Отговори
# 285
момичета , при мен няма да се получи РД Cry
Нали ви казах за идеята си  в ДГ .
Обадих се на аниматор. Тя се съгласи... каза че и без другото ще ходи в ДГ и ще приказва с тях.
И снощи се обаждам да питам... и познайте.
Била много натоварена програмата във вторник... имало извънкласни форми, не можело да се променя режима на децата. ... и т.н....
Стана ми много интересно, как тогава отбелязват РД на децата??????
Родителя носи тортата и почерпките в градината и те я сервират за десерт към обяда... щото няма време 1 час да отделят на детето.
Аз съм поръчала парти шапки , свирки , балони чинийки и чашки.... обаче сега се чудя дали изобщо да ги нося. Много съм ядосана да знаете. И ако имах някаква друга алтернатива... хич нямаше да го пусна в този ден на градина.
Сега обаче наистина съм в неведение с този РД
незнам какво да правя?! Embarassed

# 286
Ами как, беше си живо приключение...Ние закъсняхме  Mr. Green, празника почна с половин час по-късно. Закъсняхме заради лошото време, половин час седяхме на едно кръстовище. Държахме непрекъснато връзка със заведението, ....

До 6 часа бяха дошли само 2-ма човека (начален час 17,30), обаждаха ми се родители дали ще се състои изобщо купона. Надявах се поне да се съберем 5 човека, че Коко да не е нещастен, но от 17 поканени дойдоха 12, което си беше жив късмет...В самия мол (Двете кули) беше ужасно студено, не се съблякахме цяла вечер...През цялото време звъняха хора, които ни уведомяваха как се движи навън времето, колко зле било, как е задръстена цяла Варна.....
Бях балгодарна на всички, че въпреки отвратителното време се престрашиха изобщо да излязат от домовете си....Дори и госпожите дойдоха, че чак и подарък имаше от тях за дребния....

Хлапетата дивяха доста добре, не ги видяхме изобщо, каката там много добре ги забавлява.
Калоян получи купища подаръци, даже някои съм прибрала, че сега в еуфорията няма да може да оцени...Любими му станаха небезивестните бобчета, които аз като добра майка, отказвах да купя  Mr. Green
В къщи ни чакаха бабите и дядовците, които вече бяха почнали да си пийват и хапват..., та и от тях подаръци. Аз като майка родилка получих от моите родители много красива орхидея и така ми се увеличи колекцията на перваза Party
Та така от мен снимки след малко във фейса..

Юлка, освободи си деня и прекарайте с него където иска, ако трябва отидете и до Търново - мак доналдас, любима играчка, ядене на сладки на корем и ...

# 287
  • Варна, България
ДжулкаHug
В деня на РД на Сами също имаше извънкласни форми, но намериха 30 мин (10.20-10.50) да отбележат РД.
Мисля си, че е било по-добре ти да говориш с учителките, а не аниматора  newsm78 СТрува ми се, че още не е късно.
Варианта на Надито също е ок - цял ден за детето!

Нади, наистина гостите са големи герои, за да дойдат...  Grinning
Ти и госпожите ли беше поканила?

Аз имам от милУото за РД на Сами красива сребърна гривна  Laughing Малко изпросена -питам го "За мама някаква изненада няма ли да има, че в този ден се е мъчила?"
И той: "Ми не се бях сетил"  newsm78 ( от 6 РД е бил тук за 2-рия и сега за 6-тия) Но бързо схвана!!!  Laughing

# 288
Аххххххх Богиииии, хитрушо.....браво на теб, знаеш как,  знаеш.
Да си я носиш със здраве  Heart Eyes

Джулка, аз незнам какво да те посъветвам....и аз на твое място бих била бясна....говори директно с госпожите - за половин час не повече, какво толкова??????

В четвъртък Прес е на екскурзия  - до Пловдив -  стария град - естествено аз пак се притеснявам.....но поне няма да вали.

незнам дали съм ви споменала - тортата пак ще бъде влак....имах си аз да е нещо друго......

Ади, ти на работа ще ходиш ли, или с болничен ще действаш.
Дано отмине гаденето бързо.....

# 289
Джулка, говори с директорка  Hug! Аз предупредих госпожите, че аниматорка е за два часа  Mr. Green. Как да е по-малко? Докато ги преоблече в костюми, докато ги изрисува - то времето минава, ами игри?

При нас се бе получил лек фал в градината. Аниматорка беше фея със собствена сватбена рокля, която едвам закопчахме. Пита - къде е рожденичка? Навежда се към Валерия и роклята...... с трясък се отваря на гърба  Shocked. Момичето лекичко с гръб се връща на изходната позиция, аз ръкомахам на госпожата, която, за щастие,  имаше огромна игла с въздебел бял конец. Докато момичето разпитваше децата, аз бродирах корсета върху нея  Mr. Green.

Последна редакция: вт, 18 окт 2011, 14:44 от LaValetta

# 290
  • Варна, България
При нас се бе получил лек фал в градината. Аниматорка беше фея със собствена сватбена рокля, която едвам закопчахме. Пита - къде е рожденичка? Навежда се към Валерия и роклята...... с трясък се отваря на гърба  Shocked. Момичето лекичко с гръб се връща на изходната позиция, аз ръкомахам на госпожата, която, за щастие,  имаше огромна игла с въздебел бял конец. Докато момичето разпитваше децата, аз бродирах корсета върху нея  Mr. Green.

