Отговори
# 270
  • София
Честит 6ти рожден ден на Вал, Йоана и Преслава. Да растат здрави, умни и усмихнати деца!

# 271
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добър вечер!
Благодаря на всички ви за прекрасните пожелания! Разтреперих се от вълнение!  Hug

И понеже съм малко застреляна, а и сутринта програмата ми беше много натоварена

Честит Рожден Ден на Преслава и Валерия! Да сте живи и здрави мили деца! Едно прекрасно и безгрижно детство!

# 272
Благодаря, момичета  Hug! Изкарахме страхотно. Първо в градината с аниматор се забавляваха.
Вечерта в детски център с много мила кака от "Тон Бонбон". Времето вчера беше според зодията  Mr. Green. До обяд - топло слънчево, вечерта - светкавици и проливен дъжд, но не попречи на купона.

Честит Рожден Ден на Преслава и Йони! Бъдете щастливи, весели и здрави!

# 273
Честит Рожден Ден, Сами! Бъди много обичан, здрав и щастлив!

Весел купон и на мама  Grinning!

# 274
ОООО - Честито на Сами - да радва мама и тати по много, да ги изненадва с големи мисли Simple Smile, да спортува с радост, и да си има скоро братче или сестриче! Да е все така хубав и забавен.

много целувки и на мама Боги - да е все така усмихната и добра. И активна Simple Smile

Хубав ден на всички!

# 275
Страхотен ден, страхотен празник на страхотно детенце!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, САМИ!

Пожелавам на морското момче безброй сбъднати детски мечти и неугасващ дяволит пламък в очите!
Боги, да ви е жив и здрав!

На теб и на Страхо ви желая само да се обичате и да заразявате с любов прекрасното си дете!

Пожелавам ви прекрасен купон!

# 276
  • София
Боги, Честит ти рожденик. Да расте здраво, умно, палаво дете! Весел празник!

# 277
  • София
Благодаря за пожеланията! Снимки от празника в градината има във фейсбуук.
ЧРД, Сами! Желая ти да си много здрав, любознателен (за радост на мама и тати) и много много щастлив!Тази сутрин на Преслава и биха ваксина - тетраксим, обаче забравих да питам лекарката колко време не трябва да се мокри мястото. Някакви идеи  Thinking ?

# 278
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честит Рожден Ден на Сами! Бъди все така лъчезарен, много здрав и обичан!

Миме нямам представа, но ми е интересно-ние другата седмица мислим да свършим тая работа!

# 279
Честит Рожден Ден Вал!със закъснение Embarassed
Да си здравичка,много обичана и щастлива! Tada

и тук Честит Рожден Ден на очарователният Сами!
Да е здрав,все така остроумен,лъчезарен и винаги усмихнат!
baloni Two Hearts
Боги  bouquet

аз тази ваксина мисля да я пропусна Confused...изчетох толкова много по темата,има толкова дечица пострадали от ваксините,че не смятам да си правя експерименти с моето дете!
успях да разбера,че не могат и да ми направят кой знае какво,в момента се води дело на високо ниво...най-много да се наложи да платя някаква глоба.
Ако можех да върна времето назад нямаше да му сложа нито една...доста е спорен въпроса има ли полза изобщо от тези ваксини...т.е. кое по-вероятно да се зарази от евентуалната болест или да получи увреждания -да го пази Господ Praynig

ще си позволя да цитирам един случай,при който слава Богу нещата са приключили благополучно и детенцето е добре Praynig

"На 8-мия ден от ваксинацията (морбили, рубеола, паротит) Алекс вдигна много висока Т, в неделя вече имахме обрив - типична шарка. Температурата изчезна от само себе си, но детето започна да се държи странно... върви странно, залита, пада, блъска се, все едно е току що проходил. Направи ми впечатление, че ако застане на 1 място - започва да се олюлява като пиян човек, и най често пада на земята. В понеделник продължи същото нещо. Във вторник се обадих на Хомеопатката - прегледа ни и видя какво се случва. Алекс се олюляваше като пиянка, излязъл от кръчмата. Даде ни еднократна доза лекарство против токсините във ваксината и ни повика на контрола в петък. Поиска консултация с  детски невролог. След това отидох при нашето Джи Пи. И тя бе на същото мнение. Притесненията които изразиха и 2-те докторки бяха следните: реакция от ваксината, реакция от високата Т. Другото което ме плашеше беше тази гадна мораксела - тя по принцип удря най вече ушите, а средното ухо е свързано с вестибуларния апарат....Та днес ходихме и на УНГ - нищо ни няма на уши, нос и гърло. Днес мога да кажа, че и Алекс е по-добре - започна да бяга, по-малко се залюлява и стои по -стабилно. Ама нали очите ми са все на шест в момента, все го гледам дали залита, дали се люлее или пада. Днес да се радвам или не - успял да се качи на леглото на батко си - и докато го видя - той политна от него и се стовари по колена на земята."

