Отговори
# 600
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ МЕН!
Дано за всички ни да е здрава, спокойна и щастлива и с много хубави емоции!

Ние си бяхме в София и по Коледните и по Новогодишните празници. Много добре си изкарахме, по-спокойничко и повече почивка. Аз пък съвсем скатах от задълженията, защото няколко дена преди Коледа си залях ръката с едно горещо олио. Двата пръста ми бяха почти тотална щета, но вече съм по-добре, само дето не мога да ги сгъвам, но поне вече не боли.

Ходихме и на Витоша, взехме на Рали ски и да ги изпробваме, но май повече пробвахме шейната. След две седмици ще имат ски училище и тази година, живот и здраве, вече мисля да я запишем.

# 601
# 602

Честита нова години слънчеви момичета, мили приятели.
Прегръщам ви с цялото си сърце и
ви пожелавам всичко онова от което имате нужда,
за да сте истински щастливи, да се случи през 2012.
Бъдете здрави, все така чаровни, вдъхноени и обичани от живота.
Обичам ви......  Heart Eyes
  Two Hearts Flowers Bouquet lovekiss dancing

Джулс прекрасна е.  Heart Eyes

# 603
Да се намърдам за последно...
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Искам да ви пожелая цялото щастие на света, много здраве, много усмивки, спокойни и топли вечери с любимите хора, приключения, пътувания, успехи.... Въобще всичко, което ви дойде на ума!
Ади, страхотен подарък ни направи, благодаря ти!  Hug
Боги, стягай се, ей сега ще дойде май-юни и ще се видим пак на националната срещичка... пък кой знае, може и преди това, всичко е възможно  Wink
Златце  Hug липсваш ни, навестявай ни по-често.
Джулс, Мирелка е много красива, пък и явно си се чувства в свои води на сцена. Можеш с пълно право да се гордееш с нея.
Ели, дано по-скоро ти мине ръката, направо не мога да си представя какво е...
Нашата НГ посрещнахме в Пловдив с няколко близки приятели на заведение. Голям купон стана, доволна съм, имаше много забавления и танци. Дето се вика - осъмнахме по улиците  Joy На първи се качихме в Лъки, на гости на приятели, поне за една вечер... Мноооого сняг и за капак станало някакво късо в транфопоста, та си изкарахме вечерта без ток, на свещи, с бумтяща печка...ммм, много добре ми дойде, в 20 ч. вече бях блаженно задрямала  Laughing
Децата още са при майка ми, Илия остана в Лъки по работа, може би днес ще си дойде, аз използвам времето за срещи с приятелки. Пък комшийката (една  възрастна женица, дето си пием кафето сутрин) ми вика - спокойно, ако Илия пита - всяка вечер сме били заедно  hahaha
Това в общи линии, този месец ми е подреден вече, ще ходим при свекиръти в петък/събота/неделя, другата събота майка ми има имен ден, по-другата сме на сватба... Въобще - купонът продължава.
Хайде до скоро в новата темичка, ето една възможност да срещнем нови хора, да се влее малко свежа кръв в редиците ни   bouquet

# 604
  • Варна, България
забравих да се похваля с най-важното Mr. Green
Новогодишният концерт на общината където щерката е солист за първи път! Hug
Джулс, прекрасна е! Браво на Мирелка!  Hug

Пък комшийката (една  възрастна женица, дето си пием кафето сутрин) ми вика - спокойно, ако Илия пита - всяка вечер сме били заедно  hahaha
  hahaha

# 605
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Джулс, просто съм възхитена от присъствието на сцената на Мирелка! Прекрасна е!
Пък комшийката (една  възрастна женица, дето си пием кафето сутрин) ми вика - спокойно, ако Илия пита - всяка вечер сме били заедно  hahaha
  hahaha
[/quote]

hahaha
Така де била си при нея   Joy

Ели дано по-бързо мине ръката!

# 606
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, мили момичета!!!
Да е здрава, щастлива и изпълнена с обич и благоденствие за всички нас и семействата ни!!!!!!!!!!

Ние се позагубихме, но нямам никакво време, почнах курс по английски, а освен това си търся работа:)
Коко много често прави пристъпи от октомври насам 4, засега 2 в болница и 2 в къщи сме овладяли, моля се вече да намалеят, назначиха ни и допълнително контролиращо лечение  Praynig

Надявам се, че ще ме извините, че не мога да се включа по темите, засега нямам възможност да чета, исках да ви поздравя само за новата година!!!Липсвате ми!!!
Целувки!!!!!

