Всички празнуващи, които съм пропуснала, да се чувстват поздравени и подобаващо нацелувани!
Ние като цяло сме добре. Пешко тръгна на градина още от началото на септември, та не сме забелязали нещо по специално за първия ден. Освен това по старо правило в нашата градина ремонтите вървят поне до края на октомври. Та всичко е на вили и могили. Напуснаха и двете ни учителки, та сега сме с нови. Преди поне едната си беше за постоянно, а сега... и двете накуп се сменят.
Сега и аз като в градината... планирам лееек ремонт вкъщи. Тази седмица идва архитект да мисли тука за преграждане, врати, мебели. Очаквам скоро къщата да заприлича на стоителна площадка.
В работата е яко гърч, проекти разни и разнообразни, командировки и пътувания... по-другата седмица съм в Пловдив на панаира.
Ей така си минават дните, седмиците и времето неусетно отлита.
Много ми се иска да се съберем и да си спретнем една есенна срещичка. Да обсъдим училищата, кой, какво и къде, да пийнем по една ракийка и да се повеселим. Подозирам че ще остане за Октомври, предвид предстоящите почивни дни. Ние няма да пътуваме този път, така че сме свободни за срещи по паркове и градинки.
Приемам предложения всякакви!
Хайде приятна неделя и много прегръдки!

За таксата от 60 лв на месец никой не е казал нищо, освен, че сега вече нямаме право на 30-те дни по домашни причини, а само по медицински причини може да отсъстват, т.е. всеки ден там/дай Боже да са здрави/=60лв

- скоро едно планирано бебенце!
!