Жената ОВЕН 24-морска

• 30 968
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря ви момичета, чул ви Господ Hug

Ама голямо ми е бебе...хем иска да е изненада /как си му е реда/, хем не знае какъв пръстен да ми купи, да не би да не го харесам Laughing Аз за размера и диамантите не държа, единственото ми условие е да е бяло злато, защото по принцип нося само сребро.

И тук си вали, ма то нормално - обичам го този остров беееее, пълни ми душата това време Simple Smile Днес подкастяха дърветата по улиците и парковете и сега се разнася една ми ти свежест, че чак и цигара не ми се пали да не развалям аромата Heart Eyes

И аз искам да съм на срещата с вас пък, ама...освен някой да вземе един лаптоп и да ме включи през скайп друг начин няма Joy

# 646
  • Varna
ЛАМАРИНКЕ,
Ако ме познаваше, щеше да разбереш, че за диамантО сЪ шегувам Laughing....а ако не ти хареса, пръстена, не може ли да го върнете, а преди това да има уговорка, за смяна?  Ти си като една моя приятелка....и тя обича сребро или бяло злато.....там при нея работата много сериозна....диаманта и е като скала....ама нали знаЙш, има ли лИбоФФ, кО ти пука диамант ли е или нещо друго, или пък колко е голям....То по голям диамант от истинската любов няма!

БОБИЧ,
Ей, сЯ шЪ си пийна от кафенцето ти Hug

# 647
  • Сливен
боби мерси за кафенцетооо  Hug
и аз слагам нещо и бягам

# 648
   Вие просто сърце нямате! Crossing Arms То бива любими вкусотии, ама не се спирате  Naughty Сега какво ще правя в този силен дъжд-да бягам до магазина за сладинко ли?
 Аз днес съм у дома, яко се сецнах вчера, едвам избутах раб. ден, но днес пазя легла, дивани и столове-каквото дойде. И лекинко ме поглезват  Blush

# 649
Ели, нека те глезят, ти си го заслужаваш  Hug А и по-бързичко да се оправяш, че мн кофти.

Ламаринке, пожелавам ти и аз един пръстен, пък и ако ще да е от бирена кутийка, важното е любовтаааа   bouquet
Аз като се сетя с моя мъж как решихме за сватбата  Embarassed Забременях аз с каката (ама хич не се усетих, чак в 3-тия месец разбрах  Laughing) и като му казах, че съм бременна, така му казах, че и без брак дете няма да родя, та даже не му дадох думата  hahaha Та при мен я нямаше тая романтика с пръстена. Но честно казано повече бих се изкефила когато имам внуци и мъж ми да ми поднесе тогава един пръстен....

Снощи ви изчетох, и какво върших, по тел се чух с майка ми, децата беснееха (скачайки от дивана), та изведнъж каката така падна на ръба на масата, че и тел и комп зарязах. Цепна се точно под косичката на челото - 3 шефа и врътнаха в болницата, баш преди морето. Та май конци ще свалям на морето, какво да се прави. Но пък сега ми е весела, сякаш не е било. И в болницата беше герой, не е гъкнала или мръднала, казаха, че това им е 1-вото дете дето не реве и не мърда. Ама геройче си ми е тя, на майка си се е метнала Wink

# 650
  • Varna
Не, Ели,
Няма да бягаш ти до магазина, да купуваш сладко....а някой трябва да отиде и да ти купи....нЪл тЪ пУглезват, лекинко....А ти малко по тежинко си го поглезила Wink мусака си му сготвила, така, че фифти-фифти във глезенето Wink Даже ти глезиш повече....болничка си.
Ако беше по добро времето, щях да те водя при една позната да ти помогне. На мене миналата седмица ми помогна....бях си прищипала нерв на тренировките. За нула време ми помогна.

Оле, Цвете, сега те прочетох,
ИзстръпнаФ, изтръпнаФ Shocked babydust7....да и минава по бързо

# 651
О....х Ели, защо не съм по-близичко лично да те почерпя сладичко. И аз в последно време прекалявам с него, пък после се ядосвам на кантара, ама човек като се чувства зле, сладичкото е като мехлем за душата.
Днес черпих за здраве и удоволствие всички хора, дето бяха около мен и с голям кеф ще метна и тук една вкусотийка

Да ви е сладко !!!

Цвети, добре, че е на челото, а не около оченцето. newsm03 На морето от слънцето и солената вода много бързо ще зарасне. Целувки за детето герой!  love001

Колко ви завиждам пак за предстоящата среща! smile3511 smile3511 smile3511, поне клипче направете!

Пожелавам ви само хубави неща!!! newsm10  love001

# 652
   Цвети, разбирам ти тревогата за детето  Hug Моята дъщеря 2 пъти си цепна челото-останаха й белези, а аз толкова плаках.  И двата пъти бях на почти ръка разстояние и стана белата. Единия път го залепиха, а втория път ми се накараха, че съм вдигала аларма излишно-драскотина било. Драскотина, ама друг път. Много им се бях ядосала-прибрах си я у дома, но раничката я притисках, докато не засъхна- и да ти кажа този белег е по-малък.
 Сладко ми накупиха-шоколадово руло, два вида сладолед и отделно направих мляко с ориз. Ужас, хапнах си от всичко  Embarassed

Ето и за вас  Grinning
Кръста ми е по-добре, утре съм на работа.

# 653
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!!

Цвети, сви ми се корема.... Марти 2 пъти си е цепила веждата - първия път на 10 месеца и ни шиха, а после на 4, тогава ни лепиха... и двата пъти на едната вежда - втория белег е като продължение на първия.....
Ели, дано си по-добре... Ако можеш отиди на масаж! Ох, и аз попрекалявап и с бера, и с мента, и със сладко и с плодове.... Резултат - колкото бях неусетно свалила с тренировки и много работа май месец - бях станала 64, сега си ги върнах..... 67-68 съм  Embarassed но здраве да е!
Хубав ден!
Петък е и  с нетърпение очаквам почивните дни.... понатрупала съм умора!
Слънчево настроение.... вече с нетърпение очаквате срещата....
Сложете една-две снимки! Praynig

# 654
Здравейте,мацки!Не сте ме забравили,нали? Heart Eyes
Отдавна не съм влизала и не успях да ви изчета.

Ние изпратихме майка ми и сега отново съм натоварена яко-мъжът ми пак е с гипс,а и имаме доста работа. ooooh!Шихме дъждобрани за рождения ден на шефа.Ще ходи с двайсетина приятели в Шотландия да изкачват три върха с благотворителна цел.
Иначе живота си тече много бързо тук.Мина вече една година  и изобщо не я усетих.
А,забравих да се похваля,че ще ставам стринка. Grinning

Успешен петък Peace

# 655
Коки,радвам се че се разписа.Така е времето тече.Но определено щом една година сте там,е по добре от България.
За мен вече няма петък,неделя,понеделник......

# 656
  • Varna
Привет-мривет wavey
Преди 15-тина минутки сЪ пробраФ най-сетне и идвам да вЪ нагледам. Wink
....Гледам пълно безветрие у темЪтЪ newsm78

БОБИЧ,
Взимам си от сладкиша,  Wink

# 657
Eли, искам мляко с ориззззззззззз.
Кокич, честито стринке  bouquet дА Е ПОСЛУШЕН БЕБО В КОРЕМЧЕТО НА МАМА!

# 658
Моми4ета, утре сигурно ще съм с Калина

# 659
  • Varna
Чудесно Мирамич,
Ще си играят със на Пепича, щерката Wink

Общи условия

Активация на акаунт