Отговори
# 150
Добро утро,
на мен днес ми е последния ден от отпуската, от понеделник пак се започва.

Взехме си Рали, това лято си откара почти 2 месеца без нас, сега е една черна, черна, като натурално шоколадче е  Grinning Хич не й се ще да започва градината, но няма как.
Ходихме до морето за 4 дена, на Поморие. Уцелихме много хубаво време и си изкарахме добре.
Тези два дена си имаме задачки с нея - да я подстрижат, да сложим ваксина, днес сме и на профилактичен преглед при зъболекарката...и така си изкарваме. Най-важното беше да отидем и до Джъмбо  Laughing

Боги, на страхотно място се били, много ми хареса, снимките са страхотни.

Нинче, браво на малкия ученик, все така да е. В нашата градина не е имало такъв масов рев, имаше само 1-2 дечица, но бързо се адаптираха и те.
Хубаво да си изкараш в Созопол и да си починеш.

# 151
  • Варна, България
Здравейте!
О, Ели, край с отпуската, значи?!  Mr. Green Всичко хубаво си има край...
Радвам се за Рали, сладкото шоколадче - тя е шампион по ходене, а и като има кой да я води тук-там е перфектно
(аз не мога да се похваля със същото - свекърите не могат да носят отговорност  Crazy, мама го взе за 3 дни на вилата, но без кабелна му е скучно и искаше да се прибира)
Така че си е с нас навсякъде

Това местенце Шерба преди беше хижа от комунистически тип, ама какви веселби сме правили... Жестоко размазване - тогава всички бяхме фрии  bowuu
Сега го е взел някакъв варненски строителен бос и е доста пипнато, нямам забележки - вече се води Еко-комплекс, има СПА център (по женски причини не успях да го посетя).

Сега вече погледът ми е в дата 24, когато отлитаме за Турция.
И ние доста походихме това лято - не мога да се оплача.

И аз мисля др седмица да му сложа ваксината, че да е готов за Турция.

Нинка, приятно в Созопол  Laughing
Браво на Никола - все така да е!
Труден е адаптационния период... горките дечица  Sad И още по-горките родители...

Моята шефка е на стаж със студенти в Москва и аз лежерно разпускам  Laughing Кеееееееееееф

Хайде, поразпишете се  Wink

# 152
  • София
Здравейте, дами! Радвам се, че има раздвижване в темата. Аз, пък, на 06.09 се спънах в един бордюр и така си фраснах лявата ръка и дясното коляно ... слава Богу няма нищо счупено, натъртено и евентуално пукнато - да. Сега съм бинтована и охлузена и будя съжаление у колегите  Mr. Green. Същевременно си направих и профилактични изследвания кръв и урина. Като резултат, това което не е в норма е холестеролът - 5,9. Отивам при Джи Пи-то за разчитане и попадам на един образ, който го замества и като ме почна: "Вашият организъм е напълно задръстен. Вие сте с метаболитен синдром, дебела сте (което не  е лъжа), кожата Ви е повяхнала, няма свежест, трябва да станете вегетарианка, да Ви махна цялата електроника по Вас, часовника и ще се оправите. Но Вие няма да се съгласите и няма смисъл. И Вие къде сте родена? А-ха, ми те там са бъбречните заболявания".  #Crazy Абе, тотален удар по самочувствието. И накрая не ме насочи към никакъв специалист, а аз камо ли не ще умиргам. Та кажете, Аля и Таня, как е възможно аз да не ям масло, маргарин, нон-стоп шоколади, да вървя по 7 км на ден и холестеролът ми да е завишен, а моята половинка му дай само майонези и чипсове и не стига, че е слаб, ами и холестерол няма. И за какъв синдром ми говори, като моето кръвно е 90/60 - бетон, никой не може да ме ядоса  Laughing. Гликираният хемоглобин ми е 5,8% (норма 6% за здрави хора). Та, скъпи приятелки, дайте някакви съвети за прочистване на организма, за да не се гътна млада и зелена  Mr. Green.
Апропо, докторът не беше въобще елегантен.
Лек ден на всички и пишете по-често!

# 153
охоооо...раздвижване в темата БравуС Hug
Аз пък да ви кажа си имах гости на 6ти. И то не кой да е...ами Дринка, Пепи и Ники Mr. Green много за кратко - има няма час-два...ама пък ни заредиха с много весело настроение!
Иначе лятото...свърши. За нас започна ученическата кампания. И сега...зареждаме , аписваме, продаваме...
Днес ми докараха и новата цифрова машина в офиса. Те всъщност вчера ядокараха ама днес я инсталираха. Ядове и гайлета с тез техници - колкот щеш! Ама то кога не е било така.
Мирела ходи в Гърци я и в Германия това лято. Изкара си чудесно и на двата фестивала. А миналият ден откриха новият център на града.
Ето пресни топли снимки на щерката от откриването
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/305418_2249306005 … _1695455154_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/303545_2238099245 … 162_1615002_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/304903_2240676069 … 312_7071129_n.jpg
това е пък от Димитровград
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/300547_2240541946 … 0020_233830_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/299402_2240543866 … 025_7113868_n.jpg

# 154
  • София
Ей, девойки, много сте писали  Mr. Green
Нинка, приятна почивка  Hug
Ели, хубав ли беше хотела, храната? Дай малко снимки....
Джули, ти по-често виждаш Ади, отколкото аз  Crossing Arms , много хубава Мирела, пък и снимана с мой любимец  Peace
Миме, лошо това с падането....ама се случва....За холестерола, сега е времето на орехите, хубаво е да ядеш всеки ден, повече морска риба, без много яйца и месо. Ако обичаш зеленчуци и бобови - ето ти повод да похапваш от тях повече. От аптеката можеш да си вземеш омега 3-6-9.
Боги, приятно изкарване без шефка  Laughing

Аз да ви се похваля, че мама си дойде днес, ще бъде месец в БГ.
Наско ми е готов за 1я учебен ден, снощи мина РС, запозна се с класната си. От градината 8 деца ще бъдат в този клас. Няма да липсват приятели. Дано се справи порасналото ми момче. Догодина ще ми е по-лесно, едно, че ще съм ветеран, друго, че Вал ми е по-оправна.
Утре заминаваме малко при майка ми, ще си дойдем за 15.09.

# 155
  • Варна, България
Честит първи учебен ден! Най-вече на Наско!
Много успехи, да се чувства добре и да трупа знания!  Laughing
Танче, ще разказваш - че и нас това ни чака  Wink

Сами днес много ентусиазиран и доволен отиде на градина - с прическа, парфюм, нова ризка, балони, цветя и бонбони...
Имаха тържество на двора - оставих фотото на госпожата, дано да е снимала  Laughing
ще видим довечера.
Чудя се как да отбележим празника  newsm78

Джулка, браво на нашата гордост Мирелка!   bouquet

Последна редакция: чт, 15 сеп 2011, 15:38 от voltage13

# 156
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН!
Дано е на късмет за всички дечица!

Вълнението в нашата къщурка тази сутрин бе голямо - аз изваях бойна организация и всичко мина по план. Преската не бе особено очарован от тръгването за градина, но сме доволни.

Голям ден, прекрасен ден!
И много слънчев и прекрасен!

# 157
  • Варна, България
Светле, ти с плановете си ни ясна...  Mr. Green

Нади, честит празник и на теб! Как са "твоите" деца?

Аз реших - ще го вземем към 17 часа с малък подарък, почерпка в сладкарница Крамер (до нас) и беж към ТВ мама да гледа волейбола  bowuu

# 158
Здравейте и от мен...

Напоследък ама хич ме няма, но...нямам оправдание в интерес на истината....

Дребния го засилих на ясла, покрай него са едни Радини вълнения, как плаче, колко плаче, редуваме се кой и как да го вземе, все още се справяме с помощ от бавачката, но скоро няма да е така. Коко си е на градина, почнаха и басейна и с него едни емоции..Станал е все по разсъдлив и все едни умнотии вкарва, дето като ги чуя се питам дали да се смея или да продължа с караницата...Отделно, че е станал много нервен или вика и крещи или плаче...Не знам на какво да го отдам, прекарваме цялото време извън градината заедно, при нашите ходи веднъж в седмицата само за нощувка, даже и през деня не е там. Приказваме си доста, не е да заврян в телевизора или в компютъра....

За мое съжаление след 2-3 седмици спирам работа...Бях досега по заместване и за съжаление отпуските свършиха, доста гадно - цяло лято бях в тази група и сега определено ще ми липсват и децата и работата. Искам да си почина малко да заредя батериите, но от друга страна се надявах да остана. Знам, че само търпение се иска от моя страна, но.....всичко си има граници. Едната ми колежка си е баш пенсионерка и е назначена понеже няма човек, като сама си е казала, че в момент на поява на млад човек отстъпва мястото...Ми ето ме, ама не я чувам да иска да си ходи....Евентуално от нова година ще съм аз там, ако не се сети по-рано, че и е време вече...Притеснявам се, че и тези деца ще почнат с нея годината и могат родителите да не искат да я сменят по средата на учебна година и то най-важната за тях...Бих ги разбрала разбира се...

Отделно днес за първи път получих цветя в качеството си на учител и ми е колкото приятно и мило, толкова и криво, че ще спирам работа...

Имахме в градината страхотно тържество - много хубав театър и всички деца се забваляваха, песни и балони и цветя и танци...Не мога да опиша колко ми беше вълнуващо да си гледам децата....

# 159
Честит първи учебен ден на всички дечица и особено на Наско! Танче, как мина? Снимки?

В нашата детска изобщо не се е усетило като първи учебен ден, повечето деца си ходят от началото на месеца, а да не говорим, че тази година градината не е и почивала.

Наде, жалко, че така се е получило, но не се ядосвай, тъкмо ще си починеш малко до НГ и след това с нови сили.  Hug

# 160
  • София
Честит имен ден на днешните именици! Нека вярата, надеждата, любовта и мъдростта винаги са с вас!

# 161
Честит рожден шести  ден на Камен и Стоян!
Пожелавам им щастливо детство, много усмивки, детски смях и страхотен рожден ден!
Живе, да са ти живи и здрави момчетата!

Честит празник и на всички именици! Носете имената си с гордост!

Събота...събота, на работа.....а така ми се размотава в къщи..по пижама....

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 11:24 от Гея

# 162
  • София
Ей, вярно бе  doh !
ЧРД на Стоян и Камен! Пожелавам им всички техни детски мечти да се сбъднат![/size][/color][/i][/color][/size]
И на нас вкъщи не ни се отиваше на работа и детска градина днес. Преслава мрънкоти цяла сутрин и накрая попита: "Е, добре де, мамо, как да си представя, че днес пак е петък?"
Аз пак съм влязла в някаква серия да повреждам електроуреди  Mr. Green. След като изгорих гофретника, изгорих и фурната. Добре, че имам мъж инженер и всичко ми поправи човекът!

# 163
  • Варна, България
ЧЕСТИТ 6-ти РОЖДЕН ДЕН на СЛАДУРИТЕ СТОЯН И КАМЕН!
Пожелавам им много успехи, игри и забавления! И да са здравички!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА РАЙЧЕВА!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!
Нека надеждата бъде вяра която да ражда любов!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СОФИЯНЦИ! Вие що сте на работа?
Във Варна и Бургас дните ги обявяват за празнични и не се работи  Laughing

Днес оставих Сами вкъщи да се гледат по мъжки.  Mr. Green
Свекър ми е Любомир и днес ще се чеприм навън  Wink

Миме, айде край с тази серия - остави инДЖИнера да почива  Crazy

По този повод моя мъж ми разказва следното:
"Жена на капитан мърмори - поправи това, поправи онова...
Той: Да си беше намерила механик. На мен ми донеси бинокъла на задната тераса"
(същото важи и за  нашата къща  hahaha )

Нади, обикновено хората на приказки са много силни, особено, когато стане въпрос за отстъпване на работно място.
Предполагам колко ти е криво, дано да успеят да се уредят нещата  Hug
Не може ли някой от ръководството да й намекне?

На Боби бързо адаптиране!  Hug

Всички са така - сръдливи и обидчиви, ама ще мине. Трябва да им намираме цаката. А бисИрите - просто да пАдлудееш.

В неделя двамата със Страхил го увещаваме да си прибира играчките от кухнята и да си ляга, това Н-пъти. Вместо това той носи цялата си кутия бакугани и ги изсипва на земята, ние и двамата в хор го почваме.
Отговорът "Вие двамата вземете се успокойте малко, какво се се развикали като..." следва ядосано излизане от стаята. Двамата със Страхил се споглеждаме и избухваме в луд смях. 
(Край на сцената)

# 164
Честит Рожден Ден на порасналите момчета - Камен и Стоян!!!

И на Райчева също да и е честит денят и много здраве и късмет и послушни дечица Hug

Боги и при нас Коко е на същата вълна, ти като ми викаш и аз ще ти викам; и аз вече ще започна да се държа грубо с теб и да те наказвам; успокойте се де, до кога ще ми нервничите. Все такива бисери, дето продължавам да си мисля, че аз не съм си позволявала да ги казвам на моите родители  Thinking

Днес ми беше последен ден с тази госпожа и представете си как ме гледа съчувствено и ми казва - ми то в тази градина няма хора за пенсиониране, дано поне за заместване да те викат по често.....Тя, пенсионерката му с пенсионерка.....

Общи условия

Активация на акаунт