Детска количка "ESPIRO"?????

• 96 217
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
sinapovaaya Честито! Няма да съжаляваш, от октомври я ползвам и имаме същия цвят. Много съм доволна. Взехме и лятна, заради малкия багажник на колата, но винаги като излизам из София пеша, предпочитам Спринта. Ето днес, примерно се върнах от пазар в ДМ и Била с препълнен кош със стъклени буркани и шишета и пак нямах проблем да си я кача по стъпалата в блока  Party
И аз се канех да купувам кошара, че и столче за хранене на Бейби дизайн, след като харесахме количката, обаче ме изпревариха и ми подариха на други марки иначе нямаше да се поколебая кои да избера  Wink

# 436
Баткото вече изпробва кошарата. Качи се на второто ниво и подскача. За сега и няма нищо. Но може да се каже че е тествана при силно натоварване.

Иначе количката от една година съм я харесала.

# 437
http://xn--h1aaebdr9d.com/2012/комбинирана-бебешка-количка-2в1-vector-pro-espiro/
Момичета днес се влюбих в тази количка и не спирам да мисля за нея Embarassed

# 438
Да и на мен ми харесва много.Аз също се бях спряла на този модел,но накрая реших да вземем ESPIRO  GTX  защото коша за новородено е по-голям и чантата повече ми хареса от Vector Pro.Немога още да дам оценка за качеството на количката защото бебка още не се е родила и не сме я пробвали.Мненията са положителна за тази фирма,но ще видим Simple Smile

# 439
      Здравейте, току що успях да изчета цялата тема..  Grinning  След дълго мислене, питане и гледане съм се спряла на Бейби Дизайн Спринт +. Вече наближава времето да си я купя и забелязах, че 2-3 майки вече я използват от няколко месеца. Прочетох за негативите, с които сте се сблъскали и ми се виждат минимални.. Освен многото екстри и ниската цена , количката ми направи впечатление с това, че изглежда супер мекичка.. идва ми аз да се сгуша вътре.   
      Все още търся някакви други негативи, които да ме откажат , но не намирам. Ако сте чули нещо за фабрични дефекти и т.н. - моля споделете.  Относно чадърчето, някой използва ли на Еспиро и здраво ли е? Лесно ли се сваля дамаската и  успявате ли да изперете петната на нея? Нивото на коланите на лятната седалка  удобно ли е за бебета над 7 месеца, комфортно ли им е в тази седалка?  Използвали ли сте функцията люлка на зимния кош, застопоряването му стабилно ли е , ако не се използва люлеенето? Използвали ли сте коша за новородено  за пренасяне на бебето, пътували ли сте с него на задната седалка на кола?
    Мерси предварително, знам че ще бъдете отзивчиви и ще отговорите на индианските ми въпроси!   newsm47

# 440
ShySun ще пробвам да ти отговоря на въпросите  Laughing Не знаех, че зимния кош има функция люлка, много е стабилен, въобще не се клати. Лятната седалка е удобна, коланите са добре разположени, Яна обича да си вири краката върху борда  Mr. Green Чадърчета купуваме от Джъмбо, пробвали сме и двата им модела, трудно се закачат, защото са правени за колички с по-тънка рамка, но вършат работа. Дамаската на летния кош не съм я сваляла. Свалях на зимния и на кошчето за кола. На зимния кош вече не помня лесно ли - трудно ли го свалих, но нямах проблеми с прането в автоматичната пералня. На кошчето за кола по-трудно свалих дамаската, заради коланите, но това е по-добрия вариант според мен, от колкото сами да се вадят през дупките, ако са по-широки. Кошчето за кола сега освен по предназначение, го ползваме и като люлка из нас. Яна се научи да спи вътре. Вечерно време така се приспиваме. Люшкам я в коша, като заспи я местя в леглото  Mr. Green Коша за новородено, според мен не е за пътуване в кола. За това ви трябва столчето. Дори като много малко бебе, Яна сме я извеждали само със столчето и рамката на количката. Столчето си има адаптори и се поставя върху рамката без проблем.

# 441
    Аз съм се насочила към 2в1, първоначално. Имам съмнения, че ще ми потрябва кошче за кола, а и ми се иска да купя по-сериозно столче за колата( има такива от 0кг на доста добри цени).  Но дори и да ми потрябва кошче за кола , мисля да го купя в последствие ( дори и на друга марка).
   Мерси за анонсите!  smile3503

П.С. В шоурум на магазин ми показаха люлеещата функция на коша за новородено.. Simple Smile

