Детска количка "ESPIRO"?????

• 95 075
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте мами,

Имам Еспиро Атлантик и все още ползваме коша за новородено.
Обаче взе да отеснява и да ви питам дали можем вече да минем на летния кош? До колкото съм чела се препоръчвало след шестия месец на бебетата да се ползва, но това не е ли само за тези, които нямат пълно легнало положение?

# 451
Здравейте мами,

Имам Еспиро Атлантик и все още ползваме коша за новородено.
Обаче взе да отеснява и да ви питам дали можем вече да минем на летния кош? До колкото съм чела се препоръчвало след шестия месец на бебетата да се ползва, но това не е ли само за тези, които нямат пълно легнало положение?
На 3 месеца сте и взе да ви отеснява?  newsm78 Атлантика е много широка количка...

# 452
Здравейте мами, Имам Еспиро Атлантик и все още ползваме коша за новородено.
На 3 месеца сте и взе да ви отеснява?  newsm78 Атлантика е много широка количка...

Ми ... бебчето ми вече е 7 500 и 65 см. и не виждам нещо нередно в това да му е тясно......Всъщност трябва ли въобще да се обяснявам или да се извиня, че попитах, или просто сбърках темата  Thinking

# 453
  • Някъде там
jo_anna Според мен няма проблем да го сложиш и в летния кош. Щом има пълно легнало положение  Simple Smile. Ортопеда ни каза че дори да няма пълно легнало ако наклона е като на шезлонг не е никакъв проблем  Peace

# 454
Здравейте мами, Имам Еспиро Атлантик и все още ползваме коша за новородено.
На 3 месеца сте и взе да ви отеснява?  newsm78 Атлантика е много широка количка...

Ми ... бебчето ми вече е 7 500 и 65 см. и не виждам нещо нередно в това да му е тясно......Всъщност трябва ли въобще да се обяснявам или да се извиня, че попитах, или просто сбърках темата  Thinking

Наистина тези кошове не са много големи. Дори си мисля какъв е смисъла от този 2 в 1 вариант Peace,а ко ще се използва толкова кратко? Но и аз си купих подобна количка...пък да видим Grinning

# 455
Ами на бейби дизайн коша за новородено е дълъг 80 см(мерила съм го защото вече си е в къщи количката) . Мисля, че колкото и да е едро бебето поне до 4 месец трябва да се побира

# 456
Благодаря ви момичета!  Hug

sinapovaaya, побираме се още  Laughing, обаче като се върти миличкото и все си забива главичката отстрани, а крачетата са му отгоре върху страничните прегради, пък и иска вече да гледка, така че скоро ще вадя летния кош  Wink

# 457
Няма ли нива за повдигане на гръбчето?
Спринт плюс има и се оказа голямо предимство. За връщащи деца също е много голямо предимство

# 458
На 23.11.2011 година е закупена количка от магазин Слънчице в кв.Люлин Количката е марка ЕСПИРО  модел Ензо Ево 3в1 +адаптори.Ползвам си аз количката и на 30.04.2012 год. ми се чупи амортисьора от лявата страна нищо казвам си напълно нормално поправят ми го .Но не след дълго на 16.07.2012год. ми се чупи и десния амортисьор .Влиза за поправка количката освен амортисьора и скъсана дамаска тапицерия на две места по.От магазина най-отчиво ме убеждават   ,че до 45 дни производителя ми гарантира ,че ще ми бъде подменена с нова дамаска все още чакам .Минава си времето и на 5.09.2012 год. ми се чупи отново амортисьора от лявата страна .Отговора от магазина да ще ви го оправим какъв късмет имате а детето ми е само 8 кг .
Въпроса ми е следния няма ли някакъв закон с които да ми подменят количката при ента брой пъти ремонт  .Или да направят изцяло подмяна на амортисьорите и частите .Има ли и някой друг с моите проблеми моля ви споделете .