# 607
И аз не съм писала отдавна, та ЧЕСТИТА ВИ НОВА ГОДИНА  Hug С пожелание за нови върхове и нови мечти и много здраве най-вече. Спокойни деца, любящи мъже и верни приятели  Hug

Чета ви, ама.....нямам оправдание. Нова година премина стандартно, с приятели на кротка софра, След това едни лежерни дни, изпълнени с ядене и гости и щастливо/нещастното събите, че идва денят, в който трябва да почна работа. Кеф, че поне яденето ще се ограничи рязко и не-кеф, че пак съм на работа, ставане рано, разправии с родители и т.н. и т.н.

Но, вече влязох в крак и дори факта, че наближава 6-дневната работна седмица не ме шашка толкова.
Гледаме с децата, не ги пуснах на градина, че бяха сборни групи, а на всичкото отгоре и голям студ, от понеделник с песен. Търсих за малкия пак гледачка, че неговата замина за Англия и си мислех, че вече се е изболедувал покрай Калоян, но уви. Сега ще се гледат с една жена - временно, докато не е на ясла. От толкова баби, няма кой да го гледа, ама да си призная ми е по-спокойно с жена, която ще  ми изпълнява заръките, а не с произволностите на бабите и дядовците.
Друго май няма за сега.
По отношение на форума, каквото и да решите съм с вас.

Юлка - Мирелка е супер, сигурно си много горда майка   bouquet
Меганче, дано вече да ви се разминат тези проблеми. Hug

# 608
Честита нова година и от мен момичета !Желая на всички много здраве, обич и спокойствие  Hug
Джулка- браво на Мирелка- това е голяма гордост за вас, желая й да покорява все по- високи върхове и да имате още поводи за гордост  Heart Eyes
Нади- дано да си доволна от новата работа- виж и на предното място се притесняваше, пък после ти хареса, а и ти си толкова лъчезарна, че няма как децата и родителите да не те харесат  Hug
Миринда, страшна е комшийката ти , евала на жената  Mr. Green
Злато, много се радвам, че се появи- липсваше ни  Hug

Ние си изкарахме Нова година вкъщи, че Светослав не  беше съвсем здрав, то и аз кашлях като магаре де, и не бяхме за събиране. Вече почти месец е ваканция и направи луди всички, които го гледаха- и нас покрай празниците, и бабите си, направо е станал ужасен  ooooh! Инати се, гевези се, чак реве от инат, налага се, абе ужас направо. Чакам с нетърпение да тръгва на градина и там да се справят с него  Wink
Днес баба му го води на очен лекар, уж профилактично, че досега не съм го водила, и докторката казала че има астегматизъм на лявото око, слагали и капки, и му определила +1.5 диоптъра  Sad  Другата седмица пак да сме идели да го види без капки. Иска ми се да е сгрешила, но ако потвърди диагнозата, ще се разходим до Варна и там да го видят.
Освен това на работа вчера ни "зарадваха", че ни намаляват работното време и заплатите наполовина за два месеца поне ...

Мили момичета, радвам се, че ви познавам и че бяхме заедно толкова време ( макар и да не съм от най- редовните)  Hug Надявам се да се "виждаме " и в новата тема, въпреки, че на мен тук ми беше много уютно и не знам дали ще е така на новото място с новите хора. Ади, нали ще дадеш линк, като я направиш? А ти да се пазиш, и да знаеш че много ти се радвам  Hug

# 609
Честита Нова година и от мен момичета!

Пожелавам на всички ви много много здраве и късмет. Другото се нарежда от само себе си.

Ние не заминахме на ските - Ивка се разболя. На бъдни вечер вдигна температура и се оплака от ушенце. И така няколко дни и ние се отказахме да ходим. Изкарахме си в къщи почивката грижейки се за Ивка. Тази седмица пък и Алек се прояви, но сега вече е добре.

И това е при нас. И двамата сега са в къщи. Добре че баща ми дойде да ги гледа, иначе щяхме да се чудим как да го направим....