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 20:31 от _Червена роза_

# 280
  • София
Миме, само днес не трябва да я къпеш. Предполагам, ще се подуе, вземи й сложи риванолов компрес, поне днес. Вал я боля цяла седмица.... Аз не чета за ваксините, страхлива съм, не знам кое е по-доброто. Сега толкова болести са се завърнали и подмладили, та се надявам ваксината да е по-малката беля. Ние пък на Наско пак не можахме да сложим БЦЖ, правихме манту, пак е отрицателно, като бебе, пак така, тогава до 15я ден се слага БЦЖ, а той се беше разсополивил и мен ме достраша и не дадох да му бият, а тази е и жива. Уф, луда работа сме в БГ, никой нищо не казва, като нищо и на болно дете слагат ваксини, после имало усложнения, ми ще има....вкъщи всички трябва да са здрави, да няма никой сополив и кашлящ, да се направи преглед и тогава да се сложи. А тук - на конвейр.

# 281
Иаз...макар и най-последна Hug Mr. Green
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САМИ. ДА НИ Е ЖИВ И ЗДРАВ.
БОГИ , СТРАХО - ЧЕСТИТ ВИ РОЖДЕНИК!

Честит рожден ден на Валерийка! Hug Света -жива и здрава да е!Да е все така красива, жизнерадостна и усмихната!!!

# 282
  • София - Младост 1А
Привет момичета.

Всички милички рожденници да са много здравички и всичкия късмет и щастие на света им пожелавам!
А на вас мили приятелки, безброй усмивки и щастливи мигове с любимите ви!

Аз откарах уикенда на легло. Гадене, повръщане, бях като парцал. С Пешко не съм имала такива проблеми, ама явно трябва да се опита от всичко. При нас нали знаете, че празно няма.  Grinning
Та днес съм си вкъщи да си почивам, а от утре ще започвам да се стягам за рожденния ден. Не че някакви велики приготовления планирам, ще съберем фамилията на кротка вечеря, пък с дечурлята в събота.

Ми това е при мен. Хубав ден и лека работа!

# 283
  • Варна, България
Честити рожденици от вчера - Светослав и Натали!
Честит рожден ден на Коко!

Мили деца, бъдете здрави и щастливи, нека всеки ден е неповторим и винаги да сте обградени с топлина и обич!

Нади, весел празник в този мразовит бурен ден!

Благодаря на всички за пожеланията! Знам, че са от сърце и се надявам да се сбъднат!
Празникът ни мина много добре.
От вечерта украси, които Сами разконспирира - до среднощ броди из къщи...
Сутринта подаръци от мама и тати! Радост голяма...
Празненство в градината - веселба за всички...
После малко електронни игри в Мола - кеееееееф

Следобяд приготовления за гостите - бабите и дядовците, и лелята и сие. Още подаръци - рицар, конструктор, фокуси - забавление  Laughing

Празнуване в Капела плей - не видях кой накъде търчи и почти не усетих празника- все пак съм домакиня  Laughing Децата си тръгнаха доволни и щастливи.
Иииииииииии - ПОДАРЪЦИТЕ ВКЪЩИ - направо се размаза. Най-сполучливи - робот с дистанционно, който върши сума ти неща+ хвърляне на дискове, въздушен хокей (много забавно) , 2 бр. Лего хироуфактори, които сам сглоби, 1 голям конструктор с рицари, които двамата с тати направиха и пада голяма игра, и още, и още...

И при трите торти желанието беше "ДА съм винаги приятел с Божидар"  Grinning ,който е любимия приятел още от яслата - като сиамски близнаци са!
А Божидар още от сутринта за 14.10 - "Днес е най-прекрасният ден, защото моя приятел Сами има РД..."

Събота вечерта завърши със семейно кино - Хари Потър 1
И така...  Има малко снимки качени във Фейса
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1870002809056&set=a.1 … 80159&type=3#!/media/set/?set=a.1870002649052.76288.1810680159&type=1

Дринка, дано бързо да отминава лошото ( при мен беше до края на 3-тия месец) Пфуууу
Ама си заслужава, а и знаеш, че няма да е завинаги  Hug

Целувки

# 284
  • Варна, България
Нади, разказвай как изкарахте празника в това време?

Общи условия

Активация на акаунт