Детска количка "ESPIRO"?????

• 94 764
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Записвам се да следя темата. Много ми хареса в нета бейби дизайн, но не съм я виждала на живо. Искам да ви питам ако знаете дали количката е подходяща за дребни жени, и дали не е много тежка. Които има мнение по въпроса ще се радвам да сподели. И ако някой е поръчвал от полски сайт да каже как точно

# 241
  • Бургас
Записвам се и аз да ви следя. Харесах си Espiro Atlantic, а когато я видях на живо се влюбих  newsm76 Побутах я из магазина, много ми хареса мисля че единственият недостатък е че е малко тежичка, но този недостатък е много полезен на определени терени, където по-леките колички не помръдват а и не ми е проблем че е по - тежка харесвам я много  Heart Eyes Ще се радвам да чуя мнения на мами които я имат  Rolling Eyes

# 242
Аз имам лилава Атлантик вече почти 4 месеца. Трябва да ти кажа, че продължавам да съм влюбена в нея. Grinning Количката е много маневрена, стабилна, бутах я и днес в едни големи преспи и се справяше повече от чудесно. Зимния кош е много широк и добре защитен, държа бебката доста леко облечена, завита в плътна пелена и очевидно и е добре така. Коша за багаж е повече от приличен, чантата също. Единствения недостатък, който засега съм забелязала, е че дръжката се разскърца. Но имайки предвид, че абсолютно всеки ден я свалям 20 стъпала на задните колела, го преживявам това скърцане. Е, и заема доста място в колата, но пък аз държа зимния кош на предната седалка или направо слагам бебето в него ( което е особено удобно като е заспала, и трябва някъде да я занесем, тогава въобще не се буди през цялото време).
Незнам как ще е с летния кош, защото него въобще не съм го гледала, но със зимния си е супер количката, особено за тези и пари.  Peace

# 243
  • Някъде там
Здравейте момичета !!!! Искам да споделя с вас че страшно много съм доволна от ESPIRO VECTOR PRO много маневрена, лесно се сглобява лесно се свалят колелетата споменавам го защото на нас ни се налага  да се возим и вкъщи Simple Smile. Уникална!!!! Коша за новородено е малък и удобен и влиза в  асансиорите, а летния кош е широк просторен абееее който я купи няма да съжалява Grinning.Ако има някой въпроси да пиши на лични

# 244
Искам да задам няколко въпроси за бейби дизайн спринт + на някоя мама, която вече я експоатира от доста време. Може да пише и на лични.

# 245
При нас, за съжаление, нуждата избор на бебешка количка отпада, защото загубихме бебето... Sad но това е за друга тема.
Дай боже със следващия опита да имаме щастието да успеем и пак да ровя за бебешки колички... Praynig

# 246
Приеми моите съболезнования

Кураж!
Няма думи, които да могат да се изкажат в такъв момент

Имай сили да го приемеш и да продължите напред

# 247
  • София
наДядоКоледаСнежанката, моите съболезнования!

Аз искам да питам има ли някой поръчал Бейби Дизайн от полски сайт, защото сега разглеждах полските сайтове, дадени тук и количката излиза по евтино.
Ето например тук : http://allegro.pl/wozek-3w1-baby-design-sprint-plus-fotelik-foli … -i2122244651.html, излиза 460 лв. с трите коша, а в магазина на вносителя вече е 428лв. само с двата коша , за месец вдигнаха цената.
Ще се радвам , ако някой сподели как става поръчката от полски сайт.

# 248
  • София
наДядоКоледаСнежанката, моите съболезнования!

Аз искам да питам има ли някой поръчал Бейби Дизайн от полски сайт, защото сега разглеждах полските сайтове, дадени тук и количката излиза по евтино.
Ето например тук : http://allegro.pl/wozek-3w1-baby-design-sprint-plus-fotelik-foli … -i2122244651.html, излиза 460 лв. с трите коша, а в магазина на вносителя вече е 428лв. само с двата коша , за месец вдигнаха цената.
Ще се радвам , ако някой сподели как става поръчката от полски сайт.

По принцип продавачът пише, че е съгласен да изпрати зад граница, но предполагам, че е въпрос на допълнителна уговорка. Ако искаш му пусни запитване на английски и ако ти отговори на полски ще ти помогна с превода (бих му писала аз, но правописа на полски ми е мноого слаб) Peace
P.S.: Pytanie do sprzedającego е линка, който трябва да натиснеш ( от лявата страна на снимката)

# 249
Здравейте,
аз съм с Espiro Vector. В магазина побутах и Vector Pro, но определено е по-тежичка и изисква усилие, за да натиснеш дръжката при качване на тротоар например или по стълби. И с Atlantic също, а пък аз   не съм от якичките хич  Embarassed
Питането ми е друго обаче. На всички колички ли дръжките им леко мърдат при натиск нагоре надолу /имат ход от някой друг милиметър/ , т.е. не са абсолютно неподвижни? Или само с моята е така?

# 250
  • вляво от асансьора
А някой има ли лични впечатления от Ензо Ево и по-скоро като маневреност как е, защото и тя не е от най-леките?За сега този модел съм харесала, поради наличието на пълно легнало положение на седалката.

# 251
Имам и едно питане ощe - на Vector и Vector Pro пише, че имат 2 позиции на регулиране на височината на гръбчето за коша за новородено. Къде са тия позиции? От къде се регулират? Изобщо нищо не видях по самата количка.
Някой може ли да обясни.

# 252
  • вляво от асансьора
Предполагам, че са като на модела Ензо Ево, под матрачето има нещо като ремък, който се издърпва.
Ето виж в това клипче

# 253
Предполагам, че са като на модела Ензо Ево, под матрачето има нещо като ремък, който се издърпва.
Ето виж в това клипче

Определено има някаква измама в описанията на моделите Vector и Vector Pro, защото такива джаджи няма под матрачетата. Да кажат майките, които имат такава количка, но аз не намерих Wink

# 254
Kогато за избирах количка такова нещо ми демонстрираха в магазина за моделите GTX,  Enzo Evo и Vector Pro - едно коланче, което се издърпва и тази част около главичката на бебето се повдига. Vector още го нямаше, но сега като сравнявам описанието му - подобен текст не виждам.

http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=95&products_id=428

"Кош за новородено
- външни текснтилни части от дишаща, ветроустойчива материя, слнцезащита - UV-40
- вътрешни текстилни части 100% памук, лесни за сваляне и пране"

А ето и текста на Vector Pro

http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=95&products_id=426

"Кош за новородено
- регулиране на височината на гръбчето - 2 позиции
- външни текснтилни части от дишаща, ветроустойчива материя, слнцезащита - UV-40
- вътрешни текстилни части 100% памук, лесни за сваляне и пране "

Така, че оставам с убеждение, че от двата модела (Vector и Vector Pro) такова повдигане Vector няма, а има само Vector Pro.

Общи условия

Активация на акаунт