# 442

П.С. В шоурум на магазин ми показаха люлеещата функция на коша за новородено.. Simple Smile
Това да не е екстра на новия модел 2012, въобще не помня в Слънчице да си ми показвали такава функция   newsm78 Не ни е и трябвала в интерес на истината, тя си спеше добре навън. Коша го ползвахме 5-6 месеца.
Ако транспортирате бебето с кола, задължително ви трябва специално кошче или стол, така е по закон и така е по-безопасно за бебето. Да има кошчета от 0 до 18 кг. примерно. Ние купихме кошчето към Спринта, за да ни е по-удобно първоначално, а сега купихме Бритакс от 9 до 36 кг. Във всички случаи ще ви се наложи да купите поне 2 столчета, няма такова, което да може да се ползва от началото до когато му е необходима седалка на детето  Peace Иначе първоначално бях харесала един модел на Чико. Мисля, че беше този http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/15922
Ако нямаш нищо конкретно в предвид, може да ти хареса  Grinning

# 443
Точно към такъв тип столче съм се насочила, но да не бягам от темата " Еспиро".... Simple Smile  Гледах  модели на количката 2012... явно те имат люлеене..

# 444
  • Разград
Здравейте и от мен!
И аз съм се спряла на Бейби Дизайн спринт Плюс!
Само дето не мога да я видя и пипна на живо, но скоро и това ще направя и окончателно ще взема решение. Прочетох цялата тема и смятам, че догодина, защото очакваме бебето през Декември, когато си я взема просто ще взема разцветките, които са от по-евтината селекция, защото 40 лева разлика не ми се дават за един цвят, а иначе ми допада много. Това че не се обръща летният кош не е проблем за мен. Просто се надявам да ми е удобна и тя ще е.  Peace

# 445
  • София
Видяхме я, пипнахме я... Цена-качество мога да кажа, че бебешка количка 2в1 SPRINT + 2012 - BABY DESIGN си заслужава.
maia_a щом бебо ще се появи през декември нали знаеш, че това е месеца на най-много промоции.  Simple Smile

# 446
  • Разград
Видяхме я, пипнахме я... Цена-качество мога да кажа, че бебешка количка 2в1 SPRINT + 2012 - BABY DESIGN си заслужава.
maia_a щом бебо ще се появи през декември нали знаеш, че това е месеца на най-много промоции.  Simple Smile

Ако трябва да съм честна не се замислих, че може и промоция да хванем, а аз предпочитам да си закупя количката после от съображения, които нямат нищо общо със суеверия, а с преживяно и затова пазаруваме след раждане на бебе. А, каката беше пролетно-лятно бебе и тогава цените обратно ги бяха вдигнали от това, което бях гледала, та ако хванем и промоция просто ще е плюс и ще се възползвам, естествено!  Heart Eyes

# 447
Здравейте, мами! Влизам да кажа, че от 5 месеца използвам количката baby design sprint plus стария модел. Много съм доволна. Маневрена, лека. Много съм доволна, че на коша за бебе до 6м (който някои грешно определят като зимен) има нива на гръбчето. Вече като по-голяма, дъщеря ми я повдигам и си гледка наоколо. Първите пъти докато свикна ми беше малко трудно със сглобяване и разглобяване, но не защото е сложно, а защото трябваше аз да свикна, а и механизмите да се разработят. Беше по-трудно с куката, но.. Багажникът е супер голям и си нося всичките боклуци  Sunglasses. Чантата е голяма и много удобна. За сега само едното гумено удължителче на ципа ми се скъса, но не е фатално. Чадърче няма, но аз ползвам на Бертони универсално за 10 лв и приляга точно.
Аз също прах в пералнята, но на лека програма и после успях да я сглобя. За легналия кош си уших чаршафчета, които си сменям, за да не захабявам матрачето. За седналия кош съм подготвила подложка с илица за коланите, че ми се струва, че ще спарва малко плата.
Като негативна черта мога да посоча само, че щеше да е хубаво, ако седналия кош имаше възможност да се сложи обратно на движението, но все ще го преживея някак.

Да похваля и вносителя, на който януари му подпалих телефона, защото беше изчерпан цвета, който исках, а не беше много сигурно кога ще получават, че ми намери една останала в бургас и ми я пратиха.

Сега съм поръчала същата марка столче за хранене, дано съм също толкова доволна. А след това се точа и на новия стол за кола, но за него има време.

P.S. миналата година нямаше отстъпки и промоции, така че не разчитайте много на това. Аз хем не ги чаках, но за малко да изпусна мечтания цвят.

# 448
И аз до колкото знам ,че продават до изчерпване на количеството моята количка е Еспиро и си е купих края на октомври , но си е взех от магазина края на ноември една от последните  даже столчето за кола ми е друг цвят.А не помня кои месец пуснаха новата колекция .Да не стани така та накрая да си  без количка

# 449
  • Разград
Чак без количка няма да остана, но и преди да родя няма да си взема. Хич няма да се тровя сега ще има ли и в кой магазин. Все ще остане една бройка и за моето бебе.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт