Жената ОВЕН 24-морска

• 30 970
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро МИЛИ ОВЕНКИ!
Фортунче, да ти е жива и здрава щерката на патерица,

ама и аз да почерпя на патерица за рождения ден на моя татко!
Кафенцето и лека закуска в този ранен час ви поднасям с усмивка и удоволствие!

И ако някоя се чуди, че съм сбъркала часовете дето пиша - не............ сега се прибирам от големия град  Истанбул и хич не ми се спи:

Към 13 часа беше около 40 градуса, но не се усещаше заради лекия морски вятър.

Лейди, как успяваш  бе жена? Браво на теб!!! smile3508 smile3508
Страхотно изглежда, а си представям и колко ще е вкусно!

Хубав и усмихнат ден! newsm08 smile3503 newsm03

# 616
meri 68 ,благодаря за закуската,малко тежичка ми се струва,но ще опитам.
Аз тази нощ спах без да се събуждам.Дано нямам вече безсънни нощи.

# 617
  • при моите деца .....
Добро утро и от мен!
Отивам да проверя възможно ли е в началото на работния ден да си платя данъците  Laughing Laughing Laughing
Хубав ден!!!

# 618
  • Varna
ДобрЮтрУУУУУУУУУУ Hug

ФОРТУНЧЕ
И аз на патерица....Честит Рожден Ден на ГоспоЙцата newsm18 newsm59 newsm18 придружен със много и прекрасни пожелания Wink

МЕРИ,
кО, прайш във най горещо във моя втори роден град ooooh! Аз късметлийка излизах като ходих август месец да е само 29 градуса Grinning Обикновенно ходя по другите месеци, като не е така нажежено. ...Абе както и да е....там по всяко време ми е хубаво smile3521  А иначИ, благодарско за закуската....май само каЙве ще си взема тази сутрин, нищо, че обичам тестяно.....нещо не ми се яде..................

ЛЕЙДИ,
Как ти се готви и ти се хапва по това горещото....просто незнам ooooh! Ама казваш там по вас студено, а newsm78

ГОРГОНЧЕ
Правилно съм казала значи, че трябва да слушаш ЕлитУ....май там надписа дето пише еди колко си дена без цигарен дим, трябва да го разкараш....като почнеш без дим си го сложи, да му се радваш. Може би при тебе трябва да е спокойно и да няма други проблеми за да откажеш цигароците.

БОБИЧ,
Успя ли със данъците?

# 619

Лейди, как успяваш  бе жена? Браво на теб!!! smile3508 smile3508

Ми местя си офиса ето тук, до басейна /печката ми е малко по-вляво под навеса и готвя по бански Simple Smile/

и оставям хората си да се развиват и работят.
Дори и техническите протоколи за работата ми ги пиша тук, идва колега с колата до вилата, взима ги на диск и айде по трасето Simple Smile К'во да правя като мразя да работя. С Елинор сме сестри близначки.  Joy

# 620
Тъз дама Лейди ще ме умори от смях...Браво, че успяваш от разстояние такъв контрол да му дърпаш Peace

Рано сте станали, бе.То и аз, де.Пих кафето на алеята и покарах малко колело!
На всички ви хубав ден!!!

# 621
  Цвети, ще те чакаме с нетърпение!!

# 622
  • Сливен
хоп и аз
мерси за закуската и кайвенцету  Crazy
делти права си за надписа,и аз имах линиика на която пишеше от кога не пуша,че всеки път като си гледам постовете и се сещам за цигари,иначе хич не ми минава през ума и като ми замирише даже ми става гадно  Sick
аз не съм ходила никъде извън милата ни родинка  Crossing Arms Cry а ми се ходи на толкова много места  Blush
хайде аз да ви сложа пък от моето кафе
 и да видите малкия как си хапва кренвирш
мляко аз не ща да ям,щото си гризкам кренвирш сам

# 623
  • Varna
ХаДи още един творец във темЪтЪ wavey    Мириамец, бравУс на тебе thumbsup

Первам си от каЙвето ти, че точно такованка го обичам каймаклия  bouquet.....Пък като поотрасне ЕмкУтУ, ще поизлезеш и ти извън Българийка....Ей, го дей е СтанбулЯ.

# 624
И аз там искам да отида, всички казват колко е хубаво. Ама и паспорт трябва да си вадя за там, освен да събера парички  Laughing Като направя и аз бизнес, и заседна като Лейдич на сянка по бански до басейна да контролирам нещата, и банковата сметка се пълни ще отскокна и до там  Sunglasses
Лейди, много ти се радвам. А начина на работа и готвене ти е жесток просто  smile3521
Ели, супер, ще има значи кой да видя. Не е зле и да ми дадете някое телефонче да имам ваше.

# 625
Цвети бе, и аз ще дойда да те видя! Пишем среща на 22 във Варна, а?

# 626
Здрасти мацорани. ))))
Включвам се от Балчик, днес се разходихме из Двореца и ботаническата и сега героите са изморени. ) Правим една дрямка, басейн и после на вечеря. ) А уттре вече се местим на Св.Константин и Елена, там плажа е наш. ))))
Тук обаче се очудих, града и заведенията като цяло са по-скъпи отколкото на Дружба, много странно.
Иначе всяккви боклуци по сергиите, Калина за всичко се лепва а аз само отбивам атаки. ) Ами ще ме извиняват, но за китайски стоки дето са ги взели от левчето и ги продават за по 5-10лв не ми се плаща.
А в хотела пък ми е супер странно, пълно е с руснаци с кучета. ))) Ама кучета ви казвам, страшна работа. Сигурно има към 10-15бр, и то повечето големи породи. Интересното е, че само сутрин лаят малко и то рано, към 6ч, и вечер към 23-00ч и това е. Така че всъщност си е спокойно. Но така или иначе утре си тръгваме, та не е проблем. )

# 627
Мирамич, объркала си хотела, душе  Joy
Трябвало е да питаш за този с котките, нали си коткофил  Grinning

# 628
Благодаря ви, момичета, за пожеланията!  Hug
Снощи празнувахме РД на село - правихме барбекю. В края на седмицата РД ще има продължение с приятели.
И аз не съм ходила зад граница.  Cry А ми се ходи в Италия. Но не знам кога ще стане това.
В двореца в Балчик е много хубаво, ама нямат плаж.
Лейди, как ти се готви в тази жега? Ние повече на домати и сирене я караме, а, и на таратор.
Хубав ден на всички! Hug

# 629
хаха,направо съм го нбъркала, ама за кучета нищо не пишеше.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт