Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 42"Време е за кекс със стафидки"

• 25 127
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
Наде-подкрепям
  гледах сцената с филма и имам усещането,че Чаатай искрено се забавляваше от страховете на Фери,оставам с усещането че го напушваше страхотен, искрен и добронамерен  смях
ама и тез дечковци/Е и Ф/-къде да тръгнали да се женят-те още с пуканки си играят и им идва отвътре-големи сладури  love001  love001  love001

# 706
Габи, благодарско.    bouquet
Останаха само два диалога-на края на серията, като я изведе в двора се наведе и нещо и каза и после тя нещо го попита, той и отговори и сложи ръката и на сърцето си. Аз преразказах назад в темата беше, но не съм сигурна дали правилно съм разбрала. И 2рият диалог-когато се скараха в колата, какво си говореха и след като тя слезна, той какво и каза, че тя се укроти и го прегърна. Желаещи за превод има ли?.
Целете ме , колкото си искате, но внимавайте, че все ми е на езика и, ще се разприказвам. Joy

# 707
  • в очите на дъщеря си
Нямам търпение да гледам епизода-само ви чета и умирам от любопитство

Още съм на Ловеч

# 708
  • Сливен
Целете ме , колкото си искате, но внимавайте, че все ми е на езика и, ще се разприказвам. Joy
какво и на кои ще кажеш  hahaha hahaha hahaha

# 709
Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug такава муза ме е хванала че незнам какво да направя и направих един клип дано ви хареса

# 710
Тя, като дойде сляпата Неделя, не те пита дали си играеш с пуканки или не. Любовната вихрушка те повлича и си до там. Ако много, много мислеха хората-за и против брака, нямаше да има женени хора.  Grinning

# 711

Още съм на Ловеч
Е ти почти си се прибрала  Party Party Party довечера те чакам  Flutterако си свободна  Wink

# 712
Не знам и аз на коя мама да Ви изкажа(Вие се множите всеки ден), затова по-сигурно и на двете, все ще оцеля коя е. hahaha

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 21:09 от Neidjal

# 713
Синчето ми дава зор, до скоро.

# 714
  • Варна
Значи пускам ви новата тема и после ще я оформям защото имам работа да знаете

# 715
Пускай я Хриси преди да сме я изписали тая тема  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 716
# 717
Не знам и аз на коя мама да Ви изкажа(Вие се множите всеки ден), затова по-сигурно и на двете, все ще уцеля коя е. hahaha
те и двете Мами са тука  Whistling Whistling Whistling ама няма да ни се карат знам аз  Flutter Flutter ние сме добри деца  Wink smile3534 smile3534

# 718

Още съм на Ловеч
Много ще ти хареса Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз изчезвам, че не ми е много добре Tired  но по-късно ще гледам да мина, дано да си тук. Hug
Трябваше да вземеш някой от спешъл превозите на дъщерята hahaha hahaha

Не знам и аз на коя мама да Ви изкажа(Вие се множите всеки ден), затова по-сигурно и на двете, все ще уцеля коя е. hahaha
те и двете Мами са тука  Whistling Whistling Whistling ама няма да ни се карат знам аз  Flutter Flutter ние сме добри деца  Wink
Дори не знам за какво става въпрос Laughing Надето ще информира после. Thinking

# 719

Общи условия

Активация на акаунт