Детска количка "ESPIRO"?????

• 95 058
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
anbibian, приемам забележката ти.

Този форум е за взаимопомощ, каквато не веднъж съм получавала, а ще се радвам и да съм била полезна някому и то не само в тази тема. Подведох се от нападките, отправени към мен. Нямам желание да развалям настроението на когото и да било и спирам до тук.

# 166
Здравейте!

Може ли да дадете малко повече инфо относно в кои градове и магазини  ги има в наличност. Благодаря Simple Smile
Приятна вечер на всички  Wink

Ето линк към страница, на която съм публикувал адреси и телефони на магазини, в които се предлага Espiro и Baby Design 
http://xn--h1aaebdr9d.com/%d0%b1%d0%b5%d0%b1%d0%b5%d1%88%d0%ba%d … 0%b8%d0%bd%d0%b8/

Относно проучването на господин qwerty123 :

До момента съм осъществил контакт с търговец, който предлага Enzo Evo за равностойността на 502 лева.
... мога само да му предложа да ми достави на тази цена 105 бр. Enzo Evo от всички цветове по 21(транспорта ще подсигуря аз). Аз ще му подаря по една от цвят  , а останалите ще пусна на пазара с доста по-ниска цена от сегашната. Така ще се изпълни и желанието му да помогне на българските потребители. Hug
Дори и при курса злота/лев , който е дал господина (10/5 или 2/1) ясно се вижда, че продавам голяма част от продуктите на цени сравними с полските или по-ниски. Това , че пазарните реалности в Европа рязко се влошиха в последните месеци (еврото, а от там и лева се сринаха) безпокои всички и вече на пазара не само на бебешки продукти има индикации за сериозно повишаване на цените. Надявам се да е временно.
Не смятам да споря повече по въпроса.
Желая успех на всички без значение от къде са си купили количките!

# 167
Моля да ми простите и да понесете още едно наистина последно мнение по темата от мен  Peace
След това забравям за тази регистрация и за тази тема! Не споря с никого, никого не искам да засегна! Неприятно съм изненадан, че възмущението му от високите цени на Espiro и желанието ми да помогна да се доставят тези продукти на по-ниски цени се възприемат като нападки и влизане в спорове...Здраве да е!

Курсовете на злотата ги обявява БНБ, а не ги давам аз...Прави впечатление, че злотата бележи спад напоследък и е изгодно да се пазарува в злоти  Wink Утре пак има спад до нива 4.35548 лева за 10 злоти или обменен курс от 2.29596.

http://www.bnb.bg/Statistics/StExternalSector/StExchangeRates/St … rencies/index.htm

Ето това е съобщението, което получих на имейла си в отговор на поръчката за Espiro Enzo Evo при заявено плащане чрез банков превод:

"Witamy serdecznie Bardzo dziękujemy za złożenie zamówienia w naszym sklepie. Łączna kwota do zapłaty wraz z przesyłką to 1310.00 złotych. Bardzo prosimy o wpłacenie powyższej kwoty na następujące konto bankowe:..................."

Използвайте http://translate.google.com за да си го преведете!
Цената от 1310 злоти включва цената на модел 2010 - 1150 злоти (1150 : 2,29 = 502 лева) + доставката - 160 злоти (70 лева). Утре ще платя тази поръчка докато е валидна защото през 2011 г. Espiro явно няма да произвеждат нови модели, а ще сменят разцветката на старите. Цените на "новите" Enzo Evo започват от 1260 злоти (1260 : 2,29 = 550 лева), за които в България ще получите "стар" Atlantic. Аз изобщо не направих разлика между новите и старите цветове, но сигурно има нещо подобно.
Сигурен съм, че всички желаете да разберете сайта, от който съм поръчал, как става, какви са условията и т.н., но аз няма да ви доставя това улеснение защото си мисля, че е хубаво всеки от вас да се поразрови, да проучи и да се убеди и в другото ми твърдение, че в цяла Европа цените на Espiro са най-високи за България и това няма нищо общо с валутните курсове. В Полша, Германия, Чехия, Словакия, Украйна и др. цените варират около 550-630 лева за Enzo Evo. Уверявам ви, че предоставената от мен информация е вярна и няма да ви отнеме дълго време, за да се убедите сами в твърденията ми!
И така....
Това беше всичко от мен! Ако някой се е чувства обиден или нападнат - да ме прощава! Не съм искал никого да засегна! Желая на всички ви много здраве и любов!  Hug

# 168
  • София
И аз се интересувам те тези колички. Спряхме се на няколко модела и мисля да отида да ги видя на живо в магазин Слънчице Люлин 7. На много малко места могат да се видят, не са като повечето марки едва ли не във всеки магазин. Мисля да не се влияя от вашите постове тук, а да си преценя наживо в магазина. Не виждам и смисъл да се заяждате така! На който му харесва ще си я купи независимо от това дали е на по-висока цена!? Peace

# 169
  • Пловдив
Все пак в Пловдив никъде ли не се зареждат?  newsm78
Много харесах Атлантик, но трябва да го видя на живо все пак.