Джулка -Мирелката е страхотна. кажи моля ти се от колко годишна пее и записвали ли сте я накъде. Че аз с Ивка трябва да реша какво да правя - всички ми обясняват колко добре пее и следва нещо да направя по темата. Оказа се че при нас в културния дом има народно пеене, но една мацка ми каза че е добре да я запиша в някаква детска група, щото народното пеене имало съвсем различна постановка. Та сподели.

Ели - дано бързо се оправиш. Алек на 01.01.2012 се изгоря ръката - залепи я на печката на ранчото, съответно беше реване като магаре. няма успокояване. Та гледай как се търси аптека на 01.01 вечерта в Ботевград за да купим дефламол. накрая намерихме де - но малкия си пътува  с една кутия с лед до София и си заспа с нея в леглото гушкайки я. но преди това то не беше топене в студена вода, то не беше в кисело мляко, то не беха картофи- абе...всичко дето се сетихме. Но мина де- сега има още един мехур - ама зараства.

Злато - появявай се по често де. Пиши и разкажи какво става с теб.

Това  с комшийката много ми хареса, ама много....

Ами толкова от мен - на всички пак пожелавам - много здраве.

# 610
Нас снега ни затрупа ама яко около 50-60см., а на места от навяването минава и метър. По обяд с мъжо ринахме около 4часа   и сега има нова снежна покривка   добре, че е събота и се надявам до утре на обяд да спре да вали, че в понеделник няма да ходим на работа сигурно 

Айде чао и честит имен ден на всички празнуващи както се вика "От кал да е Иван да е"!

# 611
  • София
Честит имен ден на имениците. Да са здрави, щастливи и с късмет!

Меги, Нинка, честити ви именички.   bouquet

Болните да оздравяват бързо.
Джули, браво на солистката  Hug

И ние бяхме болни, естествено, разболяха се по Коледа, както всяка година откак са се родили. Пихме АБ, заради усложненията, при Наско от хомеопатията се потушиха нещата и после с двойна сила. Затова дребосъчка не съм я мъчила, заболя я ухо, 39,8 темп и айде АБ. Та си бяхме по у нас, не пътувахме.
Аз 3 седмици се размазах от почивка, такъв мързел ме е обзел, вечер до 12 гледам ТВ, сутрин спя до 10. Добре, че Мишленце ми е поела работата. Обещала съм й торта  Mr. Green . Как ще се организираме от понеделник, децата на държавно гледане, аз на новата работа....трудно ще бъде.

# 612
Ю хууууууу къде сте?

Танче честит имен ден!   bouquet

Аз се събудих с Т и силно болящо гърло, но сега се чувствам много по-добре!

# 613
И аз се питам къде сте.

аз съм в екшън - замествам колегата който обучих и който е отпуск от нова година и ще бъде до края на месеца - та ми е доста зор.
ама ще се оправя.
пишете - с радост ще се разсейвам с вас - и без това ми е напрегнато и имам нужда от разтуха - много хубаво ще ми дойдете.
на танчето - честит имен ден!

хайде момичета драснете - по един ред и ще се оживи темичката.

поздрави

# 614
  • Варна, България
Честит имен ден, Танче!
Нека да си здрава и с гордост да си носиш името!

При нас всичко е постарому.  Mr. Green
Аз вчера пак почнах с танците и съм много доволна  Laughing
Чака ме одит следващата седмица и сега подреждам книжата  Whistling
Нещо не мога да вляза в ритъм. Днес, ако не беше детето, щяхме да се успим...

Сами е добре, на градина, ходи с радост на футбол...

Зори, кофти, че сте пропуснали ваканцията  Sad С тези деца никакви планове не могат да се правят! Дано да ти е по-леко на работа!
Нинка, еееее, ама ти се накъса с тези болести! Взимай мерки! За гърлото - калций на ампули. Иначе - таблетки чесново олио.  

Светли, дългото стояне вкъщи с големите така се отразява! И аз щях да изпуша покрай Коледа - Сами яко ми лазеше по нервите.
Аз мисля също да водя Сами на очен - не е ходил от 4 години и на зъболекар - от 2 години. Няма изгледи да му падат зъбките - не сме сменили още нито един - а първия му излезе като беше на 4 месеца  newsm78
Някой друг като нас без сменени зъбчета?
Целувки и си разпишете, плз

Общи условия

Активация на акаунт