на мен днес ми е последния ден от отпуската, от понеделник пак се започва.
Взехме си Рали, това лято си откара почти 2 месеца без нас, сега е една черна, черна, като натурално шоколадче е
Хич не й се ще да започва градината, но няма как. Ходихме до морето за 4 дена, на Поморие. Уцелихме много хубаво време и си изкарахме добре.
Тези два дена си имаме задачки с нея - да я подстрижат, да сложим ваксина, днес сме и на профилактичен преглед при зъболекарката...и така си изкарваме. Най-важното беше да отидем и до Джъмбо
Боги, на страхотно място се били, много ми хареса, снимките са страхотни.
Нинче, браво на малкия ученик, все така да е. В нашата градина не е имало такъв масов рев, имаше само 1-2 дечица, но бързо се адаптираха и те.
Хубаво да си изкараш в Созопол и да си починеш.
, мама го взе за 3 дни на вилата, но без кабелна му е скучно и искаше да се прибира) 
И още по-горките родители...
Абе, тотален удар по самочувствието. И накрая не ме насочи към никакъв специалист, а аз камо ли не ще умиргам. Та кажете, Аля и Таня, как е възможно аз да не ям масло, маргарин, нон-стоп шоколади, да вървя по 7 км на ден и холестеролът ми да е завишен, а моята половинка му дай само майонези и чипсове и не стига, че е слаб, ами и холестерол няма. И за какъв синдром ми говори, като моето кръвно е 90/60 - бетон, никой не може да ме ядоса 
, много хубава Мирела, пък и снимана с мой любимец 

!
)