Мммммммм.......и замириса на море.......

Делте,изненадата е била страхотна!

Пепа,рита ли вече?Между другото разбрахте ли вече какво е?

Аз днес ших два модела,но като за кукла.Ще ги снимат за някакво списание.Много са готини.

Направо като ви чета кога се усмихвам, а кога се и хиля с глас
Ох, липсвате ми и на мен, ако не се налагаше нямаше да работя..наистина. Сега ще ви разсмея как звъннах на Делтичка посред нощ и аз. Имам навик като тръгваме от Албена да му звънвам на моя- да знае. Обаче какво обърках и звъннах на нея. И пълен шаш
Делти, извинявай мила
И много се радвам за връщането на сп.. 
И моля те не се включвай така телеграфно
Разкажи ни нещо повече. 
Ти си нашТЪ гордост там 
Учудих се, че каза- Стига вече!!! ....А там за различноста на хората, ти го мислиш така и хора като нашата тайфа. Незнам какво дразни хората, че някой е по различен, че някой вървя във нещо, във което те не вярват. Различното дразни. Много мога да говоря, ама много. Живяла съм дълги години със хора които имат различни религии, различни култури, и това не ми е пречело. Обогатявало ме е. Прекрасни отношения си имахме. Такива вече не виждам ...много са рядко.

Темата е страхотна 

.

Учудих се, че каза- Стига вече!!! ....А там за различноста на хората, ти го мислиш така и хора като нашата тайфа. Незнам какво дразни хората, че някой е по различен, че някой вървя във нещо, във което те не вярват. Различното дразни. Много мога да говоря, ама много. Живяла съм дълги години със хора които имат различни религии, различни култури, и това не ми е пречело. Обогатявало ме е. Прекрасни отношения си имахме. Такива вече не виждам ...много са рядко.
/, и като им кажа нещо по тази тема ме гледат супер пренебрежително...не сме на една вълна....наистина трудно се приема различното, отхвърля се/без да познават нещата в дълбочина/, което си е супер посредствено мислене....принципно аз оценявам хората точно по този критерий-до колко приемат по-различните от тях,щото това показва какъв е интелекта отсреща...високия интелект не отрича,без да е запознат с проблема и материята , и е широкогръд.....
или да ни упъти къде да търсят,като дойдат в града ви
....щото те тръгват от тук към морето....където намерят....без някаква конкр. идея-малко ми идва наникъде работата, ама нека пробват....та ако някой е чул нещо за някъде да ме светне, моля ви.... 

Утре съм на линия, нали за 10 сутринта беше? Че каквато съм видна издънкааа

Но ми направи впечатление вчера следобяда, късният следобяд, когато тука покрай морето до миналата година имаше народ, че не може да се разминеш. Вчера не беше така. Не вярвах на мои познати които ми казаха същото преди една седмица. Заваденията празни.......