Отговори
# 165
  • София - Младост 1А
Хелоу, хелоу. И моята персона не се е вясвала от сто години... ама време не остава.

Всички празнуващи, които съм пропуснала, да се чувстват поздравени и подобаващо нацелувани!

Ние като цяло сме добре. Пешко тръгна на градина още от началото на септември, та не сме забелязали нещо по специално за първия ден. Освен това по старо правило в нашата градина ремонтите вървят поне до края на октомври. Та всичко е на вили и могили. Напуснаха и двете ни учителки, та сега сме с нови. Преди поне едната си беше за постоянно, а сега... и двете накуп се сменят.
Сега и аз като в градината... планирам лееек ремонт вкъщи. Тази седмица идва архитект да мисли тука за преграждане, врати, мебели. Очаквам скоро къщата да заприлича на стоителна площадка.
В работата е яко гърч, проекти разни и разнообразни, командировки и пътувания... по-другата седмица съм в Пловдив на панаира.
Ей така си минават дните, седмиците и времето неусетно отлита.

Много ми се иска да се съберем и да си спретнем една есенна срещичка. Да обсъдим училищата, кой, какво и къде, да пийнем по една ракийка и да се повеселим. Подозирам че ще остане за Октомври, предвид предстоящите почивни дни. Ние няма да пътуваме този път, така че сме свободни за срещи по паркове и градинки.
Приемам предложения всякакви!

Хайде приятна неделя и много прегръдки!

# 166
  • Варна, България
Привет, милички!
Ади, бързо завършване на планирания ремонт!

На тръни съм за почивката в Турция предвид това, че ще пътуваме с Алма тур.
Дано всичко да е наред, че Сами така я чака!  Praynig

Имам молба към момичетата от Варна - ако може някой да ми услужи с голям пътнически куфар.
На Страхил му откраднаха неговия.
Бензиностанции ОМВ правят кампания за куфари Самсонайт (талони + доплащане от нас) и ние ще си купим, но започват на 27.09 и затова няма смисъл да купуваме преди това.
Ще съм много благодарна!  Hug

# 167
Боги, сори не мога да помогна.. Това ми е в писмото за дядо Коледа, ама дали ще огрее и тази година. Имаме само чанти, но куфар не...
Дано наистина да нямате проблеми с почивката, дори не мога и да си представя какъв ужас е да се притесняваш и да го мислиш толкова време...

Ние пък да се похваля, че си направихме романтичен уикенд с Дражко. Оставихме децата при нашите и бегом след работа. Планирахме южно черноморие - Приморско, Несебър и т.н., но закъсняхме с тръгването и се озовахме в Обзор в комплекс Мирамар. Голяма красота, не е супер лукс, но прилично луксозно, чисто и като за деца супер. Е, вярно че в сезона си е доста скъпо, но го сравних с офертите в сезон за Анталия и се оказа, че цената е същата, но си спестяваш пътуването със самолет и всички пътнически разправии, а както сме и с две деца съвсем нагорно би ни дошло едно по-дълго пътуване. Та сега обмисляме посещение следващото лято, а ако успеем да си намерим и някакви оферта от типа, плащане всичко в брой може и да ни намалят някой друг лев...
Цял ден лежахме на басейна с питие в ръка, ужасно сме изгорели - точно като не видели слънце, тишината и липсата на моите деца определено ме заредиха с положителна енергия.
Е, днес се приземих с друга група и нови хлапета и всякакви привички и характери нови и непознати до момента, но....Успокоявам се, че ще е за кратко и после почивка...

# 168
  • Варна, България
Нади, честити ти нови дечица  Hug Видя ли,че не чака до Нова година  Laughing коя група са?

Браво за уикенда, прозвуча мнооооооооого романтично.  Grinning

Колкото до куфара - бих предпочела да ми заемат някой не скъп, за да не го мисля, просто обикновен куфар  Rolling Eyes

# 169
Ами не, с тези деца съм само до началото на октомври, просто замествам тяхната учителка и после съм си пак без работа - грубо казано...

