.escentual.com/images/product/schwarzkopf019/0001/schw … 0001-zoomProd.png
 жестоко ми се олющи скалпа  Crazy

ако някой иска да предложи нещо изпитано, защото и мен ме интересува темата   Blush

# 94
  • в 1001-та нощ
шампоанът няма да направи обем, прави го стилизанта, а шампоанът само подготвя косата  Peace и разбира се - всичко е комплекс от фактори и всеки е от значение  Hug

wackamotto - не съм напълнявала от добавки за коса, но така ми действат вит. от гр.Б

# 95
Бадем, стимулантът на Икаров на мен ми действа по същия начин - слепва ми се косата, стои мазна, ужас е  Rolling Eyes

А и по принцип, не знам защо, но шампоан за обем на мен не ми е действал никога  newsm78 последният ми горчив опит беше с това
http://www.escentual.com/images/product/schwarzkopf019/0001/schw … 0001-zoomProd.png
 жестоко ми се олющи скалпа  Crazy

ако някой иска да предложи нещо изпитано, защото и мен ме интересува темата   Blush
А можеш ли да опишеш каква ти е косата,искам да разбера някой с моя тип коса от кой шампоан е доволен  Blush

# 96
  • София
wackamotto, повечето добавки за коса и нокти съдържат Вит В - биотина е В7. Повечето мои познати, които не са природно слаби, се оплакват , че пълнеят от мултивитамини  Confused

# 97
Стимулантът за коса на Икаров е една илюзия за душата. Няма как  косата да започне да расте по-бързо от него  Grinning

Feeling, аз да си кажа не вярвам, че косата може да си ускори растежа с каквото и да е било. Това е генетично. Само, ако по някакви причини растежът се е забавил, може да се върнат естествените темпове.

Витамините за коса, които приемам обикновено правят косата ми по-здрава и лъскава, но не и да расте по-бързо. Такива с по 4 -6 см на месец, които се изказват по форумите, не им вярвам, няма как  Peace

# 98
Току що си поръчах тези
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1806717 … ame=STRK:MEWNX:IT
 smile3508
Препоръчайте маска за мазни корени, сухи краища, черна коса, дълга. Ползвам Форс Вектор на Лореал(шампоана), не съм никак доволна. поръчах си го защото изведнъж косата ми стана суха, след като спрях да ползвам за няколко месеца професионални шампоани.Косата ми остана суха, може да е от това, че нямам хубава маска, но преди това ползвах Тотал рипеър и ми стана като коприна косата, само от шампоана, направо беше като от реклама на шампоан за коса Grinning Съжалявам, че го взех този, че и 1500мл. си го разделихме с една приятелка, има да се къпя... Laughing
А възможно ли е косата ми да е суха в краищата от това, че постоянно я усуквам в някакви кокове, които я пречупват по краищата? Май сама си отговорих, вие как си носите косите в топлото, покрай децата и когато спите?

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 10:45 от Кукурича

# 99
Ами аз вечер спя със спусната коса, въпреки че е дълга и половината доста често ме скубе. Но ако я връзвам и вечер(дори и хлабаво), ме боли скалпа на сутринта.
Лятото искам, не искам я държа в повечето случаи вързана. Ако е пусната не я понасям, става ми още по топло.

И аз обичам да си правя такива кокове, още повече, че като я пусна и се е начупила много красиво.  Simple Smile

# 100
elly_elly Hug аз винаги слагах готова маска след измиването на тривитаминола и резултата беше добар,тоест неми навреди с нищо Peace

Благодаря за инфото момичета!  Ще споделя резултати след известно време  Crazy Hug Hug Hug

# 101
Eто ги обещаните снимки  Simple Smile

Това е първата четка, която не ми скубе косата:

Тази четка е направена изцяло от един материал и беше значително по-скъпа от другата.

А това е скубещата четка:

При мястото обозначено със стрелка, се омотават косми и се заклещват. Резултатът е скубане на косата. 

Скубеща четка имам и на  Loreal Professional, но някъде изчезна тази четка.  Беше ми подарък от златна рибка.

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 14:59 от B & C

# 102
  • в.преслав
И аз се продухвам със "скубещата" четка,само,че на мен космите ми се заплитат между дръжката и самите косми.Редовно ми се  проскубва по сноп косми,колкото и да внимавам.Иначе е на Шварцкопф и е доста широка.Имах и като показаната,но и се счупи дръжката.С две думи-наистина са много скубещи.За това и аз сега съм в чуденка каква да си взема. newsm78

# 103
Моето мнение е, че колкото по-евтина е една четка, то толкова повече скубе, но високата цена също не е гаранция за качество.  Confused

# 104
А можеш ли да опишеш каква ти е косата,искам да разбера някой с моя тип коса от кой шампоан е доволен  Blush

БадеМ, косата ми е кестенява, небоядисвана, третирана само с преса, но не особено често, малко под раменте, скалпът ми е чувствителен, мазна е в корените, по дължините е окей, връхчетата редовно ги подстригвам и са добре също. Цъфти рядко. В момента ме държи все още следродилния косопад. Косъмът ми е не особено дебел, не и съвсем фин, косата ми в здравия си вид изглежда плътна. А прическата ми е - съвсем равна, без етажи и филирания.

Била съм доволна от малко шампоани и като че ли все за кратко, не помня да съм успяла с нещо да намаля омазняването на скалпа, по-скоро се старая да подхранвам дължините, за да не губят блясък от честото миене на косата.

Алена, имах предвид не само шампоан, и стилизант бих използвала, ако може обаче да е за чувствителен скалп  Confused

Покрай детето косата ми е почти постоянно на опашка или в небрежен кок, не я харесвам вързана (тя и иначе стои сплескана  Laughing ), но в момента малкият много ме скубе и нямам избор, иначе с удоволствие бих я отрязала на късо каре с бретон  Flutter

Понякога се чудя дали липсата на обем след изсушаване на косата не се дължи и на продължителното носене на опашка Thinking

Общи условия

Активация на акаунт