Детска количка "ESPIRO"?????

• 94 935
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
*MaGiKa* Благодаря ти за инфото, а колко най-много ляга летния кош на Вектор/Вектор про?! Дано в Слънце Варна да ги има и двата модела за да сравня. Иначе Енцо Ево без да съм видяла не мога да взема.

# 211
 Здравейте!Днес ходих в магазин Слънце във Варна исках да видя модел Baby Design Sprint+  но го нямаха наличен в магазина.Продавачката каза, са имали рекламации за летния вариант и вече не го поддържат наличен а само по поръчка!Някои имал ли  е проблеми с този модел или чувал  ли е за такъв проблем?
 Май ще се ориентирам към Атлантик, но ми се струва доста голяма.Размерите и са 106/61/108 (д/ш/в)
при асансьор  с дължина 110 май ще ми е трудничко!!!
 Вече съвсем се обърках  Thinking

# 212
Здравейте момичета (и момчета, ако има  Wink).
Записвам се да ви чета, че след почти едноседмично ровене из интернет и силно главооболие получено от това, определено се влюбих в количките на Еспиро. Heart Eyes Имам много време до окончателното решение и покупката, но все пак ми се искаше да се ориентирам какво се предлага в момента на пазара, че от предишната покупка на количка за баткото минаха почти 12 години и съвсем не съм наясно с "модните тенденции"...(божеееее, ама разлика във възрастта! сега се замислих чак като го видях написано  Crazy)
Еспиро ме грабнаха с това, че са комфортни, класически на вид ( не съм почитател на изчанчени колички, в които да се чудиш как да наместиш бебето) и съвсем не на последно място - цената им е доста добра. Ще ми бъде интересно да прочета отзиви и за столчето за кола, ако има някой, който да го е виждал. Иначе и летния, и зимния кош почти на 100% отговарят на изискванията ми. Проблема е в това, че не живея в България и ще трябва да се разровя из чуждите сайтове за вариант за доставка, ама това да ми е проблем.
Благодаря на всички, които сте споделили информация - страхотно помагате на такива като мен!  bouquet

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 20:21 от наДядоКоледаСнежанката

# 213
*MaGiKa* Благодаря ти за инфото, а колко най-много ляга летния кош на Вектор/Вектор про?! Дано в Слънце Варна да ги има и двата модела за да сравня. Иначе Енцо Ево без да съм видяла не мога да взема.
Bad Diddy пълно легнало положение е 180 градуса, а Вектор и Вектор про имат легнало положение до 170градуса, което за мен не е толкова фатално. Кореспондирах с вносителя, той ми отговори, че новите модели колички според изискванията на ЕС за безопастност ги правят точно така.

Здравейте!Днес ходих в магазин Слънце във Варна исках да видя модел Baby Design Sprint+  но го нямаха наличен в магазина.Продавачката каза, са имали рекламации за летния вариант и вече не го поддържат наличен а само по поръчка!Някои имал ли  е проблеми с този модел или чувал  ли е за такъв проблем?
 Май ще се ориентирам към Атлантик, но ми се струва доста голяма.Размерите и са 106/61/108 (д/ш/в)
при асансьор  с дължина 110 май ще ми е трудничко!!!
 Вече съвсем се обърках  Thinking
jana, летния кош на Бейби Дизайн не се обръща към майката, т.е. има само едно положение - с гръб, ето защо се отказахме от нея. Иначе като модел е добра, а и цената също.  Не знам точно какви рекламации е имало.  Относно Атлантика - Да, наистина е огромна и не се събира в по-малък асансиор, няма място и за майката.

Здравейте момичета (и момчета, ако има  Wink).
Записвам се да ви чета, че след почти едноседмично ровене из интернет и силно главооболие получено от това, определено се влюбих в количките на Еспиро. Heart Eyes Имам много време до окончателното решение и покупката, но все пак ми се искаше да се ориентирам какво се предлага в момента на пазара, че от предишната покупка на количка за баткото минаха почти 12 години и съвсем не съм наясно с "модните тенденции"...(божеееее, ама разлика във възрастта! сега се замислих чак като го видях написано  Crazy)
Еспиро ме грабнаха с това, че са комфортни, класически на вид ( не съм почитател на изчанчени колички, в които да се чудиш как да наместиш бебето) и съвсем не на последно място - цената им е доста добра. Ще ми бъде интересно да прочета отзиви и за столчето за кола, ако има някой, който да го е виждал. Иначе и летния, и зимния кош почти на 100% отговарят на изискванията ми. Проблема е в това, че не живея в България и ще трябва да се разровя из чуждите сайтове за вариант за доставка, ама това да ми е проблем.
Благодаря на всички, които сте споделили информация - страхотно помагате на такива като мен!  bouquet
наДядоКоледаСнежанката определено  няма да сгрешиш в избора на Вектор или Вектор Про. Аз съм изключително доволна (имаме Вектор) - много лека, маневрена, изчистена конструкция, не е голяма по размери. Относно кошчето за кола - може да се слага на шасито на количката, удобно е, ползва се около 6 месеца (до към 9 кг.)