Да се редактирам, попадна ми тема тук във форума, че предучилищната група била безплатна. Някой нещо по въпроса, не че ще тръгна да споря, достатъчно ми е че ги хранят по пет пъти на ден вече, а също и че ходи на басейн, но...Зачудих се и аз дали или е редно да се плаща тази такса...

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 14:29 от Nadina

# 170
  • Варна, България
може би предучилщната В УЧИЛИЩЕ ?!  newsm78

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 15:13 от voltage13

# 171
В смисъл, че изобщо предучилищната дали в училище или дг била безплатна, след като я направиха задължителна заради интеграцията на ромското население  Thinking

# 172
момичета, здравейте!!! И аз нямам никакво време, малкия е голям щурчо и нямам секунда, за разлика от каката, тя си беше и си е добро дете  Mr. Green
Дано някога пак имам време да се включвам по-често, но каквото такова, да са ни живи и здрави да тичаме след тях!!!!

Боги,дано всичко е наред и да изкарате супер почивка!!!!

Наде, нямам думи, тук уж безплатната детска се оказа, че учебниците, които са безплатни от министерството не са достатъчни, купуваме още някакъв учебник/конструктивна част/, допълнителна тетрадна за упражнения/за финната моторика/ и за безопасност на движението, около 14лв, + като всяка година всякакви канцеларски материали около 10-тина лева на човек/дете+....= лв. Не са много, но  Confused Laughing нали уж безплатно  bowuu За таксата от 60 лв на месец никой не е казал нищо, освен, че сега вече нямаме право на 30-те дни по домашни причини, а само по медицински причини може да отсъстват, т.е. всеки ден там/дай Боже да са здрави/=60лв  Thinking
Това е, няма не искам, задължително е.........

Аз много искам да ви видя, но всеки път казвам - ако решите да направим среща с децата съм много ЗА, иначе моите няма кой да ги гледа и да излизам вечер  Hug

Много целувки от нас!!!!!!!

# 173
  • Варна, България
Привет, момичета!
Ние сме от прецаканите и така мечтаната почивка пропадна!
Много ми е криво- пари се печелят, ама я чакам от толкова време...

Правим, каквото можем да си върнем парите, но навярно всичко ще е напразно - една голяма студена вода!!!

Сами се държа много мъжки като му казах (той милия само за това говореше).

Каза "Като порастна ще ги пребия, дето са ни излъгали (тогава ще са бабички и дядовци). Мамо, не се тревожи. Защо лъжат? Сигурно са им направили забележка и те пак са продължили. Не е хубаво да лъжат"

Такива ми ти работи  Sad
Никога повече не бих се доверила на ТО и за пореден път съжалявам, че живея в БГ - никакви закони, никаква защита.

# 174
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Боги  Hug много съжалявам за почивката!

# 175
Боги, от снощи те мисля, като видях интервюто с едни желаещи за Испания.
Много съжалявам  Hug

# 176

СВЕТЛЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ, УСМИВКИ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!   bouquet

Боги, страшно много съжалявам за провалената почивка. Наистина парите се изкарват, но тази нагласа, която имате едва ли не още е от пролетта..., абе много тъпо, дано да успеете да се доредите поне до някаква компенсация от страна на Алма Тур или Армеец.  Hug

Хубави почивни дни на всички!

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 10:18 от Мишленце

# 177
  • Варна, България
Светленце, и тук ЧРД!
Много, много сбъднати мечти - ти го заслужаваш!
И понеже обичаш да планираш нещата  Wink- скоро едно планирано бебенце!  Hug
Нека се чувстваш винаги обичана и специална!
Много си те обичам и наздраве от трима ни, опс двама ни, на малкия не му се полага
  Hug

ПП. Посъвзех се емоционално от първоначалното огромно разочарование, благодаря за подкрепата!
 Hug

# 178
  • София - Младост 1А
Боги, много съжалявам за провалената почивка.

Г-жо Бербатова да сте жива и здрава и да се сбъднат всичките ви мечти!

# 179
Светле, честит Рожден Ден! Бъди щастлива и обичана!

Боги, съжалявам за провалената почивка  Hug.

Танче, честит първокласник  Heart Eyes !

Общи условия

Активация на акаунт