Детска количка "ESPIRO"?????

• 95 060
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
А от кое точно си доволна?
За количката мога да кажа, че съм много доволна. Само два пъти съм си пукала гумите до сега, добре че има на близо вулканизатор.
Иначе сгъването е тегаво. Трябва да се махнат колелетата, зимния кош изцяло се маха и се сгъва. ПРоблема вече идва с летния кош или коша за по големи деца- пак се махат колелетата, развързват се ремъците отдолу, отлупят се няколко лепки и се сгъва. Заема адски много място и ако нямате голям багажник ще ви е трудно. Но пък аз си взех една количка от джъмбо за 70 лв и като се налага да се ходи някъде с колата и количката отивам с нея.

Минава през всичко баби, злобни лелки, малки деца, счупени тротоари, дълбоки локви:) Малко ли е?
Естествено следващия път бих си взела някаква колика тип чадър с портбебе или нещо от сорта.

# 466
Тя и моята гази наред и катери стъпала ама не се е чупила, затова се чудят момичетата как си доволна, а имаш толкова проблеми с нея  Wink Peace

# 467
Joy Joy Нали знаеш приказката - ''пени се не пени,ке го ядем,пари сме давали''. За следващия път ще знам ще сгъвам, разгъвам, ще слагам в багажника.

# 468
Здравейте момичета,интересува ме къде в София мога да видя на живо количките ESPIRО?Много ми харесват но съм ги виждала само в нета!

# 469
  • Sofia
Eто: http://xn--h1aaebdr9d.com/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D … 0%B8%D0%BD%D0%B8/

Магазин Слънчице в Люлин и фирмения магазин срещу МОЛ Сердика.

# 470
  • Някъде там
 Момичета някоя от вас купувала ли е зимен чувал за количка!!! Аз съм с Вектор Про и незнам какъв чувал да взема ако някоя от Вас си е купила нека да сподели  Praynig.

# 471
Какъвто искаш  Grinning стига да е предвиден за 5-точков колан  Wink
Нашият е този http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/25221

# 472
Да се отчета и тук. Вече си имаме Enzo Evo на Espiro

Влюбена съм в нея от толкова време, а от както я ползвам (цели три разходки Wink ) вече я обожавам.

Колкото до чувалчето братовчедка ми е с Атлантик и ползва още от миналата зима този чувал и е много доволна 

http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=91&pro … 6e0dad6ae8b75af16

# 473
Някой да пише-ако е виждал колички марка ESPIRO ILI BABY DRESIGN в ПЛОВДИВ. Че на снимки само не става. БЛАГОДАРЯ

# 474
  • Sofia
Искам да се похваля с моето Лупо

Гази и мачка наред, много съм доволна (имам го от два месеца). Като единствен недостатък мога да посоча, че чантата е малка и няма прегради. Дано да ме слуша и за в бъдеще!!  Praynig  Simple Smile

# 475
  • София
Някой да пише-ако е виждал колички марка ESPIRO ILI BABY DRESIGN в ПЛОВДИВ. Че на снимки само не става. БЛАГОДАРЯ
http://xn--h1aaebdr9d.com Питай вносителя... До колкото видях на сайта не е обявен магазин в Пловдив, но все пак някой може и да ги продава.

# 476
Здравейте мами и татковци.
Очакваме бебка май месец и ще ни е за първи път тази радост в живота. Във Варна живеем близко до морската градина, имаме къща и в Балчик и предполагам, че с бебка ще бъдем постоянно навън (не знам в юлските и августовските жеги дали ще бъде удачно, но те първа ще се учим  Crazy ) Та питането ми е за моделите на Еспиро и Бейби Дизайн дали биха издържали целодневни разходки, защото прочетох, че амортисьорите им се чупят. Ще съм благодарна ако някоя мама, любител на дългите разходки ако сподели мнение.

# 477
Здравей! Имаме Espiro GTX http://koli4ki.com/popup_image.php/pID/2632  почти от 5 месеца и съм страшно доволна от избора на количка.Много ми е удобна,а и на дъщеря ми явно,защото много обича да спинка в нея навън.Нямам проблеми с количката до сега въпреки,че улицата на,която живеем е ужасна.Постоянно я сгъвам и разгъвам за да я слагам в колата,защото постоянно ходим на някъде и всичко е ОК с количката няма никакви проблеми.С големи и удобни гуми е ( за мен това е най-важното в избора на количка) ние и на сняг излизаме даже и е много лесно проходима.На павета и дупки не друса изобщо!!! Надявам се отговора ми да те удовлетвори,питай,ако те интересува още нещо! Simple Smile

# 478
Да си призная още не съм ги разглеждала в магазин, но много ми харесват точно заради големите гуми. Като ги разгледам на живо може да задам и други въпроси. Притеснява ме само дали ще влезе в колата Пежо 206, но ще преценя след оглед. Simple Smile

# 479
Аз подкрепям мнението на krisi1989

Почти два месеца ползвам Enzo Evo и съм повече от доволна. Няма непроходими препятствия - улици, преспи, кал... Излизаме постоянно и доста сериозно я натоварвам. За сега е СУПЕР.

Братовчедка ми ползва Атлантик вече година и половина - не е мръднала и е все така доволна както в първите дни когато разхождахме бебчо заедно. Тогава имах възможност за първи път да тествам Espiro и да се порадвам на добрия си избор.

Имам спомен наистина, че една майка се оплака от амортисьорите, но това не би ме навело на подобни обобщения. Останалите ползвателки дават добри отзиви.  newsm78 Имаше до колкото помня и едно паднало тик-так копче на чанта на Sprint, но ми се струва, че не е бола за умиране.

На каквато и марка да се спреш винаги съществува вероятност да попаднеш на дефект... важо е да ти обърна внимание и да ти съдействат за отстраняването. На скоро дъщеря ми си счупи кънките Fila... Всичко се случва, но от магазина ни съдействаха и сега всичко е ОК.

Успех в избора и дано си доволна, каквото и да избереш. Също съм отоворена за въпроси, ако имаш.  bouquet

Сега виждам, че сме писали едновременно. Просто отиди с колата до магазина и помоли да тестваш. Аз така правих. На нашата и се свалят гумите (мисля, че и с останалите е така) и в този вид е доста по-компактна.

Общи условия

Активация на акаунт