Отговори
# 180
  • София
ЧРД на Алекс и Йони! Деца, бъдете здрави, усмихнати и щастливо детство!

# 181
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честит Рожден Ден на днешните рожденници - Вал, Йони и Алекс!
Бъдете живи и здрави, много палави и безгрижно детство!

# 182
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАЛ, ЙОНИ И АЛЕКС! БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

# 183
  • Варна, България
Ехеееееееее, забравих, че наближава времето за нашите рожденици  Laughing

Честити 6 годиники на Йони, Вал и Алекс!
Бъдете здрави, нека с игри и грейнали очи откривате света и радвате мама и тати и всички, които ви обичат!
Весел празник, дечица!

# 184
Честит Рожден Ден на малките пораснали деца- Алекс, Вал и Йони! Мили деца, бъдете щастливи и много усмихнати  Hug

И от мен една почерпка за малкото ми голямо момче

# 185
  • София
Наде, ЧРД на Боян, да е здраво, послушно, щастливо дете!

# 186
  • Варна, България
Нади, честити 2 годинки и на Боби!
Да е здрав и игрив, да ходи на ясла с желание и да ви радва!
Весел празник!

# 187
Наде, честито и на вас! Да ви е жив и здрав рожденика и много да ви радва!

# 188
Честит Рожден ден на Йони, на Вал, на Алекс и на малкия Боби!
Да са живи и здрави, да са весели и много, много щастливи!

Мацки, благодаря ви за честитките, за пожеланията! Да ви се връща стократно!

Прес е болен - да му се невиди. От 2, 3 дни е с хрема, снощи вдигна Т. Това дете дойде ли в София - почва се, да му се не види.....А вие давате ли бронховаксоми, респивакси.....аз тъкмо си мислех тази година да минем само с цитросепт и витамини, ама май ме хвана шубето....

# 189
Здравейте и от мен  bouquet

Пореден ден тъпня и утре на работа, която нямам търпение вече да приключва...Една меланхолия и тъпня ме е обвзела, ама ще се оправя скоро предполагам  Crazy

Гея, по повод 'апчетата, ми пас ще съм тотален. Откакто записах Коко на хомеопат, а сега и дребния и освен витамин Ц, не смятам да давам нищо. В интерес на истината ми предложи, ако искам да взема и Зелена Енергия и Коластра, ама още се боря със себе си, дали да давам нещо подобно или да ги оставя изцяло на самотек. Наясно съм, че ще боледуват - за съжаление няма как, особено дребния, ама пък не ми се иска да ги тъпча с нищо странично. Има време да преценя за тези неща. Всеки казва много добри неща за тези продукти, но все си мисля, че организма свиква непрекъснато с нещо да е подпомаган и в един момент не може да се оправя сам....

Оправих си настроението като си поръчах красоти за коледната украса от Англия и сега нямам търпение да дойдат и да видя дали и на живо са толкова красиви.

# 190
Честит Рожден  Ден на Вал, Йони, Алекс и мъника Боби! Бъдете щастливи, весели и здрави! 

Извинявам се за закъснение  Embarassed, тръшна ме един вирус.

Бързо оздравяване на Преси  Hug!

# 191
  • Варна, България
Не мисля да давам бронховаксом и т.н.
Мисля чесън на прах - една приятелка поръчва от някакъв дистрибутор и също има хомеопатично Инфлуенцинум, но ще питам точно как се дава, че не помня.
И витамин Ц.

Бързо оздравяване на Преси!

# 192
4estit rojden den na  Joni , Valeriika i Alex Hug
4estita vtora godinka na malkiat Bob4o
Hug

Jani me e podredil bez kirilica.... ta zatova pisha taka bezogledno Embarassed Embarassed
Ina4e i nie ot 2 dena boleduvame Tired Virus ni e trashnal javno i nas

Bogince Hug Hug :hug:sajaljavam za provalenata po4ivka... mnogo nepriatno naistian

hubava ve4er dami Hug

# 193
Момичета,

Здравейте, и много целувки на всички.
Ние пораснахме и искам да благодаря за честитките към нас.
ПОжелавам на всички много много здраве, усмихнати деца и щастие. И се извинявам на пропуснатите рожденници.

Много е умряла темичката мацки -стегнете се.
Боги - душко, всяко зло за добро - така си кажи и давай напред. Ще си я направите ексурзията - не го мисли, просто няма да е сега, а след време - но ще стане. Само желание да имате Simple Smile
Болничките да оздравяват.
Ние започнахме градината. Всъщност има ли някой от вас който започна в училище ПГ? Или всичките си ги оставихме в градината?

Хайде, размърдайте се.
Ние сме без баба - и вчера беше първата ми издънка - от много задачки за това и онова и забравих да заведа Алек на пиано Simple Smile сега ми е много смешно, но снощи когато се сетих ми стана гадно - че момичето ни чакаше и така.

да се надяваме че няма да имам подобни случаи в бъдеще Simple Smile

иначе записвам Алек на карате - така мечтаното. Ива тъкно потвъедих че ще продължи балета. И изобщо направих си прогарамата след работа - да видим как ще успявам.

А вие как сте мацки - записахте ли децата на разни дейности?

# 194
Добро утро!
Нашия РД много наближи, а аз нещо не съм се организирала. За градината съм резервирала една фея, която ще ги забавлява час и половина, дано да са доволни децата.
За заниманията извън градината - исках да си продължи народните танци, но за съжаление нейната група вече ни е в много неудобен час - от 5,15, а ние вече и двамата сме до 5,30 на работа. Засега я записахме в групата на по-големите, но те тренират вече по 3-4 години и си мисля, че ще отпаднем, но ще се пробва няколко пъти, да видим как е.
В градината мисля да си продължим английския, латиното и за наше щастие се е навила отново за плуването, че тя ходи първа и втора група и за трета се отписа.
Хубав уикенд на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт