Детска количка "ESPIRO"?????

• 94 768
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
а и да ви уведомя ако не знаете къде се произвеждат то това е същата фабрика в китай в която и някои други български фирми като кангаро,бертони и чиполино си поръчват колички и креватчета . Всъщност тези фирми като гледам имат съвсем по добри цени за артикули които са 100 % еднакви като модел и спецификация. Имат само различни търговски имена и цветове.
И още нещо ползват сравнително нормални за пазара търговски надценки. А не такива от по я пак да сметнем почти 100 % средно за атлантик. А за вектор почти 300 % надценка. Дали смятам вярно и дали тия плащат данък печалба, еко такси и ттнтн.
Аз коя съм Simple Smile ? Не е нужно да знаете. Важното е че пиша факти а не празни приказки.

# 226
Тя леля ти нали работи в тази фабрика, защо не ти изпрати една количка, за да си щастлива

Много лесно е да ти отговоря така, но предпочитам така:

Щом харесваш Чиполино - ходи в темата на Чиполино, ако харесваш Бертони - пиши за бертони, или Мони или X-Landeer  или каквото и там  е  читаво според теб и на добра цена - нормалните хора така правят. Просто пишат за това, което харесват.
Има много модели и марки, които не са по мой вкус и джоб, но не тормозя хората, които мислят по друг начин.

И тъй като съм нормален човек и имам такт за нещата, ми е ясно че ставаме досадни на останалите, а и не ми пука къде ще се окаже че работи стринка ти, така че... Аз оставям поведението ти да бъде оценено от модераторите...

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 12:52 от RoniBonboni

# 227
Тя леля ти нали работи в тази фабрика, защо не ти изпрати една количка, за да си щастлива

Всеки културен човек ще те прецени ! Но все пак аз нямам нищо лично срещу теб нали все пак твърдиш че нямаш нищо общо със северните елени Simple Smile))) и техните колички.
Но някои сме учили психология. Лели нямаме ! Колички можем да си купим и сами без да ни изпращат.
Но защо ли толкова напрежение от ваша страна? Дори го избива на простотия. Все пак говоря с факти. И не си коригирам постовете по 2-3 пъти. Просто като нямаш общо не ми обръщай внимание. Все пак не пишем за очите си а за трета страна. Освен това ако някои смята че нещо от тези неща е лъжа. Да го докаже!

# 228
Моля, нека да се върнем по същество на темата .... тук обсъждаме количките. Пет пари не давам кой е учил психология и кой има леля. Аз лично в изказванията на rdamascena нито един факт не открих  Tired Били произведени в Китай ... ами всеки си има глава на раменете и сам си решава. Много от уважаващите себе си производители имат изнесено производство в Китай и какво от това?!

# 229
Е те всички детски колички май се правят в Китай. По ползотворно е да дадете марки, които наистина си се произвеждат някъде другаде не в Китай. Все си мисля, че трябва да има поне едни полски колички, които да си се произвеждат в Полша.

# 230
Аз лично не разбрах смисъла на всички тези нападки и силни думи от последните постове... в крайна сметка, всеки има право да сподели когато дадена стока му харесва, а за цената и това къде се произвеждала тя - ами пак всеки има глава на раменете да прецени дали го устройва или не.

И по темата - определно от всички модели най-много ми хареса Енцо Ево, страхотна е просто! Много ми иска да мога да я видя на живо все пак.
Между другото, покрай ровенето ми из нета за различни модели колички, бях много изненадана, че тука се предлагат голям избор от полски колички (марката е Akjax http://www.lauranlastentarvike.fi/epages/GPL.sf/fi_FI/?ObjectPat … 852/Products/1795). А за вариантите на цветове пише, че е на практика безкраен, защото дори има опция сам да си избереш съчетания.

# 231
Лори, ние имаме нашата количка от 35 дни ( откакто осиновихме нашето момиченце), не сме я ползвали много по предназначение, но доста се возим вкъщи във всякакви пози (с цел успокоение) и определено ми се струва,че ще издържи дълго на "тормоз" Laughing
Аз нямам база за сравнение, понеже ни е първа количка, но не съжалявам!
Бела, много се радвам за вас и малката принцеса  Hug Heart Eyes

Аз няма къде да я видя на живо и май ще поръчвам на сляпо количката... затова събирам мнения  Grinning
Рони, дай някой руски форум да видя дали има мнения за Ситито  Praynig

# 232
Лори, набързичко това открих - коментарите са от лято 2011. На снимката е Сити с лякакви други дамаски, може би предходна колекция. За Сити и Актив си говорят - ти не се ли колебаеше между двете?

http://www.baby.lv/3_5658_1.html

Впечатли ме това, че една от дамите сподели, че със съседката имат Еспиро и живеят на 5-ти ет и нямат никакъв проблем ...  bouquet

И друго - "хубава е за лоши пътища" - не са само нашите пътища като лунен пейзаж  Wink

Успех, Лори

Bad Diddy, поздравление и от мен това, което сте направили е страхотно, значи системата все пак работи и добри хора като вас могат да зарадват дечицата. Желая ви щастлив семеен живот

# 233
Благодаря ти, Рони  Hug  bouquet Май вече съм сигурна, че искам Ситито. Сега обаче се зачудих, ако я поръчам от някой онлайн магазин, имам ли гаранция  newsm78  Май трябва да се обяда и да попитам...

# 234
  • вляво от асансьора
Да ви следя. Simple Smile
Колебая се между Вектор Про и Ензо Ево, но май ще е втората, че има пълно легнало на летния кош.

# 235
Джиджи, и аз избрах вече Енцо Ево. Смятам да си купим точно тази количка, защото и като параметри е малко по-голяма от Вектор Про, а и има пълно легнало положение, както и ти го отбеляза  Grinning

# 236
  • вляво от асансьора
Dominika, май това ще е и моят избор.Всъщност успях да сведа колебанията до Еспиро Ензо Ево, ABC design Turbo 4s или ABC Design AVUS, като последните две са по-тежки, но след като побутнах Мамбата на АВС се уверих, че са адски маневрени колички.А с теб явно имаме еднакви критерии. Wink
Ако успея и да разуча как да я поръчам изгодно от полски сайт, може би ще натежи Еспирото обаче. Grinning

# 237
Благодаря ти, Рони  Hug  bouquet Май вече съм сигурна, че искам Ситито. Сега обаче се зачудих, ако я поръчам от някой онлайн магазин, имам ли гаранция  newsm78  Май трябва да се обяда и да попитам...

Би трябвало вносителя да е подсигурил гаранции, независимо дали си я взимаш от реален или от интернет магазин, нали все за България става въпрос... Наистина за твое успокоение попитай...

# 238

Би трябвало вносителя да е подсигурил гаранции, независимо дали си я взимаш от реален или от интернет магазин, нали все за България става въпрос... Наистина за твое успокоение попитай...
Да, за България става въпрос. А колко им е гаранцията по принцип?

# 239
Лори, По мой спомен - 1 година

Общи условия

Активация на акаунт