# 170
Здравей Doni_m,

за жалост в Пловдив и аз не успях да намерия никъде да продават колички на марката Espiro, много се колебах и се чудех дали да поръчам количка без да съм я видяла, но като обикалях по магазините нищо друго не ми грабна окото и за това си казах, поръчвам и това е. Така си я поръчах онлайн и не съжелявам, количката както не веднъж казах е уникална, много лесно се бута, макар че не е от най-леките, но върви и с едно пръсче само да я тикнеш, широка е вътре и на бебка и е много уютно в нея.

# 171
Здравейте,

Аз най-после я видях на живо. Много ми хареса и ми се стори лесна за управление (доколкото е възможно да се пробва в магазина). Малко ме притеснява тежестта и. Не знам как ще я качвам до асансьора на партера. Можели някоя майка, която вече я ползва да сподели? Да поясня само, че съм се спряла на Атлантик.

# 172
Привет irchony, за тежестта наистина си е малко тежичка особено със зимния кош, мисля че става към, а може би и над 15-17кг.  Ако стълбите са малко може би няма да ти е проблем.

# 173
Привет irchony, за тежестта наистина си е малко тежичка особено със зимния кош, мисля че става към, а може би и над 15-17кг.  Ако стълбите са малко може би няма да ти е проблем.

по данни на производителя самата количка без зимния кош е точно 15 кг .  а кошът за новородено е 4.400 кг.

# 174
bergamot - аз като гледам в сайта тежестта на рамката е 10,2кг, зимният кош е 4,4кг и летния 3,7кг. Ти къде видя , че само рамката е 15кг?

# 175
Здравей Doni_m,

за жалост в Пловдив и аз не успях да намерия никъде да продават колички на марката Espiro, много се колебах и се чудех дали да поръчам количка без да съм я видяла, но като обикалях по магазините нищо друго не ми грабна окото и за това си казах, поръчвам и това е. Така си я поръчах онлайн и не съжелявам, количката както не веднъж казах е уникална, много лесно се бута, макар че не е от най-леките, но върви и с едно пръсче само да я тикнеш, широка е вътре и на бебка и е много уютно в нея.

Здравей barbolinda, по точно от кой модел на Еспиро си поръчала? И как е, доволна ли си?
Аз много си харесах Вектор но при нея няма позиция Пълно легнало положение на летния кош. Сега умуваме за Атлантик  Thinking
Може ли малко инфо Simple Smile
Благодаря и хубава вечер

# 176
Здравей MaGiKa7,

аз имам Атлантика, много съм доволна от него, но да ти призная честно не сме монтирали летния кош и не знам пълното легнало положение на гръбчето как ще е. В характеристиките пише че има, предполагам че е така наистина. За другите модели на Еспиро не мога да дам никакво инфо.

# 177
Ние купихме Espiro VectorPro. Изключително маневрена е, добре изглежда, има много екстри. Единствено ме притеснява, че рамата не изглежда особено стабилна, а и гаранцията е една година ( ,а не две както е при повечето стоки и както би трябвало да бъде според Закона за защита на потребителите). По-нататък ще пиша пак да ви кажа дали количката е издържала на разбитите тротоари Simple Smile
Сега искаме да си купим и столче за кола NEO (розово), за да го монтираме на рамата. За наше съжаление са изчерпани навсякъде. Моля вносителя, който видях, че следи тази тема, да ми каже кога ще има нов внос!

# 178
Здравей MaGiKa7,

аз имам Атлантика, много съм доволна от него, но да ти призная честно не сме монтирали летния кош и не знам пълното легнало положение на гръбчето как ще е. В характеристиките пише че има, предполагам че е така наистина. За другите модели на Еспиро не мога да дам никакво инфо.

Благодаря Simple Smile

# 179
Запис в темата,ще се върна да си я доизчета.Само да попитам някой знае ли в Пловдив къде може да се види на живо? Еспиро Атлантик имам предвид...

Общи условия

Активация на акаунт