# 214
Здравейте, изчетох темата и съм силно заинтересована от количките Espiro и Baby Design, но ме интересуват летните варианти. Някой може ли да каже нещо за тях и да препоръча модел?

# 215
А някой виждал ли е Еспиро Енцо Ево на живо? Тези най-много ме грабват, амортисьорите им са скрити.
Дали е маневрена или пък много тежка? Колебанието ми е между Еспиро Вектор или Вектор Про и Енцо Ево. Трябва да сместя бъдещата количка - това значи рамата и зимния кош за новородено -  в багажник на VW Polo, а столчето за кола да си го ползвам нормално когато возя двете деца отзад.
Коя количка бихте ми препоръчали за случая?

# 216
JJuleto, ние имаме лятна - Еspiro Metro в лилаво( беше около 230лв.). Няма пълно легнало положение. Много ми е удобна- лека и маневрена. Момичетата в темата са прави - "пипнати " колички! Аз се колебах между Метро и Сити, но дизайна на тази ми допадна повече!

# 217
JJuleto, ние имаме лятна - Еspiro Metro в лилаво( беше около 230лв.). Няма пълно легнало положение. Много ми е удобна- лека и маневрена. Момичетата в темата са прави - "пипнати " колички! Аз се колебах между Метро и Сити, но дизайна на тази ми допадна повече!
Здравейте, и аз питах за летните колички на Еспиро навсякъде, но напразно. Чак си помислих, че няма никой купил си такава количка. Белла, мерси много за мнението   bouquet
Колко време вече сте с нея? И дали е здрава? Аз май повече пък харесвам Ситито, но още не съм ги видяла на живо. Да се надяваме другата седмица да се сдобия вече с една от тях  Praynig

# 218
Здравейте! Днес ходих до Слънце Варна и видях Vector, Vector Pro, Atlantik и GTX. Моите колебания са между Vector Pro и Enzo Evo. За съжаление Enzo Evo нямаха. Казаха, че до сега са имали само веднъж и са я продали. От Vector Pro впечатленията са ми:
1. Много маневрена и килограмите изобщо не се усещат. Все пак няма да се носи, а ще се бута. Конструкцията изглежда стабилна. Много лесно се сменят кошовете. Много лесно се сгъва. Гумите могат да се махат за почистване. Багажника ми изглежда приличен и ми се струва, че е достатъчно високо за да не се къса от търкане в тротоарите.
2. Кош за новородено - материята е приятна на допир. Казват, че е памук. Има тънко матраче. Гръбчето може да се повдига.
3. Летен кош - много дълбок сенник. Вероятно може да се ползва и без чадърче. Няма пълно легнало положение. Най-много да се смъква до 160 градуса (груба преценка), но ми се струва, че не е голям проблем. Може да се обръща в две посоки. Поставката за крачетата също се регулира. Поставката за гръбчето е двулицева - за зимата нещо поларено, мекичко, а лятната е като материята на сенника (не знам как се казва).
Всичко може да се сваля и да се пере в пералня. Цветовете бяха синьо, лилаво, циклама и червено. Определено червената е много симпатична, комбинирани са черно и сиво.
Това, което все още ме притеснява:
И двата коша ми изглеждат малки и тесни. По каталог кошовете на Enzo Evo ги дават по-големи