Joy Ще се пукна от смях......

Аз втора година каня аниматор за 30 минути - шегички, лафове, смяяяяяяях, търкаляне, духване на свещ  и чао! Според мен достатъчно, за да се направи празника по-специален. 2 часа при нашата програма също не биха ми отпуснали  newsm78

# 291
  • София
Светле, сподели как е протекла екскурзията до Пловдив, защото и Преслава ще ходят на 25.10, и аз като теб се шашкам неимоверно, защото на нашата дама и става лошо в превозно средство.
Боги, браво за гривната! Моят любим, пък, дори и цвете не ми поднесе (това раците са адски неромантични), аз си му казах, че съм очаквала поне китка. Дано за следващ повод да се реваншира.
Снощи моите мили братовчеди ме втрещиха как гледат 1, 5-годишната си щерка. Таткото пил кока-кола и дребното изпило с него 1 чаша, дал и чипс. Детето беше като навито с пружина - много превъзбудена. Вечерта малката вечеря пица.   А един път, докато майката си пийваше винце, детето и пи от виното #Crazy Аз като си помисля, че ежедневно вкъщи се яде плод и зеленчук и се спазва режим на бодърстване и почивка... А дребната душица завидно добре се справя с живота - сама си иска за ядене, дъвче, сама пие от чаша. Преси, нали е обгрижвана, е доста несамостоятелна, което си е изцяло моя грешка.

# 292
  • Варна, България
Миме, и водолеите не са по романтичната част!!! Нали писах, че е изпросено!  hahaha
Дано догодина се сети без намек!!!

За кока-колата и чипса ми се вижда вредно, да опита от винцето по-може, но иначе за пицата - ако е за една вечер, не виждам проблем.
Аз газирано не давам, защото той не обича, а и вкъщи не се пие. Гледам всеки ден да яде плод и зеленчук, паралелно с това върви и нещо сладко, солети. Веднъж-два пъти седмично може гризки или чипс, или кубети.

Ти какво имаш предвид под "несамостоятелна"?

# 293
Ммz и аз щях да питам същото като Боги за липсата на самостоятелност...

Юлка, защо не говориш за 30 минути както Боги е направила..Наистина два часа за 4 група са ужасно много-реално преди обяд ще замине само с клоун, но 30 мин. винаги ще могат да вместят като почивка между занятията.

Да, каних и госпожите, ама при мен е професионално изкривяване.....Лятото като работех, чак ме беше яд (това в кръга на шегата де )като се канеха едно друго децата, а мен не и все ги питах, няма ли кой да се сети да покани и госпожите на рожден ден..Та така и моята идея, а за 4 години се познаваме прилично добре, а и нали ми бяха колежки лятото  Wink

# 294
  • София
Ами, несасмостоятелна в смисъл, че все трябва да и помагам, за каквото и да било. До 4-годишна възраст все кайма и готвех, защото отказваше да дъвче. Чак сега взе да яде пържоли и установи, че са вкусни. Трудно си закопчава якето, ботушите, все я подсещам да пие вода, подпитвам я топло ли и е, студено ли ие .... Абе, сама не може да се грижи за себе си. И аз и се ядосвам, защото деца, които са оставени на самотек се справят с живота доста по-добре от нея и нали съм по генералните изводи, си правя извода, че тя ще е така цял живот и много ще страда. Но това си е моя грешка, благодарение на моята свръхопека.
А снощи от работа ми беше бръмнала главата и като се събраха на вечеринката двете моми и щуряха - просто се отказах да мисля за второ дете.

# 295
Ми аз за час мислех. Все пак докато поиграят с клоуна, докато се снимат и т.н..... мисля че 1/2 час няма да стигне. За повече от час изобщо не се и надявам. Галин отиде в ДГ сега - да видим той дипломатично какво е успял да уреди. Аз лично  дипломатика с тия...не се надявам Twisted Evil

# 296
не, това е положението... Не могат да отделят време..  Twisted Evil Ще го поздравели  с песничка като другите деца. Ще направели снимки... и ще сервират тортата за обяд!!!!Ей туй му се вика чудесна организация.
Не че нещо... ама те от догодина ще им се наложи да спазват часове , да бягат за занятия и т.н.... защо е нужно от сега да са по часовник????

Продължавам да мисля!
Струва ми се че аз май съм извънземното дето много иска... Twisted Evil

# 297
  • Варна, България
Джулка, кофти работа!
бахти малоумниците са госпожите- нашите с кеф си преодстъпват мястото за половин-един час някой друг да им занимава децата  Laughing

На твое място - не бих носила торта в ДГ, дори изобщо нямаше да го заведа, а щях да му направя празника - 3Д кино, нещоооооо много любимо, напр. някакви ел. игри, макдоналдс, разходка до някъде и т.н
Тия в градината да си ядат г...

# 298
  • София
Ади, честит ти рожденик. Да бъде умно, здраво и усмихнато дете. Много да ви радва с НИки!

Джули, много са гадни тия при вас.

# 299
Честит Рожден Ден на Пепи    bigdance2 newsm67 nbirthday newsm59  party023

Общи условия

Активация на акаунт