# 459
На 23.11.2011 година е закупена количка от магазин Слънчице в кв.Люлин Количката е марка ЕСПИРО  модел Ензо Ево 3в1 +адаптори.Ползвам си аз количката и на 30.04.2012 год. ми се чупи амортисьора от лявата страна нищо казвам си напълно нормално поправят ми го .Но не след дълго на 16.07.2012год. ми се чупи и десния амортисьор .Влиза за поправка количката освен амортисьора и скъсана дамаска тапицерия на две места по.От магазина най-отчиво ме убеждават   ,че до 45 дни производителя ми гарантира ,че ще ми бъде подменена с нова дамаска все още чакам .Минава си времето и на 5.09.2012 год. ми се чупи отново амортисьора от лявата страна .Отговора от магазина да ще ви го оправим какъв късмет имате а детето ми е само 8 кг .
Въпроса ми е следния няма ли някакъв закон с които да ми подменят количката при ента брой пъти ремонт  .Или да направят изцяло подмяна на амортисьорите и частите .Има ли и някой друг с моите проблеми моля ви споделете .

Относно въпроса ти не мога да кажа нищо. Само ще кажа че този магазин "Слънчице" е няква сбирщина от простаци там или поне тоя дето отговаря за онлайн поръчките е няква шматка, дето ми се прави на голям тарикат и вече ще стане една година си чакам гаранцията. Ми ако беше ми се случило така като на теб!?!?!?! Тоя щях да го разчекна. Та след многократно обаждане от моя страна тоя не беше болен, не лежа по облинци, не беше в отпуска, не беше на почивка и до ден днеше н гаранция нямам. Но от това водя извода, че количката ми е с доживотна гаранция. А защо нямам гаранция ли? Ми пратиха ми гаранцията на някакво момиче от ямбол, която си е купила бебе дизайн, или там квато марка беше, и са ми пратили нейната гаранционна карта. Просто ако това е последното място от където трябва да купя нещо, няма да го купя.

# 460
  • Sofia
О, много ми харесаха тези колички. Нямам търпение да ги видя наживо, че нещо в магазините, в които съм ходила до сега ги няма. Бях харесала много бейби дизайн преди да почна да чета темата, но сега се зарибих и по атлантик на еспиро. Атлантик заслужава ли си по-високата цена?

# 461
За количката мога да кажа, че съм много доволна. Само два пъти съм си пукала гумите до сега, добре че има на близо вулканизатор.
Иначе сгъването е тегаво. Трябва да се махнат колелетата, зимния кош изцяло се маха и се сгъва. ПРоблема вече идва с летния кош или коша за по големи деца- пак се махат колелетата, развързват се ремъците отдолу, отлупят се няколко лепки и се сгъва. Заема адски много място и ако нямате голям багажник ще ви е трудно. Но пък аз си взех една количка от джъмбо за 70 лв и като се налага да се ходи някъде с колата и количката отивам с нея.

# 462
  • Точно където трябва
А от кое точно си доволна?
За количката мога да кажа, че съм много доволна. Само два пъти съм си пукала гумите до сега, добре че има на близо вулканизатор.
Иначе сгъването е тегаво. Трябва да се махнат колелетата, зимния кош изцяло се маха и се сгъва. ПРоблема вече идва с летния кош или коша за по големи деца- пак се махат колелетата, развързват се ремъците отдолу, отлупят се няколко лепки и се сгъва. Заема адски много място и ако нямате голям багажник ще ви е трудно. Но пък аз си взех една количка от джъмбо за 70 лв и като се налага да се ходи някъде с колата и количката отивам с нея.

# 463
  • Някъде там
elliee  Joy Joy Joy И аз това се питам  Joy

# 464
На мен ако ми се спука гума хич не бих била доволна. Затова взехме да не се помпат.
Аз близо година ползвам Спринт плюс и освен копчето на чантата, нямам други проблеми с нея. Чадърчета сменихме 2 от Джъмбо. Първото много падаше и се счупи. Второто има пружина за огъване и още е здраво. Хубаво е на са им кофти цветовета - само оранжево и синьо има.
И ние купихме лятна количка, но из града си излизам със Спринта, по-маневрена и по-лесно си я бутам.

Общи условия

Активация на акаунт