# 219
baby 2012 ,
Какъв е този полси сайт колко излиза вектор про с трите коша?

Аз не знам точно ретейл цените на този сайт но понеже имаме приятелско семейство в Полша. А тяхна приятелка работи в бейби дизайн. Разказа за марката че била на няколко години изцяло Китайска не много качествена но с много ниски цени. Основния им пазар бил в по бедните държави а в Полша почти не продавали защото там имало много по добри от тях фирми.  Та тя ни каза че сега чакали от Китай новите цветове и на тези които са в момента имат 25 % намаление. А цените за дистрибутори на комплект количка+кош+чанта: vector lite 166.50 $ ; enzo 252 $; atlantic 188.50 $.
От тези цени сега те имат 25 % надолу отстъпка за колекция 2011. Тоест нашите регионални дистрибутори също трябва да направят такава за нас като клиенти. Лошото е че цените които виждам в нашите сайтове са много по високи от тези каквито трябва да са Simple Smile и май ще се насоча към някоя друга марка.

# 220
Смешно е как тук пишат хора, регистрирали се само, за да изразяват недоволството си от това, колко хора все повече харесват марката Еспиро

Да харесваме си я - аз и моята братовчедка, която я експлоатира месеци наред сме едни от тези хора

Интересното е как не се нрави това все на някой, който току-що се е регистрирал  newsm78

Както и да е, аз като човек, който избра тази количка (а бях и една от първите, дали положително мнение за тях) се чувствам отговорна и искам да защитя избора си

Ето линк към сайта на производителя там ясно става кой е ползвателя на тези колички освен българина - ползват ги руснаци, чехи, унгарци....

http://espiro.eu/start,ru

още когато аз проучвах марката четях именно руски форуми, защото тогава в Българияя никой не знаеше за тях

Аз не знам за вас, но за мен Русия е една от най-силните икономики на Света и не бих си позволила да ги нарека "бедна държава"

Много интересно как все ни поучава някой, които проявява интерес към Bg-mamma само за да се включи в темата и за целта бърза да се регистрира ooooh!.

Всеки си решава на чие мнение да се доверява, но все пак имайте в предвид, че не сме от вчера

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 18:50 от RoniBonboni

# 221
Искам да питам какъв дефект имат бейби дизайн спринт плюс.
За мен не е проблем, че летния кош не гледа към майката. То и без това детето иска да гледа напред не към мама. И това не е дефект.
Има ли друг проблем с летния кош.

# 222
Лори, ние имаме нашата количка от 35 дни ( откакто осиновихме нашето момиченце), не сме я ползвали много по предназначение, но доста се возим вкъщи във всякакви пози (с цел успокоение) и определено ми се струва,че ще издържи дълго на "тормоз" Laughing
Аз нямам база за сравнение, понеже ни е първа количка, но не съжалявам!

# 223
Смешно е как тук пишат хора, регистрирали се само, за да изразяват недоволството си от това, колко хора все повече харесват марката Еспиро
рони бомбони
Смешно е да гледаш как някои хора като вас пишат лъжи за да правят пиар на собствените си стоки. Защо г-не или госпожо търговци които се криете зад този и няколко други акаунти си мислите че всички ви вярваме? Това че до сега не съм писала тук незначи че не съм чела!
Не съм само аз от хората в тази държава които имат достъп до различна информация. Но ви уверявам че така наречения дистрибутор на бейби дизайн освен че е некоректен с цените към клинтите си защото всички може да си сметнете курса на долара с цената от производителя. Освен всичко друго не плаща и ДДС и укрива обороти. А това как ви осигурява вие си знаете. Така че от такава фирма аз лично не съм убедена че ще се отнесе коректно с клиентите си и в последствие. 
все още не съм проверила дали имат инструкции, документи, евро сертификати и как са гаранционно но щом наглоста на някои хора е толкова голяма ! Тепърва ще има да пиша и не само тук. Защото тук само се уведомяваме мамите които все още имаме малко достоинство.

# 224
Бъркаш ме с някого

Бгмамма ще го потвърди:

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=214038;sa=showPosts

имам публикации тук цели 30 страници от 2009 насам

Ама ти май наистина си му набрал на вносителя, за да знаеш толкова за него? Старанно наистина кой си ти? newsm78

А аз нищо невярно не съм написала...

А можех да кажа, че баба ми е управител на най-големият бебешки магазин във Варшава Joy Joy Joy

Внимавайте всички вие, които сте се изказали положително за Еспиро - може би сте братовчеди, лели, чичовци и други подобни на вносителя и сте тук за да поддържате интереса към марката. Недейте, някой много се дразни от това...

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 12:27 от RoniBonboni

Общи условия

Активация на акаунт